Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271107 Çok güzel bir uygulama olmuş detaylarını da merakla bekliyorum.. Bu fotolar yapılmış önceden. Biz bunu kopyalamaya çalışıyoruz. Hayırlısı artık bakalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271118 Bu fotolar yapılmış önceden. Biz bunu kopyalamaya çalışıyoruz. Hayırlısı artık bakalım. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Bu fotolar yapılmış önceden. Biz bunu kopyalamaya çalışıyoruz. Hayırlısı artık bakalım. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl Yazar comment_271119 Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Bi okuyupta yazsaydın keşke Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271121 Bi okuyupta yazsaydın keşke Evet komik olmus. Alinti yaptigim mesaji okumamistim. Resimli falan olmasin diye de onu alintilamistim. O zaman umarım bunun gibisi yaparsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271124 Evet komik olmus. Alinti yaptigim mesaji okumamistim. Resimli falan olmasin diye de onu alintilamistim. O zaman umarım bunun gibisi yaparsiniz. Ozan cımla sanırım daha bile güzel yapabiliriz Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Amortisörleri ledliymis diyorlar. Dogru mu? Cok güzel olmuş. Gule gule kullan. Aslında fikir güzel. Kaput açılınca motoru aydınlatan güçlü bir ışık. Beyaz olacak tabi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271128 Ahan daaaaaaa olacağı buydu işte[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Yes. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271148 Hazır yapılmışını buldum ama denemeden alınacak riskli olur. http://hood-damper.com/shop/en/797-bonnet-hood-strut-shock-support-damper-kit-for-ford-focus-2012.html Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271155 Ben kaputu bir kış başı, birde yaz başında su eklemek için açıyorum, tabii bakımda serviste de açıyorlar ama o beni pek bağlamıyor[emoji1][emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271157 Ben kaputu bir kış başı, birde yaz başında su eklemek için açıyorum, tabii bakımda serviste de açıyorlar ama o beni pek bağlamıyor[emoji1][emoji1] Bide buluştuğumuzda ben açcam abi. Kaçarı yok. Darılırım. Üzülürüm kırılırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271159 Bide buluştuğumuzda ben açcam abi. Kaçarı yok. Darılırım. Üzülürüm kırılırım Yaw zaten son buluşmada Ozan bişeye bakmak için açmıştı, yani artık bu yıl ki kota doldu, artık 2015 e yaz başına artık[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271163 Yaw zaten son buluşmada Ozan bişeye bakmak için açmıştı, yani artık bu yıl ki kota doldu, artık 2015 e yaz başına artık[emoji2][emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] Abi bende bir arkadaşa bakıp çıkcam. Adı far ampülü ve ekipmanları Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201411 yıl comment_271181 Abi bende bir arkadaşa bakıp çıkcam. Adı far ampülü ve ekipmanları Aman abi aman diyim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın