Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lg Optimus G Pro

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Telefonu inceledim...

Tabi bayide incelenen telefon ile gündelik kullanımdaki telefon çok farkediyor..

Bayidekinde program yüklenmemiş, mis gibi cillop gibi telefon.. haliyle yağ gibi kayıyor.. menü geçişlerinde, uygulamalara giriş çıkışlarda en ufak takılma yok, çok seri..

Ama tabi günlük kullanım yoğunluunda ne olur bilemeyiz.

Note II kıyaslamalarında Note II ekranı biraz daha güzel göründü gözüme.. beyazlar daha bir beyaz gibi sanki.

Ama tasarım olarak G Pro daha güzel orası kesin..

Samsung'un s3 ve Note2'deki o yuvarlak hatlı kır pidesi tasarımı bunda yok. Daha klas görünüyor.

Neyse ki Samsung da s4'te terketti o yuvarlak hatları..

Aynen. Hele s3 cidden kayık gibi duruyordu.

• Yanıt 52
  • Görüntüleme 7,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Uzakdoğu versiyonunda 3 gb dedi evet. Yanlış demiş de olabilir. 

• Yani öyle gelebilir ama her işi hallediyorum ben, büyük olunca hızlanmayacağım ki. Film izlemek dışında   zaten ne zaman var ne gb.   Hayatım yolda otobüste şurda burada geçiyor tek el lazım yani. H

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

iPhone 5s alın ya, 4inç ekran yarı akıllı yazılım.    LG bir iki nesil sözünün arkasında durup güncellemeleri versin ondan sonra sözüne güvenilir bence. 

Yanıtlama zamanı:
Note II kıyaslamalarında Note II ekranı biraz daha güzel göründü gözüme.. beyazlar daha bir beyaz gibi sanki.

Aslında tam tersi olmalı bunda ki IPS ve muhtemelen LCD ekran. Siyahlar Note2 de daha başarılı ama beyazlar LG'de daha başarılı olmalı. Ayrıca güneş altında görünürlük açısından Note2 gerçekten kötü. Parlaklığı Amoled ekrandan dolayı yetmiyor. S4 biraz daha iyileştirildi. Fakat  LCD ekranlarla yarışamazlar bu açıdan. 

@Sabri Özer

Bu tip cihaz arıyorsan yakında HTC One Max geliyor. :)

Ayrıca ben arayüzü Sense'e benzetemedim :(

Olmadı ben sana Note2'yi satayım. :)

Yanıtlama zamanı:

Aslında tam tersi olmalı bunda ki IPS ve muhtemelen LCD ekran. Siyahlar Note2 de daha başarılı ama beyazlar LG'de daha başarılı olmalı. Ayrıca güneş altında görünürlük açısından Note2 gerçekten kötü. Parlaklığı Amoled ekrandan dolayı yetmiyor. S4 biraz daha iyileştirildi. Fakat LCD ekranlarla yarışamazlar bu açıdan.

Bana mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aslında tam tersi olmalı bunda ki IPS ve muhtemelen LCD ekran. Siyahlar Note2 de daha başarılı ama beyazlar LG'de daha başarılı olmalı. Ayrıca güneş altında görünürlük açısından Note2 gerçekten kötü. Parlaklığı Amoled ekrandan dolayı yetmiyor. S4 biraz daha iyileştirildi. Fakat LCD ekranlarla yarışamazlar bu açıdan.

@Sabri Özer,

Htc One Max he :) Kulaga guzel geliyor ama her ay nerdeyse telefon ciktigini farzedersek bir sonrakini beklemekten telefon alamicam :D Mesela PS3umu 2008de almistim bu senenin sonunda geliyor Ps4 daha. Htc One Maxi bekliyorum o zaman :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende simdi burdan okudum :)

http://m.shiftdelete.net/5.9-inclik-htc-one-max-gozuktu-46220.html?ref=promo

Sitelere 1-2 gün once dusmus sene sonu gibi geldi bana. Ben One mininin tasarimini daha cok begenmistim Onedan ve One Maxde kullanirlarsa super olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Fiziksel tuş yok :) ses açma kapama arkada :D Enteresan bir telefon geliyor :D

Yanıtlama zamanı:

Kullanışsızlıkta Xperia ile yarışacak. :)

Yanıtlama zamanı:

Normalinde 2GB, LTE olanda 3 GB dahili hafiza mi dedi ben mi yanlis anladim? Dalga geçiyor herhalde...

Yanıtlama zamanı:

Normalinde 2GB, LTE olanda 3 GB dahili hafiza mi dedi ben mi yanlis anladim? Dalga geçiyor herhalde...

32 GB dahil hafıza, 2 GB RAM olması lazım

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.