Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16816 Ne güzel şehir kanki..Senin oğlan o donutları yerse sonu ne olur aceba...100 kg falan? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16818 sorma sorma tam bir tutkunu izmirde bi ara acılmıştı tüm hepsini deniyordu...olmaz inşallah bakalım...gezsin yavru....o degilde ocaddede müzikallere tiyatrolara o caddeye bittim hala the phantom of the opera sergileniyor seyretmek isterdim vala ya......... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl Yazar comment_16820 Abi gel bizde gidelim Sallayalım işi gücü Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16821 vala gidicem ben hele gelsin cengo...bi anlatsın olayı...gidelim tabe olum geberip gidicez bari görelim heryeri...rockerla tayland ve filipinler var ilkönce ukrayna ve moldavyayla ikili görüşmeler yapıcaz ama...rockerroller fuckerroller koyktyeylini dünya capında prömiyerini yaoıcak.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16822 vala gidicem ben hele gelsin cengo...bi anlatsın olayı...gidelim tabe olum geberip gidicez bari görelim heryeri...rockerla tayland ve filipinler var ilkönce ukrayna ve moldavyayla ikili görüşmeler yapıcaz ama...rockerroller fuckerroller koyktyeylini dünya capında prömiyerini yaoıcak.... Aynen öööle kanka...."Girmedik Delik" bırakmıycaz....Bidaha mı gelcez anasını satiim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16823 arkadaşım bir haftadır taylandda kanka.................8 gün 8 ayrı hatunla.....cok ta ucuz bizi orası paklar sanırım....kobra oynatıcıları varmış onları izleriz deme... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16827 arkadaşım bir haftadır taylandda kanka.................8 gün 8 ayrı hatunla.....cok ta ucuz bizi orası paklar sanırım....kobra oynatıcıları varmış onları izleriz deme... Valla izleriz bizim kobraları nasıl oynatacaklar bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16828 Valla izleriz bizim kobraları nasıl oynatacaklar bakalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16845 olum sende bizim müptelamız oldun bakyıom ha.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 201115 yıl comment_16847 ooo atarda yaparmışşşşş tripte yaparmışşş beni yakısıklı olum ha...yokyok seviyom seni ben...rocker gelsin didişiriz yoruluyoz bizde bazen...napalım... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın