Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17197 Abi nasıl içiyorlar böyle bi ilacı kadınlar tava getirmiş bunları heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17199 Abi bunu beklemezdim...Sizin şu arkadaşın uyanık biri olmadığı belliydi de bu kadar da olmaz...Kadınlar iyice yumuşatmışlar sizin arkadaşları.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17204 Bu senin başına gelmedi dimi kanka...eheheheüüee.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17206 ne içmiş olanlirler uyku hapı falan degil.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17207 ne içmiş olanlirler uyku hapı falan degil.... Zaten içmiş adamlar,alkolün etkisi altındalar,hatunlar 2 tanede aspirin verseler yeter zaten mayışmalarına...Hem hapın ne önemi varki,dua etsinler organları gitmemiş.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17209 valla şu otobüslerdede yapıyorlar ya bayıltıcı hap atıyorlar kahveye çaya falan....Kart zamparalar,parayı bulunca doooğru moskova,tayland....aids olacaklar o olacak..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17210 teldeyim konuşamyıyorummm bitse cvp verecem.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17214 hocam tamamda kart zampara diyoki kadının verdiği hapa evt bende kullanıyorum gücü arttıtıcı bir ilaç bunlar profesyonel o ilacmış gibi içine demekki cok kuvetli vbirşey koymuşlar bizim adamın sucu yokki bilmedigi için soruyor iç iç diyor salak herfide ondan iciyor...bilemezsinki şimdi sen oturduğun yerden ahkam kesmek kolayda dışarısını bilemezsin..ee napıcan bilen en yakınındaki kişiye sorarsın....neyse sonraki 8 gün güzel geçmiş önemli olanda o...yani..korkutucu ve komik bir olay ama gercek işte...profesyonel kişilerin kurbanı olmuşlar... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl Yazar comment_17218 Bilinmedik hapı içmemek lazım abi Benzer bir olay 19 yaşındayken benim başıma gelmişti. Fethiyede DJ lik yaptığım zamanlardı. Ama durumu erken çakozlayıp hatunu odadan atmıştım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 3, 201115 yıl comment_17220 Bilinmedik hapı içmemek lazım abi Benzer bir olay 19 yaşındayken benim başıma gelmişti. Fethiyede DJ lik yaptığım zamanlardı. Ama durumu erken çakozlayıp hatunu odadan atmıştım Seni arayacaktım yanına gelmek için ama uyuyorsun diye rahatsız etmedim ona göre bakkk sayın moderatörüm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201115 yıl Yazar comment_17245 Uyumuyordum boss Buketle beraberdim dün akşam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201115 yıl comment_17246 fena...buki varsa uzak durmakta yarar var sayın adminim...zaten seni hiç sevmemiş sütoglan.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201115 yıl comment_17248 http://www.youtube.com/watch?v=YPaY1YK_B5o Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın