Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165063 benim 2009 otomatik 1..6 titanium aracım var servise sorduğumda(malatya ford servis) şanzuman yağının komple değişmediğini sadece eksildiğinde tamamlama yapıldığı söylendi. bana çok mantıklı gelmedi. sizce durum ne dir. değiştirmek gerekir mi gerekirse hangi aralıklarla Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 201313 yıl comment_165151 benim 2009 otomatik 1..6 titanium aracım var servise sorduğumda(malatya ford servis) şanzuman yağının komple değişmediğini sadece eksildiğinde tamamlama yapıldığı söylendi. bana çok mantıklı gelmedi. sizce durum ne dir. değiştirmek gerekir mi gerekirse hangi aralıklarla Lütfen üyeliğinizi size gelen mesaja göre tamamlayınız aksi halde üyelik durdurulur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165152 benim 2009 otomatik 1..6 titanium aracım var servise sorduğumda(malatya ford servis) şanzuman yağının komple değişmediğini sadece eksildiğinde tamamlama yapıldığı söylendi. bana çok mantıklı gelmedi. sizce durum ne dir. değiştirmek gerekir mi gerekirse hangi aralıklarla Sorunun yeri yanlış, "Bakım - Servis & Yedek Parça" bölümünde sorulsa daha doğru olurdu, belki yöneticiler bu işi halleder. Cevaba gelince, yanlış hatırlamıyorsam bakım kılavuzunda 45.000km/3 yıl gibi bir şanzıman yağı değişim aralığı vardı otomatik Focus için, yine de kontrol etmek lazım. Manüel şanzımanlarda sorun olmadığı sürece değişim öngörülmese ve ekleme ile yetinilse de otomatikler daha aktif çalıştığı ve daha fazla ısı ürettiği için yağın zamanla hem kirlenme hem bozulma potansiyeli var. Yine de telefonla bir-iki yetkili servisi arayıp sorun. Mayıs 19, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165209 otomatik şanzıman yağı zamanı gelince komple değişmeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl Yazar comment_165372 gerek yok diyen malatya ford servisi zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165374 gerek yok diyen malatya ford servisi zaten Bazen farklı servislerde farklı uygulamalar olabiliyor.Hatta çoğu zaman aralarında çekişme bile oluyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl Yazar comment_166080 benim bildiğim doğru bir tanedir. sanayideki usta söylese tamam da servis öyle deyince kafam takılıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_166082 benim bildiğim doğru bir tanedir. Herkesin bildiği kendi doğrusudur, mutlak doğru bir doğru da yoktur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 201313 yıl comment_166083 benim bildiğim doğru bir tanedir. sanayideki usta söylese tamam da servis öyle deyince kafam takılıyor Doğru tabiki bir tanedir, servislerde yanlış uygulama yapabilir. Doğru cevap için kullanım kılavuzuna bakın. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın