Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 201114 yıl Yazar comment_37347 Çalışmalar Çok güzel olmuş.Emeğinize sağlık.Bende aracım iÇin submarine aydınlatma yapmak istiyorum.NAsıl yapabilim.Lambayı ve tesisatı nasıl yapabilirim.Bu konuda yardımcı olursanız Çok sevinirim. Herhangi bir elektronik malzeme satan yerden alacağınız bir led ve led yuvasıyla submarine light yapabilirsiniz.Led mercekli olduğu iÇin mercek kısmını bir eğeyle düzleştirirseniz ışığın yayılmasını sağlarsınız.Bu ışığın elektriğini de parklardan alabilirsiniz.Cd Çaların arka bÖlümünden alınabilir bu hat.Led i alacağınız elektronikÇiye de bu ledi 12 voltla Çalıştıracağınızı sÖylerseniz ona gÖre bir direnÇ versin.Geriye kabloyu gerekli yerlerden geÇirerek tavan lambasının olduğu bÖlgeye Çekmek kalıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 1, 201214 yıl comment_69893 Sağolsun Erkanın sayesinde aracın cd çalarınıda değiştirdik.Ford 6000 cd yerine Ford Sony MP3 alarak aracı biraz daha Titanyum serisine yaklaştırdık. Geriye Jantlar ve Farlar kaldı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70149 Sağolsun Erkanın sayesinde aracın cd çalarınıda değiştirdik.Ford 6000 cd yerine Ford Sony MP3 alarak aracı biraz daha Titanyum serisine yaklaştırdık. Geriye Jantlar ve Farlar kaldı. Hayırlı olsun güle güle kullan,çok fiyat farkı yoksa ekranlıları tercih etsen daha iyi olmaz mıydı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70165 Belen, arada fiyat farkı 700 Tl yi buluyor, o yüzden bütçeme göre ayarladım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70173 Sağolsun Erkanın sayesinde aracın cd çalarınıda değiştirdik.Ford 6000 cd yerine Ford Sony MP3 alarak aracı biraz daha Titanyum serisine yaklaştırdık. Geriye Jantlar ve Farlar kaldı. hayırlı olsun ...iyi günlerde kullanın.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl Yazar comment_70193 Belen, arada fiyat farkı 700 Tl yi buluyor, o yüzden bütçeme göre ayarladım. Fiyat farkı o kadar varsa tamam,bayaa iyi fiyata almışsın o zaman .. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 201214 yıl comment_70261 hayırlı olsun ...iyi günlerde kullanın.... Teşekkür ederim Bekir Bey. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın