Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171066 Arkadaşlar bu ara çok soru soruyorum kusuruma bakmayın lütfen. Az önce alttaki paylaştığım vidyoyu izledim, vidyo açıklamasında araç titanium olarak gözüküyor benimkide aynı ama vidyoda bakarsanız 0:12 de ki buton benim aracımda yok. Araç donanımında ford sync var bluetooth vasıtasıyla baglanıyorum arama parça dinleme vb yapabilyiorum fakat klima ayarı, radyo örneğin frekans söyleme vb gibi vidyoda gördüğünüz hiçbirşeyi yapamıyorum? Vidyodaki o tuş yok benim aracımda direksiyon üzerinde minik konuşma işareti var fakat o komutların hiçbiri yok klima vb gibi? Ne derseniz koymayımı unutmuşlar o tuşu? http://www.youtube.com/watch?v=RXiYMsx7hTU Edit: Video linkini eklemeyi unutmuşum. Haziran 27, 201313 yıl Hasan Şahin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171068 Bu araç ilk titaniumlar yani SYNCsiz olanlar sizde o tuş olmadan nasıl parça oynatmayı falan yapabiliyorsunuz anlamadım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171069 Arkadaşım senin aracın yeni teknoloji Sync.Sendeki sesli komutla klima ve radyo kontrol edemiyorsun.Telefon defterinden isim arayabiliyorsun,sanatçının ismini söyleyip onu çaldırabilirsin vs.Ama bu video sync olmayan focusun görüntüleri. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl Yazar comment_171070 Bu araç ilk titaniumlar yani SYNCsiz olanlar sizde o tuş olmadan nasıl parça oynatmayı falan yapabiliyorsunuz anlamadım ? üstadım bende sync var fakat direksiyon üzerinde o tuştakinin aynısı minik bir buton direksiyon üzerinde fakat basınca radyo klima hiçbirşey çıkmıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171071 Sorun yok bunlar böyle.Lütfen sesli kontrol kitapçığını inceleyiniz bknz: klavuz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl Yazar comment_171072 Arkadaşım senin aracın yeni teknoloji Sync.Sendeki sesli komutla klima ve radyo kontrol edemiyorsun.Telefon defterinden isim arayabiliyorsun,sanatçının ismini söyleyip onu çaldırabilirsin vs.Ama bu video sync olmayan focusun görüntüleri. üstadım afedersinde sözüm forda böyle saçma yeni teknolojimi olur ya ne anladım ben sync den o zaman bi tek telefonla görüşmeyemi yarıyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl Solution comment_171073 üstadım bende sync var fakat direksiyon üzerinde o tuştakinin aynısı minik bir buton direksiyon üzerinde fakat basınca radyo klima hiçbirşey çıkmıyor ? Klavuzda yapabilecekleriniz yazıyor.Klima felan yok artık onlar için elinizi uzatacaksınız. Bu kadar. Sorunun cevabı alınmıştır sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171074 üstadım bende sync var fakat direksiyon üzerinde o tuştakinin aynısı minik bir buton direksiyon üzerinde fakat basınca radyo klima hiçbirşey çıkmıyor ? Tamam işte artık yok o özellik.Klima radyo kontrolü SYNCde yok.Onun yerine müzik çalar ve telefon menüsünü daha gelişmiş hale getirmişler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171075 üstadım afedersinde sözüm forda böyle saçma yeni teknolojimi olur ya ne anladım ben sync den o zaman bi tek telefonla görüşmeyemi yarıyor? Bilim insanı sorgulamadan önce araştırma yapmaz mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl Yazar comment_171079 Bilim insanı sorgulamadan önce araştırma yapmaz mı Yapıyorum sizlerden bilgi alıyorum üstadım şimdi ford direkt hattını aradım onlarda bayiyi arayın dediler dediğinizi anladım fakat çok ama çok saçma birşey olmuş klima radyo kontrolü vs varken niye kaldırırlarki hayret birşey doğrusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171080 Yapıyorum sizlerden bilgi alıyorum üstadım şimdi ford direkt hattını aradım onlarda bayiyi arayın dediler dediğinizi anladım fakat çok ama çok saçma birşey olmuş klima radyo kontrolü vs varken niye kaldırırlarki hayret birşey doğrusu Niye kaldırıldı diye düşünmeyin o sistem çok eskiydi. Sync sürekli gelişecek olan sistem ve artık ford araçların tümünde standart olma yolunca haliyle gelecekte olabilir olsa bile gereksiz birşey klima için olsaydı anlardınız çünkü sizde zaten otomatik klima var 3 kere döndürmeniz yeterli aylarca dokunmaya gerek bile yok. Yanlış mı düşünüyorum ? BT (sync) sizin hayatınızı gerçekten kolaylaştıracak şekilde ve sağlınız için var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl Yazar comment_171082 Niye kaldırıldı diye düşünmeyin o sistem çok eskiydi. Sync sürekli gelişecek olan sistem ve artık ford araçların tümünde standart olma yolunca haliyle gelecekte olabilir olsa bile gereksiz birşey klima için olsaydı anlardınız çünkü sizde zaten otomatik klima var 3 kere döndürmeniz yeterli aylarca dokunmaya gerek bile yok. Yanlış mı düşünüyorum ? BT (sync) sizin hayatınızı gerçekten kolaylaştıracak şekilde ve sağlınız için var. Kesinlikle katılıyorum üstadım, 112 arama özelliği ilk gördüğümde forda bak dedim nereden nereye umarım ilerleyen güncelleme vb durumlarda geri getiriler hatta şimdiden avrupa ford dahil bir mail atayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 201313 yıl comment_171088 zaten klima ,radyo vs. yi sesli komutla kullanmak pek bir işe yaramıyor bazen komutu anlamıyor 2saat uğraştırıyor adamı,elle klima radyo ayarlamak daha kısa sürede ve daha basit oluyor ..sesli komutla radyo klima pek kullanışlı değil sizin aracınızda olsaydı da pek kullanacağınızı sanmam.şimdiki sync daha iyi eski sistemden Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171128 zaten klima ,radyo vs. yi sesli komutla kullanmak pek bir işe yaramıyor bazen komutu anlamıyor 2saat uğraştırıyor adamı,elle klima radyo ayarlamak daha kısa sürede ve daha basit oluyor ..sesli komutla radyo klima pek kullanışlı değil sizin aracınızda olsaydı da pek kullanacağınızı sanmam.şimdiki sync daha iyi eski sistemden Budur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 201313 yıl comment_171137 zaten klima ,radyo vs. yi sesli komutla kullanmak pek bir işe yaramıyor bazen komutu anlamıyor 2saat uğraştırıyor adamı,elle klima radyo ayarlamak daha kısa sürede ve daha basit oluyor ..sesli komutla radyo klima pek kullanışlı değil sizin aracınızda olsaydı da pek kullanacağınızı sanmam.şimdiki sync daha iyi eski sistemden Bu tabii kişiden kişiye değişebilir ama ben frekans diyip frekansı söyleyince istediğim radyoya kayıtlı değilse bile anında ulaşabiliyorum veya telefon - ismi ara dediğim zaman rehberden kayıtlı bir ismi söylediğimde hemen araması gerçekten çok kullanışlı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın