Süleyman Altın Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 3, 2013 Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun. Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım) Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 kil deneyin olmazsa zımpara ve pasta gerekebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 2013 (düzenlendi) bence servis e danışın yada o ürünün distibürörünü arayın. ben geçen 3m ve tesa ya mesaj attım adamlar hemen döndü. wd40 la yumşarsa yumşatıp pasta-cila ile kaldırılablir belki. ama risk size ait, farklı karışımlar boyaya zarar verebilir. hatta tiner veya mazot bile denenebilir. sentetik tiner oto boyaya zarar vermiyor bildiğim kadarı ile. görünmeyen bir yerde denemek lazım ** birde aklıma sonradan geldi, yukarıya bakan yüzeydeyse, güneş altında kavrulup kendi kendine dökülme ihtimalide var Ağustos 3, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 birde aklıma sonradan geldi, yukarıya bakan yüzeydeyse, güneş altında kavrulup kendi kendine dökülme ihtimalide var bagajda en iyisi olan oldu bir süre beklemek söylediginiz gibi güneşte belkide kendi kendine atar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Akgöz Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 metsan-store adresinde japon çözücüler var...siteye bi göz atın derdinize deva olur..geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Geçmiş olsun, umarım çıkar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 zımpara+pasta bence. Başka türlü zor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Öncelikle herkesin Mübarek Kadir Gecesi Kutlu olsun. Arkadaşlar aracımın kaportasına 5cm çapınca yapıştırıcı bulaştı (derby marka hızlı yapıştırıcı spreyli olan aktivatör diye geçiyor sanırım) Bunu nasıl çıkartabilirim ıslak mendil ile filan sildim ama cikmadi yuzeyde kaldi. Cyanoacrilic türü bir yapıştırıcı onlar. Aslında sunta, tahta yapıştırmak içindir. Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır. http://www.724odeal.com/product.php?id_product=659 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Bu tür yapıştırıcıları (Bond) çıkartmak için yapı marketlerde çok çeşitli çözücüler bulunmaktadır. Ürünü alıp deneyeceğim boyaya zarar vermeden cikarirsa sonucu buradan paylasirim,insallah baskalarinin basina gelmez Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Aseton da iyi çözücüdür. Boyanın verniğine zarar vermez. Kulak çöpüyle hafif hafif uygulayabilirsiniz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 daha bugun puntoculardan biri yazdı aseton denemiş boyayıda sökmüş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 daha bugun puntoculardan biri yazdı aseton denemiş boyayıda sökmüş. İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2013 İyi oldu söylediğin, bende tamponda bir iki yere rötuş amaçlı oje sürmüştüm ve sanki biraz kalın geldi gözüme acaba aseton la temizlesem mi diyordum....iyi ki acele etmemişim..... Verilmiş sadakanız varmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap