Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Special topic for Madmax5

Featured Replies

• Yanıt 690
  • Görüntüleme 90,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tekrardan hoşbulduk ulen topiciğimiz bilen varmış...çok güzelmiş ya...Borada olsa keşke de atışsak tatlı tatlı...

• İspanya'da çocuklara verilen basitleştirilmiş cinsellik eğitimi (boss anca bu kadar büyütebildim...sen bişiler yaparsan komik bişi)

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

http://www.dailymotion.com/video/x8il9p_hiyarli-baba-www-derbent-gen-tr_fun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

eyvallah bende karşılıksız bırakmıyorum bu parçanı ve eşlik edebileceğimiz anlamlı bir video koyuyorum...yanlız içerisi berbat etti br ogün beni cigerlerimi çok üşüttüm mapus kötü evlat..öhhöhöhö..getirdigin don-atlet sigaralar için çok teşekkürler...

Yanıtlama zamanı:

hoba..............ne güzel şarkı bu ya..........teşekkürler..........

Yanıtlama zamanı:

Ortağıma geçmiş olsun....Ben olmadığım için biraz kendine dikkat etmemiş,mapuslara düşmüş...Hemen çıkartacağım onu bu kötü mapushane köşelerinden,bağlantılarımı kullancam,Hakim Savcılar Yüksek Kurulunda adamlarım var,sürdüreceğim onu hapse atan hakimlerin hepsini.... :P

Yanıtlama zamanı:

Bu şehir benden korkuyor.

Gerçek yüzünü gördüm.

Sokaklar içlerinden kan akan geniş birer oluk.

Lağım ağzına kadar dolduğunda ise hepsi boğulacak.

**** ve cinayetlerin birikmiş pisliği

boğazlarına kadar geldiğinde...

bütün orospular ve politikacılar "Kurtarın bizi!" diye bağıracak.

Ama ben "Hayır!" diyeceğim.

I've seen its true face.

The streets are extended gutters...

...and the gutters are full of blood.

And when the drains finally scab over...

...all the vermin will drown.

The accumulated filth of all their ***

and murder...

...will foam up around their waists...

...and all the whores and politicians will look up and shout, 'Save us.'

And I'll whisper, 'No.'

Yanıtlama zamanı:

Ortağıma geçmiş olsun....Ben olmadığım için biraz kendine dikkat etmemiş,mapuslara düşmüş...Hemen çıkartacağım onu bu kötü mapushane köşelerinden,bağlantılarımı kullancam,Hakim Savcılar Yüksek Kurulunda adamlarım var,sürdüreceğim onu hapse atan hakimlerin hepsini.... :P

merak etme dostum........intikam soğuk yenen bir yemektir..........sagolasın dostlarımız baktılar..varmış sevenler bizi...sevmeyenler olduğu kadar.......seniz özledik ya.....

Yanıtlama zamanı:

merak etme dostum........intikam soğuk yenen bir yemektir..........sagolasın dostlarımız baktılar..varmış sevenler bizi...sevmeyenler olduğu kadar.......seniz özledik ya.....

Rockerroller sahnelere yeniden dönüyor..Ne demiştim "I'll be back" ....!!! İşte geldim,buradayım artıkın...

Yanıtlama zamanı:

Ne Güzel Filmdi yaaa....Emekli olunca buraya yerleşcem bende zaten....Deniz olmayan şehirlerde yaşamaktan canıma tak etti...deeee,emekli olunca da kıç baş kırarmış olcak,ne kızlara bakabilceeeez ne de takılabiliceeez,yaşlı diye amca diyecekler moral sıfır olacak...Morukken deniz kenarının bile keyfi olmazki...Acaba diyorum satıp malı mülkü yerleşsem mi buralara...da...mal mülkte yokki...iyi kötü bir focus var dı onu da sattık.... Ulan bu nasıl bir çaresizlik paradoksudur yaaaa....Nalet olsun bu içimdeki deniz özlemine... :):kıhkıh::)

Yanıtlama zamanı:

- Abi hayırdır... Sabahın altısında Bosch bayisinin önünde ne işin var?

- Birader sorma... Bende 'erken bosch alma' olayı var da...!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.