Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179250 Özellikle Yakup sanadır mesajım Otomatik park videolarını izlerken aklıma düştü. Bu videoları ne ile edit ederek logo yazı vs leri ekliyorsun. İstanbul buluşmasını videosu hakketen güzel olmuş.. Özel mesaj yazmadımki herkes görsün çekimlerimiz olursa bu şekilde koyarız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179259 Windows için Power Director başarılı. Ben ameliyat videoları yaparken kullanıyorum. Donanım iyiyse hızı da fena değil ama tabii foto gibi değil biraz sabır ve daha fazla çaba gerektiriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179260 Profosyonel yazılımlardan biriside Adobe Premiere. Evde alıp kullanılabilecek birşey değil fakat işin ehlinde harikalar yaratır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 201312 yıl comment_179262 Selamlar, Çeşitli bir sürü program var fakat benim pc üzerinde kendinden iMovie var Machintosh olduğu için. Mac için bir diğer süper alternatif ise Final Cut. Ben iMovie ile yapıyorum tüm videoları Windows yönünde yukarda tavsiyeler gelmiş açıkcası ismini bildiğim ama kullanmadığım programlar var kefil olamıyorum.Mac için yukardakiler hayli hayli yeter. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl Yazar comment_179364 mac yada pc sorun değil ikiside var. Senin editlerin ve yazılar imovie ile süpermiş.Deneyeceğim. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201312 yıl comment_179415 mac yada pc sorun değil ikiside var. Senin editlerin ve yazılar imovie ile süpermiş.Deneyeceğim. Teşekkürler. Mesela bu videoda da bir kaç numara yapmışız HD please Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın