Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Karadeniz'den Bir Kaç Kare

Featured Replies

• Yanıt 32
  • Görüntüleme 6,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

bekir abi yarin ogleden sonra ordudayim eger oralardaysan gorusmek agirlamak isterim.

alperen bey sizin memleket neresi acaba?

Yanıtlama zamanı:

Bekir abi bu ne ilgi herkes ağırlamak,gezdirmek istiyor.Bu ilgi seni şımartmasın sonra.Maşallah karadeniz şeriti boyunca da üyelerimiz var bak yemeyi,içmeyi,barınmayı bedavaya getirebilirsin:)

Yanıtlama zamanı:

bekir abi yarin ogleden sonra ordudayim eger oralardaysan gorusmek agirlamak isterim.

Memleket Trabzon Çaykara ama Ünye'de buyudum... sizin?

Yanıtlama zamanı:

Ünye güzel yerdir ya :D Ablam iktisat fakültesinde okudu orada bende 1 ay falan bulunmuştum. Yaşanacak bir yer ... Özellikle Çakırtepe harika :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hmmm, donus ucaklaysa Unye olayi olmaz tabi :)

Alperenim Pazartesi uçağı ile gelip cuma uçağıyla döneceğim, kiralanan araç şimdiden 1000km yi buldu.. Bugün Gümüşhane den yakın olduğunu düşündüğümüz için Erzincan a nerdeyse yarım saatliğine olsun uğradık gerçi yol çok bozukmuş hani pişman olmadık desem yalan olmaz.. Şimdi Giresun'dayız...

Bende geniş zaman ayırmayı çok isterim ama çok yoğunluk var . İstersen telefonlaşıp zamanlarımızı uydurabilirsek, bir beş dakika olsun merhabalaşırız.. Tekrar teşekkürler...

Bekir abi bu ne ilgi herkes ağırlamak,gezdirmek istiyor.Bu ilgi seni şımartmasın sonra.Maşallah karadeniz şeriti boyunca da üyelerimiz var bak yemeyi,içmeyi,barınmayı bedavaya getirebilirsin:)

Ufuk o benden kaynaklanmıyor, Karadeniz insanı çok içten samimi....

Resim eklendi

Resim eklendi

Resim eklendi

Resim eklendi

Resim eklendi

Resim eklendi

Yanıtlama zamanı:

Bekir Abi ,çok güzel emeğine sağlık...

Yanıtlama zamanı:

temmuz ağustos çürük ayıdır sıcak ve nemli olur.

çayeli pazar arasında ufakta olsa plajlar var.

aydere gidip gezilebilir ve kaplıcada var.

mıhlama yenmeli. iç kısımlarda çay fabrikaları var elek altı tabir edilen çay almaya çalışın derim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Resim eklendi

Bekir Abi ,çok güzel emeğine sağlık...

Sağol Nihatım.:):)

temmuz ağustos çürük ayıdır sıcak ve nemli olur.

çayeli pazar arasında ufakta olsa plajlar var.

aydere gidip gezilebilir ve kaplıcada var.

mıhlama yenmeli. iç kısımlarda çay fabrikaları var elek altı tabir edilen çay almaya çalışın derim.

Tatil için ayrıca gelmeye çalışacağım hakikaten çok etkiledi buralar.. Birde yollar çok iyi olmuş..

Yanıtlama zamanı:

Memleket Trabzon Çaykara ama Ünye'de buyudum... sizin?

ben orduluyum hocam

bekir abi naptiniz ben ordudayim ve yoldan geldigim icin uyuyordum yeni uyandim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ben orduluyum hocambekir abi naptiniz ben ordudayim ve yoldan geldigim icin uyuyordum yeni uyandim

Geldik Orduya ama çok yoğun bir gündü sadece nefes aldığımız an teleferik in orda balık yemekti, çok güzel bir yer beğenmemek elde değil. Şimdi Girasun da oteldeyim, yarın Trabzon dam uçuyorum.. Artık bir daha ki sefere kısmetse...

Resim eklendi

Yanıtlama zamanı:

Geldik Orduya ama çok yoğun bir gündü sadece nefes aldığımız an teleferik in orda balık yemekti, çok güzel bir yer beğenmemek elde değil. Şimdi Girasun da oteldeyim, yarın Trabzon dam uçuyorum.. Artık bir daha ki sefere kısmetse...4edyhyga.jpg

misafirler olmasa giresun yakin gelirdim ziyaretine abi insallah bi dahaki sefere kusura bakma,boztepeden manzarayi begenmistirsiniz umarim.bu arada orduya belediye binasi icin mi geldiniz?
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

misafirler olmasa giresun yakin gelirdim ziyaretine abi insallah bi dahaki sefere kusura bakma,boztepeden manzarayi begenmistirsiniz umarim.bu arada orduya belediye binasi icin mi geldiniz?

Hayır ama artık o alana bir bina yapma zamanı gelmiş, boş boş olmuyor öyle....

Beğenilmeyecek gibi değil harika yerler... Orada yaşayan insanlar çok şanslı bence.. İnş. Birdahaki sefere...

Yanıtlama zamanı:

Giresun'dan da kare koy abi.Hasret giderelim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.