Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kaputa sticker

Featured Replies

• Yanıt 30
  • Görüntüleme 8,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:
Hac işareti var o logo da :) alfa ülkemizde az satılmasının sebeplerinden biridir :)

Bence alakası yok abi az satılmasında %5 belki etkilidir bu dediğin. 

Ama herşeyiyle farklı bir araba ben beğeniyorum.. Bi gün kendim araba alacak olsam almazdım ama.

Yanıtlama zamanı:
Bence alakası yok abi az satılmasında %5 belki etkilidir bu dediğin. 

Ama herşeyiyle farklı bir araba ben beğeniyorum.. Bi gün kendim araba alacak olsam almazdım ama.

Sence olmayabilir. Benim etrafımda böyle insan oldukça fazla var :) Birde satışına ford'a vw'e opel'e göre bakma premium sonuçta bu araba!

Ayrıca servis'i bile bulunmayan illeri dikkate almamakta fayda var :)

Yanıtlama zamanı:
Hac işareti var o logo da :) alfa ülkemizde az satılmasının sebeplerinden biridir :)

Ters ama ya :D 

Yanıtlama zamanı:

Benim etrafımda böyle insan oldukça fazla var

Arkadaş çevreni bir an önce değiştirmende yarar var, ve benden duymuş gibi söyle yollarda gezen arabaların neredeyse tamamı gavur işi...

Yanıtlama zamanı:
Arkadaş çevreni bir an önce değiştirmende yarar var, ve benden duymuş gibi söyle yollarda gezen arabaların neredeyse tamamı gavur işi...

Güzeldi :)

Yanıtlama zamanı:

Yok yok memnunum her arkadaşımdan rahatsız olunan şey the others, yani alanda sorun olmaz yanlarındaki sorun yapabilir ayrıca gavur olması ayrı logosunda hac işareti ayrı :) Biz Türkiye'de yaşıyoruz.

Güzeldi :)

Güzel canım evet :D anlamak istemiyorsun :zha:

Yanıtlama zamanı:

Alfa hakkında belirtilen rivayet ve etkiyi ben de duydum, direkt denk gelmedim "Bunda haç var buna binilmez" diyeni de kendini "Osmanlı Torunu" olarak gören kimsenin haçla işi olmaması gerektiğini söyleyen ve savunanlar var.

Ben böyle şeylere %100 dikkat etmenin imkansız olduğunu düşündüğümden bir yorum getirmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ank. servisi olmadığı için Eskişehir de bakım yaptırmak gerektiğini, bunun zor olacağı için Ank. da herhangi bir fiat servisini kullanmak hakkı olduğunu söyleyen -savunan bir sohbete tanınık olmuştum...Sonucu ne oldu bilmiyorum........

Yanıtlama zamanı:
Ank. servisi olmadığı için Eskişehir de bakım yaptırmak gerektiğini, bunun zor olacağı için Ank. da herhangi bir fiat servisini kullanmak hakkı olduğunu söyleyen -savunan bir sohbete tanınık olmuştum...Sonucu ne oldu bilmiyorum........
Olmayan yerde Fiat bakıyor doğrudur Bekir abi
Yanıtlama zamanı:
Olmayan yerde Fiat bakıyor doğrudur Bekir abi

Açıkcası servis sıkıntısı yaşamayı ben göze almazdım Serdarım... Ank. da dört yetkili Ford servisi var, onlar arasında bile tercih kullanma lüksü yaşıyoruz ...peeeeeee

Yanıtlama zamanı:
Olmayan yerde Fiat bakıyor doğrudur Bekir abi Açıkcası servis sıkıntısı yaşamayı ben göze almazdım Serdarım... Ank. da dört yetkili Ford servisi var, onlar arasında bile tercih kullanma lüksü yaşıyoruz ...peeeeeee
Tabiki orası öyle servis ağı çok önemli Fiat. Baksa bile boş yani :)
Yanıtlama zamanı:

ama bunda ters haç var , yani şeytanı temsil etmiyormu  :smiley2k:    :kıhkıh:

bu arada konu dışına çıkılmış , istenilirse bu sticker lardan alabilirsiniz ... mountune , bence çok şık ...

2010mountunefocusrs02.jpg

2010mountunefocusrs01.jpg

Yanıtlama zamanı:

apaçi olur ..

+1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.