Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Şanzımanını Nasıl Buluyorsunuz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

1.6 125 powershift ile araçta 4 kişi yokuş yukarı durduğumda, araç kalkmakta baya zorlanıyor.. neredeyse stop edecek kadar zorlanıyor... sanki gaz yemiyormuş gibi. bu normal mi? aynı sorunu tek başımayken geri viteste garaja girmeye çalışırken de yaşıyorum.. hafif meğilli girişi. epey zorlanıyor. bu çekiş kontrol ile ilgili olabilir diye düşündüm. bu özelliği kapatıp deneyeceğim. malum daha önce chevrolet cruze'da bu sorunla karşılaşmıştım.

5 kişi+klima 4. seviyede bile yokuşta kalkışta zorlanmadım... bence yazılımsal bir sıkıntı olabilir..

• Yanıt 91
  • Görüntüleme 22,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tam da anlatmak istediğim şey bu, bu kadar yakın değerler farklı değişkenlerin etkisini nesnel olarak değerlendirmek mümkün değil. Hız sabitleyiciden ekonomik kullanmak elbette mümkün, yol şartlarına

• Sayın Ayhan C. sanırım kokoreç de seviyorsunuzdur. Artık şu sevimsiz "Sayın" hitabından kurtulsak diyorum.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Yapmayın, balatayı daha çabuk bitirirsiniz, ilk hareketi birle yapıp hemen ikiye atın, üşenmeyin...

Yanıtlama zamanı:

Cok fazla farkli markanin manuel sanzimanli aracini kullanmis bir abim kullanmisti benim arabayi. Demisti bu resmen otomatik gibi cok rahat. Bencede oyle vites gecisleri cok yumusak 1-2 haric ve vites degisi arasindaki deviri yuksek tutmasida ayri guzel

Yanıtlama zamanı:

Herkesteki sıkıntı 1.ve 2.vites sorunu bende memnunum diğer vites geçiş aralıklarından...

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Birde bende soyle bir durum var tork sinirlayicisi heralde hissettigim. 1den attim 2ye gaza bastim 2000 devire kadar bi titreme oluyor tam 2000 devirden sonra yumusak puruzsuz hizlaniyor

Yanıtlama zamanı:

Ayrıca şu sıralarda vites değişimlerinin yarıdan fazlasını debriyajsız yapıyor olduğumu fark ettim, tabii akıcı rahat trafikte, sıkıştırmadan sürerken.

Bozucan o arabayı bak demedi deme :kıhkıh:  Madem debriyaj kullanmaktan hoşlanmıyorsun, al bir T4 Motor V40 Powershift R-Design bak keyfine... Hatta sana Cross Country olanı daha makul olur... :)

Yanıtlama zamanı:

Dizel Manuel'in vitesinden ve PS nin vites geçişlerinden de memnunum.. Hatta geçen hafta bin küsür km kullandığım otm. Honda cıvıc dan bile memnun kalmıştım.. Artık bende otm. geçmek istiyorum.. ( galiba iyice yaşlandım, ama vitesle oynamadan kullanmakta bir başka güzel )

Yanıtlama zamanı:

Bozucan o arabayı bak demedi deme :kıhkıh:  Madem debriyaj kullanmaktan hoşlanmıyorsun, al bir T4 Motor V40 Powershift R-Design bak keyfine... Hatta sana Cross Country olanı daha makul olur... :)

@Cem Boneval, 'i bu paklar:

Yanıtlama zamanı:

@Cem Boneval, 'i bu paklar:

gazı bırakınca çıkıyor sanırım...şu pat pat pat seslerine bayılıyorum :)

Yanıtlama zamanı:

yaşlılıktan demeyelim abi :) ben kendi adıma rahatlık ve tembellik diyorum :D

keşke TDCi PS olsaydı :)

Olsaydı alacaktım hem eşimde kullanabilirdi..( artık otm. de de bahanem bu ..:):):))

Şaka birtarafa hiç yormuyor insanı...

Yanıtlama zamanı:

Olsaydı alacaktım hem eşimde kullanabilirdi..( artık otm. de de bahanem bu .. :):) :))

Şaka birtarafa hiç yormuyor insanı...

olsaydı alabilirmiydim bilmiyorum ama son anda PS yerine dizel aldırdılar

otomatiğin rahatlı bir başka :)

Yanıtlama zamanı:

olsaydı alabilirmiydim bilmiyorum ama son anda PS yerine dizel aldırdılar

otomatiğin rahatlı bir başka :)

Otomatiği sevmedim gitti ya...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.