Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2013 Focus 3 Sedan Benzinli Yakıt Tüketimi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Cem bey ;  22 litre yakıt ile 140 km yol yapmışım , yol bilgisayarı ortalama yakıt 15.5 lt , ortama hız 14  gösteriyor. Araç henüz 12000 km de yakında ilk bakım için servise götüreceğim. Bakımdan sonra yakıtın düşme ihtimali varmı ? 

• Yanıt 80
  • Görüntüleme 43k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ben bugün 3600 km'lik kısa zamanlı tatil turundan geri döndüm.Aracım 1.6 EB, toplamda 1000 TL, 100 km.de ise ortalama 5.7 lt. tüketimim oldu

• Çağlar bir depo ile hemen hemen 825-850 arası yaptım, 720 km hiç benzin almadan devam ederken YB halen195 km. gösteriyordu, riski göze almadan hemen fulledim. 

• osman ünal
    osman ünal

Aslında bu yakıt tüketimi hesabı yapmaktan nefret ediyorum, bu hafta salı günü sabah saat 5 civarı Ordu ya yolculuğa başladım yola çıkmadan evvel zeynepkamil BP den depoyu doldurdum. Bu sefer hesap ya

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Yaşadığım yer küçük ve yollarda bozuk olunca ve bolca kasis konulunca ortalama hız 14 oluyor.  Arabaya alışırsınız diyerek!!! yoksa yoksa 15 litreye mi alışmalıyım ?  :(   

Yanıtlama zamanı:

Bu ay servise götürüp soracağım bakalım ne diyecekler. Servis her şey normal derse ! 15  evet yüksek ama ne yapılabilir ? Lpg taksam , üstüne 2 litre ekle =17 yine çok ayrıca araç ısınana kadar gideceğim yere varırım zaten. En iyisi  benzin istasyonu açmak sanırım. Evet Evet  akaryakıt işine girmeli .

Yanıtlama zamanı:
Yaşadığım yer küçük ve yollarda bozuk olunca ve bolca kasis konulunca ortalama hız 14 oluyor.

Vites 1, 2 en fazla 3 oluyordur sanırım, yakıt normal bence otomatik için.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.