Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.6 Benzinli Tit Smart Alıyorum

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Birde şu var. Ben ufak tefek bir insanım yaşım itibariyle. :) Ama Focus'a zorlan inip biniyorum. Fakat bunu nedeni arabanın dar oluşu değil. Kapılar cidden ağır ve çok kademeli açılıyor. Bu güven verdi de bana biraz yorucu gibi. 

Büyüyünce geçer çocuğum...  :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Büyüyünce geçer çocuğum... :kıhkıh:

Askere gidince unuturum. :D

Ha birde içi nedir öyle ya. Bebek puseti gibi. Şimdi canım Volvo s60 2.0t çekti 35 40 bine. :P

Yanıtlama zamanı:

öyle mi? ne kadar acaba VW servis fiyatları. dayım a6 ile cmax in bakımı aynı diyordu.

Bakımı bilmem de bizim f1'in cam düğmesine 70 lira dedilerdi. Yuh deyip çıktım. :)

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar bende otomatik şartım yüzünden aylarca araç araştırdım ve dizel otomatik yerine benzinli otomatik (lpg şartı ile) seçenekler arasında seçim yapmaya çalıştım..Süreç beni iki araca kadar düşürdü birisi auris birisi de buraya yazdığıma göre focus tabi ki sürüş tokluğu zevki faktörleri göz önüne alındığında focus daha ağır basıyor.. Yılda 15000-20000 km yapacak birisi olarak bana focus3 tit+ ps (lpg ile) önerirmisiniz ? neden önerirsiniz neden önermezsiniz ? Çok baktım ama şuna da bak dediğiniz başka bir araç var mı?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.