Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Special topic for Madmax5

Featured Replies

• Yanıt 690
  • Görüntüleme 90,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tekrardan hoşbulduk ulen topiciğimiz bilen varmış...çok güzelmiş ya...Borada olsa keşke de atışsak tatlı tatlı...

• İspanya'da çocuklara verilen basitleştirilmiş cinsellik eğitimi (boss anca bu kadar büyütebildim...sen bişiler yaparsan komik bişi)

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

http://www.dailymotion.com/video/x8il9p_hiyarli-baba-www-derbent-gen-tr_fun

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

yeni bir kavim herhalde nerede amazon yağmur ormanlarındamı yaşıyor bu kabile acaba....:nazar:

Yanıtlama zamanı:

Abi ege tarafında olanlar bilir artık yerine gari kullanırlar bu oyunda büyük bi ihtimal ege yöresinin :nazar:26714.gif O beyazlı adam bi ara ekranın önünden apachi tarzında geçiyor orasına hastayım :nazar: süre 1:35.

ONURFTH tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

hay o krem adama benn :nazar:

hiç gülesim yokdu :):nazar:

Abi o ekrandan geçişi komik :) boy desen 2 metre gülyabaniye benzettim şu kemal sunalın filmindeki :D26714.gif

Yanıtlama zamanı:

Abi ege tarafında olanlar bilir artık yerine gari kullanırlar bu oyunda büyük bi ihtimal ege yöresinin :nazar:26714.gif O beyazlı adam bi ara ekranın önünden apachi tarzında geçiyor orasına hastayım :nazar: süre 1:35.

Ege yöresi değil bu yanlız.

Yanıtlama zamanı:

Abilerim bu hiçbir yrin dansı diil,yanılıyorsunuz külliyen...Bu bir Tarikat ayini...Moroniyecilerin ayini.... ;) Beyaz Pantolonlu Gulyabanide şıhları.... :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

RACKO gelmiş........çok sıcak izmir.........keyifsizim balkonda...............off focus bile acmıyor içimi........;)

Yanıtlama zamanı:

Abi bizde aynen...

hadi anlatın şu askerlik anılarından felanda dinleyelim :D

Onur da iyi alıştı anılara falan...Alıştı tabii ;) Ne yapsakki...Askerlik anılarına girersek benim olaylarımın haddi hesabı yok,forumda sayfalar yetermi bilmem o derece yani :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

polislik anılarımı anlatsam mesela...sucluları nasl konuşturdugumu su işkencesi yapardık....for example dilleri çözülüverirdi...ahu dillim güler yüzlüm abe ceylan gözlüm...şrkısı eşliğinde...şakırlardı...

bd4d9b4c.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Benimde polislik anılarım olsada anlatsaydım keşke...Yalnız polis hatunlar herzaman bana çok seksi gelmiştir...Geçen Çevik Kuvvete almışlar yeni çıtırları,robocop içinde nasıl seksi gözüküyorlardı yav..Bir ana polis olasım ve o çıtırlara takılasım geldi... ;)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.