Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 201313 yıl comment_165184 Videoyu bir çok aracın beraber etkinliğe katılacağı bir diğer forumun ilgili başlığına ekledim, belki yararı olur. Pist işi bambaşka bir olay, umarım bu yıl bitmeden katılmış olacağım İzmit veya İzmir'de. Emekliliğinizde "İstanbulPark Taxi with Cem Boneval" gibi bir etkinlikte sizi görme ihtimalimiz var mı Cem abi M5 olmasa da olur ST, RS ve üzeri yeterli bence Gerçi 1.6 EB'de bile kendimi koltuğa bağlarım muhtemelen Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl Yazar comment_165241 Katılımcıların ifadelerine göre güzel bir gün olmuş, organizasyon iyi imiş, 300 civarında araç katılmış. Kaza olmamış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165243 Katılımcıların ifadelerine göre güzel bir gün olmuş, organizasyon iyi imiş, 300 civarında araç katılmış. Kaza olmamış. Kaza olmaması sevindirici böyle aktiviteler oldukça sokaktaki kazalar azalır umarım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165253 Katılımcıların ifadelerine göre güzel bir gün olmuş, organizasyon iyi imiş, 300 civarında araç katılmış. Kaza olmamış. ben bu pistte moto gp seyretmiştim , bunlar çok yavaş geldi gözüme bu pistin hakkını 600 veya 1000 cc racing motor ile verilebilinir ... ama bildiğim kadarı ile motor ile girmek yasak ... Mayıs 20, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl Yazar comment_165254 ben bu pistte moto gp seyretmiştim , bunlar çok yavaş geldi gözüme Ben de yedi F1izledim sayılır... Bu pist için bu tür araçlar yavaş kalıyorlar zaten, yazmıştım daha önce de... Sonbahara Superbike var, o da keyifli olur. Ayrıca bu etkinlikten pistin bu amaçla kullanımının anlamlı olacağını düşünüyorum, popülaritesi de artar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165256 Ayrıca bu etkinlikten pistin bu amaçla kullanımının anlamlı olacağını düşünüyorum, popülaritesi de artar... işin ilginci , benim tanıdığım , yollarda gördüğüm bissürü süper car sahibi olan genç var , ben genel olarak ferrari , porshe ,lambo gibi araçlar katılır diye düşünmüştüm ... heralde büyük bir çoğunluğu sırf hava olsun diye kiralamış ... ama yani bir m3 bile yokmuymuş , çok acayip böyle olacağını bilseydim bende tur atmasına giderdim EB'nin nefesinin yettiği yere kadar . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl Yazar comment_165257 işin ilginci , benim tanıdığım , yollarda gördüğüm bissürü süper car sahibi olan genç var , ben genel olarak ferrari , porshe ,lambo gibi araçlar katılır diye düşünmüştüm ... heralde büyük bir çoğunluğu sırf hava olsun diye kiralamış ... ama yani bir m3 bile yokmuymuş , çok acayip böyle olacağını bilseydim bende tur atmasına giderdim EB'nin nefesinin yettiği yere kadar . Onlar da var elbette... Ancak araçlar gücüne göre sınıflandırılarak gruplara ayrılıyor ve öyle çıkıyorlar piste, benim rastladığım bu video sadece küçük bir grubu temsil ediyor. Bak mesela: Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165258 Yahu burada yarış var mı ki ? Yok diye biliyorum o sebeple zevk için herkes gidebilirdi eheheh Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165259 http://www.youtube.com/watch?v=qCvTCMo6W_8 honda dan çıkan sesede hasta oldum type r heralde Mayıs 20, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 20, 201313 yıl comment_165267 işin ilginci , benim tanıdığım , yollarda gördüğüm bissürü süper car sahibi olan genç var , ben genel olarak ferrari , porshe ,lambo gibi araçlar katılır diye düşünmüştüm ... heralde büyük bir çoğunluğu sırf hava olsun diye kiralamış ... ama yani bir m3 bile yokmuymuş , çok acayip böyle olacağını bilseydim bende tur atmasına giderdim EB'nin nefesinin yettiği yere kadar . Bir tane E92 M3 vardı diye biliyorum. SS sahibi olanlar halka karışmayı güvenli bulmamış olabilirler Her ne kadar kategoriler söylendiğine göre güzel ayrılmış olsa bile. honda dan çıkan sesede hasta oldum type r heralde Turbo VTEC sanırsam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 21, 201313 yıl comment_165554 Pist Süreleri: http://www.intercitypark.com/pist-dereceleri/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl Yazar comment_165825 Dev cücenin başarısı http://youtu.be/T5koZPiIo-0 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165844 Dev cücenin başarısı Keske bende gitseydim ya bak simdi üzüldüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 22, 201313 yıl comment_165850 Keske bende gitseydim ya bak simdi üzüldüm 2 haziranda bir daha var. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın