Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176764 Arkdaşlar 2012 Focus 3 aracım var. İmzamda yazılı olan araç. Aracı teslim alalı henüz 1 sene bile olmadı. Ön koltuk kafalıklarına ait nikelajlı demir çubukların görürnen kısımlarında matlaşma oldu. Koltuk içlerinde kalan, görünmeyen kısımlardaki metal çubuklar gayet güzel ve parlak durumda. Ancak görünür durumdaki kısımlar matlaştı. Yaklaşık 1 ay önce servise gittim. Problemi kabul ettiler. Fotoları çekip otosandan onay beklediler. Otosan değişimi kabul etmedi. İlk olarak würth'ün bir ilacı ile düzeltme yapmayı deneyeceklerini belirttiler. Kızsamda ve düzeleceğine hiç inanmasam da mecburen kabul ettim. Uygulama bitti ve güzel görünüyordu. Fakat bir ayı bulmadı ki yine matlaşma oldu. Yine servise gittim. Yine değişim onayı gelmediğini ve tekrar ilaçlı uygulama yapılması gerektiği bilgisini verdiler. Bende müşteri hizmetlerini aradım ve durumdan şikayetimi belirttim. Değişimin neden yapılmadığını, ilaçlı uygulamanın çok kısa ömrü olduğunu söyledim. Müşteri hizmetleri temsilcisi yine aynı uygulamanın olması gerektiğini ve değişim yapılamadığını, belki yeni uygulamadan sonra değişim onayının gelebileceğini belirtti. Ne yapabilirim. Şikayetlerimizi Müşteri Temsilcilerine yapıp birşey elde edemiyorsak kime gidebiliriz. Fikirlerinizi veya tecrübelerinizi yazabilirseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler... Temmuz 30, 201313 yıl Murat Arık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176765 Önemli olan şey şu; değişim yapıldığında yine olacak mı ? Eğer marka üretici firma ile değişiklik yapmazsa sonuç alamayız. Tavsiyem makyaj'a kadar beklemek. Kolay Gelsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176769 Orijinal malzeme dayanmamıyor ve matlaşıyorsa ilaçlı uygulama yapılan malzemenin dayanacağını hiç sanmıyorum. Ve sürekli el değen bir kısım da değil. kendiliğinden kararma yapıyor. İlaçlı uygulama ömrü 20 gün kadar sürüyor. Her yirmi günde uygulama yapmak da mantıklı gelmiyor. Arka koltuk kafalıklarında sıkıntı yok. Anlamadım bende... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176770 Benim değişim yapılmıştı 2 ay sonra tekrar aynısı oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176771 Benim değişim yapılmıştı 2 ay sonra tekrar aynısı oldu. Kadircan bey bana değişim belgesini gönderebilirmisiniz. Mümkünmüdür. Birde neden kararma yaparki bu metal çubuklar. Hayret verici... Temmuz 30, 201313 yıl Murat Arık tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176772 Eskiden değişiyordu artık değişmiyor. Degissede aynısı olacak. Parça duzeltilince tekrar baslar degisim. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176773 Değişimi genel bakımda yaptırmıştım,evraklara bakayım orada olabilir,evet artık değişmiyor dediler geçen ki bakıma gittğim zaman bana, Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176774 üretimdeki parti hatasımı ki. Herkeste varmı yani bu durum. Benim aracın üretim zamanı 2012 Haziran... Bu dönem araçların hepsinde bu sıkıntı var diyebiliriz o halde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176778 Kullanılan malzeme kaliteside çok önemli. Hiç takmıyorum artık alıştık:-) her an herşey olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176809 götürün bir alüminyum imalathanesine, şu balkon boru ve parçaları imal eden yerler, imalat sanayiinde vardır,( herkesin benim gibi öğrencisi yoktur tabi ki ama henüz ben şikayetçi değilim olursa götürürüm) orada alüminyum parçalar mat ve parlak olarak üretiliyor. parlak olanlara bir çeşit fırça ile polisaj çekiliyor. sanırım 20 gün değil 20 ay dayanır. (önce koltuğun içinde kalacak kısma uygulatıp, durumu görmekte fayda var) Temmuz 30, 201313 yıl Mehmet Demir tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176862 Kadircan bey bana değişim belgesini gönderebilirmisiniz Garantiden değişen ürünler için evrak,fatura vs. vermiyor servis.Benim direksiyon nikelajı değişti hiçbir evrak verilmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl Yazar comment_177156 kısacası işin çözümü yok gibi. götürün bir alüminyum imalathanesine, şu balkon boru ve parçaları imal eden yerler, imalat sanayiinde vardır,( herkesin benim gibi öğrencisi yoktur tabi ki ama henüz ben şikayetçi değilim olursa götürürüm) orada alüminyum parçalar mat ve parlak olarak üretiliyor. parlak olanlara bir çeşit fırça ile polisaj çekiliyor. sanırım 20 gün değil 20 ay dayanır. (önce koltuğun içinde kalacak kısma uygulatıp, durumu görmekte fayda var) hocam dediğinizi bende düşünmedim değil. Fabrikanın bulamadığı çözümü bu şekilde kendimiz bulucaz herhalde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195043 Arkadaşlar merhaba, Bugün serviste bu kararma olayını tekrar ilettim. Değişim yapılmadığını otosanın parlatın dediğini ilettiler. Arkadaşlarımın değişti dediğimde ,şase numaralarını öğrenebilirsek otosana baskı yapabileceğini söyledi. Değişim yapan arkadaşlar şase numaralarını özelden mesaj atabilirlerse bu yolu deneyerek sonucu paylaşmak isterim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195116 Benimde matlaştı. Aracım 13.000'de 15 bin bakımda değişim için baskı yapacağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201312 yıl comment_195133 Servisin elinde olsa hemen değişecek. Ancak otosana resim çekilip gönderiliyor. Onay gelmediği için değişemiyorlar malesef. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın