Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171866 Bunların orijinalini zamanında kullanmış olmak ayrıcalığına sahibim birkere gördüm , belli paraya kıyılmış ve komple yenilenmiş inanılmaz diri ve temiz durumda idi , inanılmaz bir ses vardı ; resmen yanında alkışladım , içim eridi ... hiçbir zaman kullanabilme fırsatı yakalayamadım ... yanlız abim kıbrısta okurken getrag şanzumanlı E 21 bmw 3.23'ü vardı , onu kullanabilmiştim ,tapa gazda 3. viteste bile arkayı salıyordu ... elektronik hiçbiryeri yoktu , şimdi arabalarda direksiyon mili bile yok atari oynar gibi araba kullanıyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl Yazar comment_171879 3 serisinde ise: 320d sedan otomatik: 133.791 TL iken (F30 yeni kasa) 320d cabrio otomatik: 202.472 TL ... (E93 eski kasa) Doğrudur, fakat Almanya fiyatlarına bakmak lazım. Bizdeki fiyatlar vergi sistemi sebebiyle de sapıtıyordur. Tek kapılı araçlar ekstra vergiye giriyordur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 201313 yıl comment_171906 Halk bunları sildi attı destek benim arkamda diyorsun. Siyasete bir yerden başlamak lazımdı. Yanlış yer mi yoksa burası :D Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201313 yıl comment_178357 5.20i de olduğu gibi 1.6 motor 170 hp ile scirocco nun yerine geçebilir her köşe başında görürüz bence. Sciroccoyla 4 serisi rakip mi sizce ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 201313 yıl comment_178364 Bu asfalt aglamayip ne yapsın, dehşe, şahsen alırken 3 mu 5 mi demem binn keyfi başka olur dış çekimlerd ki arabanın görüntüsü verdi viraj tepkisi mukemmel tabi pilot farkida var Bu asfalt aglamayip ne yapsın, dehşe, şahsen alırken 3 mu 5 mi demem binn keyfi başka olur dış çekimlerd ki arabanın görüntüsü verdi viraj tepkisi mukemmel tabi pilot farkida var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201313 yıl comment_178435 Sciroccoyla 4 serisi rakip mi sizce ? Tabi ki değil. Demek istediğim gençler arasında çok yaygınlaşacağı. Yoksa vw nin hiçbir modeli benim gözümde 4 serisine rakip olamaz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 201313 yıl comment_178436 Tabi ki değil. Demek istediğim gençler arasında çok yaygınlaşacağı. Yoksa vw nin hiçbir modeli benim gözümde 4 serisine rakip olamaz. Göreceli Ucuz bir Sportif, Tek Kapılı, Premium!!!, Yakışıklı, Al benisi vardır illaki kızlar üzerinde ben de alırdım param olsa Zevkini çıkartıp satardım garanti bitmeden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın