Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175862 Birde şu var. Ben ufak tefek bir insanım yaşım itibariyle. Ama Focus'a zorlan inip biniyorum. Fakat bunu nedeni arabanın dar oluşu değil. Kapılar cidden ağır ve çok kademeli açılıyor. Bu güven verdi de bana biraz yorucu gibi. Büyüyünce geçer çocuğum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175864 Büyüyünce geçer çocuğum... Askere gidince unuturum. Ha birde içi nedir öyle ya. Bebek puseti gibi. Şimdi canım Volvo s60 2.0t çekti 35 40 bine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175905 - Doğuş grubu servisleri ucuz değil öyle mi? ne kadar acaba VW servis fiyatları. dayım a6 ile cmax in bakımı aynı diyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175907 öyle mi? ne kadar acaba VW servis fiyatları. dayım a6 ile cmax in bakımı aynı diyordu. Bakımı bilmem de bizim f1'in cam düğmesine 70 lira dedilerdi. Yuh deyip çıktım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 201313 yıl comment_176005 Merhabalar bende otomatik şartım yüzünden aylarca araç araştırdım ve dizel otomatik yerine benzinli otomatik (lpg şartı ile) seçenekler arasında seçim yapmaya çalıştım..Süreç beni iki araca kadar düşürdü birisi auris birisi de buraya yazdığıma göre focus tabi ki sürüş tokluğu zevki faktörleri göz önüne alındığında focus daha ağır basıyor.. Yılda 15000-20000 km yapacak birisi olarak bana focus3 tit+ ps (lpg ile) önerirmisiniz ? neden önerirsiniz neden önermezsiniz ? Çok baktım ama şuna da bak dediğiniz başka bir araç var mı? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın