Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sizce Hangisini Almaliyim Yardimlariniz İçin Simdiden Teşekkürler


Soner Kızılsu

Önerilen Mesajlar

@Soner Kızılsu,

Satış temsilcileri ellerinde ne kaldıysa onu överler. 1.6 atmosferik motorun 1.0 eb motora karşı hiçbir üstünlüğü yok. Ayrıca şehir içi 7 litre demiş ben olsam 7 litreyi duyduğum anda kaçardım showroomdan

Ayrıca en yakın zamanda teslim edilecek araç arayışının en iyi yolu ford sitesine girip bütün illerdeki yetkili satıcıları aramak bence

35.500 mü ? Sıfır mı

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

arkadaşlar hepinize ilginiz yorumlarınız için çok teşekkür ederim;

Adana Gizerlere gittim ve araç yok ellerinde 1.0 ecobost için ağustos gün veriyor başka mağazada varmış ama hangi mağazada göremiyorum diyor fiyat 46.500 bıraktı otokoçtan fazla olmasına sasırmadım gizerler herzamnki gibi. bide satışta yardımcı olan arkadaş sanki ford eB üretmedi satmıyor 1.6 atmosferik motor daha iyi ben 1.6 atmosferik motor öneriyorum 1.6 atmosferik motorlu  araçları ford kaldırmayacak gibi bildiniz 1.0 eb motoru vurdu yere .

 

elinizde bana yarın istesem teslim edebileceğiniz araç varmı dedimde 2 araç önerdiler ve kapalı garajlarına inip gördüm 1.6 atmosferik C-max (donanım olarak trend paketi ama ekstraları var kendi kendine park etme park sensoru 16. jant cam krom cıta gibi gerçekten kendini gösteren bir araçtı kaç litre yaakar dedimde 7 litre şehir içi değeri verdi baana) bu aracı bana hersey dail 46.600 verecek nasılarkadaşlar neyapım kum gri renk)

--bir araçdaha vardı focus trend-x paketi metalik gri 1.6 atmosferek motor bu aracı da 44.600 bitakacaklarını dediler.

sizlerden ricam arkadaşlar düğünüm var 24 günü araç almalıyım eger fordun önünden geçiyorum bi Müslüman kardeşimin derdini çözsem bnmde bir derdim sıkıntım gider die düşünürseniz 1.0 EB focus yada c-max  trend-x bayide var mı die bir sorup bana yazarsanız çok iyi olur hepinize teşekkürler.

bayi size yalan söylemiş ellerinde bu motor seçenekleri kaldığı için 1.0 eb u önermiyorum diye yalan söylüyorlar ,başka bir bayide bana ellerinde dizel olmadığı için dizeli önermemişti zamanında halbuki dizel en çok satan motoru focusun ...7 litre konusuna gelecek olursak tamamen hayal fabrika verisi bile o kadar değil..karışık kulanımda c-max benzinli 7-8 litre yakar ..7 litreyi ise ancak uzun yolda 100-130 km hızlarda kullanırsanız o zaman görürsünüz .dizel bile sürekli şehir içi kullanımda 7 litreye yakın tüketiyor benzinli nasıl tüketecekmiş 7 litreyi ? 

araç olarakta bence güzel bir tercih olabilir 1.0 eb fiyatta fena değil ..yalnız ön-arka park sensörü sadece otomatik park sistemli araçlarda oluyor bence sadece arka park sensörü takarlar size siz yinede bu konuyu konuşun 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

satış danışmanı arkadaş diorki biz plakasi ile teslim edersek araçı perşembe günü siz gene 1 temmuzda vergisini ödemek zorunda kalacaksınız dedi bu yuzden bize 1 temmuzda plaka cıkartırlarsa bu vergi ödenmeyecek dedi

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Benle necla hanım ilgilenmısti. Urfa bayiye ilk kez biri gelip soru sormadan direk benzinli motor alıyor demişti benim için :) hemde motor ilk çıktığı donemdi (sitenin büyük etkisi vardı öyle ki orda ki kimse o motoru benim kadar tanımıyordu. Hatta satış temsilcisi biz de almayı düşünüyoruz da cesaret edemiyoruz vs dedi. Benden bir kaç ay sonra kullanım yorumu istedi)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.