Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Finans Ile Araç Almak?


Engin Karagöz

Önerilen Mesajlar

Ford Focus alma aşamasında olan ben, hala bankaların kampanya faizlerini %0,99 dan aşağıya düşürmemesinden dolayı beklemedeyim. Bu akşam ford finansın 06-30 Nisan tarihleri arasında ki kredi oranlarını incelediğimde 40-41 bin arası 36 ay vade için %0,52 kredi verdiğini gördüm... Bankalara göre çok çok uygun... Peki Ford Finans'tan araç alınır mı? Daha önce bu şekilde kredi kullanan var mı? Bilgisi olan varsa ve paylaşırsa memnun olurum. Saygılar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Neden alınmasın tabiki alınır :yeah:

 

Buarada bende ek bilgi vereyim bu süreç içinde 24.000 TL'ye %0 faiz. 20 ay taksit yapıyor ford.

18.000 18 ay kampanyası 1.0EB motorlu araçları kapsamıyordu. Bunda da aynı şey geçerli mi acaba?

Ayrıca kredili alınca 525 TL dosya bedeli artı kredili fiyat bindirimi de pazarlığa eklenmeli...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sanırım ayrım yok, belirtilmemiş. Şimdi dilediğiniz Ford'a, 24.000 TL'ye 20 ay 0 faiz fırsatıyla ya da peşin alımlarda B-MAX'te 39.890TL'den, Focus'ta 43.380 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Üstelik Fiesta'da Titanyum X paketi ücretsiz! Tabloda belirtilen araç taksit tutarları, kampanya faizi ile kullanılan gerçek kişilerin bireysel amaçlı araç alımlarının konu olduğu Ford Finans ve Ford Options kredilerinde geçerlidir. Bu kredi tutarı, taksit tutarı ve vade için; bir kereye mahsus ve peşin olarak tahsil edilen 525 TL dosya masrafı ve vergiler dahil edilmiştir. Aylık 528 TL taksit tutarı; 26.000 TL tutar ve 60 ay vadede aylık %0,56 kampanya faizi ile aylık toplam maliyet oranı %0,76, yıllık toplam maliyet oranı %9,12 olmaktadır. Aylık 616 TL taksit tutarı; 32.880 TL tutar ve 48 ay vadede aylık %0,63 kampanya faizi ile aylık toplam maliyet oranı %0,81, yıllık toplam maliyet oranı %9,72 olmaktadır. Aylık 751 TL taksit tutarı; 36.000 TL tutar ve 60 ay vadede aylık %0,64 kampanya faizi ile aylık toplam maliyet oranı %0,83, yıllık toplam maliyet oranı %9,96 olmaktadır. Aylık 772 TL taksit tutarı; 37.000 TL tutar ve 60 ay vadede aylık %0,64 kampanya faizi ile aylık toplam maliyet oranı %0,83, yıllık toplam maliyet oranı %9,96 olmaktadır. Bahsi geçen binek araçların ortalama yakıt tüketimi 100 km’de 4.1L ile 7.7L arasında, CO2 emisyon değerleri ise 107 g/km ile 187 g/km arasında değişmektedir. Araç fiyatı; bandrol, trafik tescil ve sigorta hariç tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ford Finans ile görüştüm 40 bin liraya 36 ayda %0,52 ile kredi hizmeti verdiklerini doğruladı... Banka kredilerine göre çok çok uygun. Tek dezavantajı araç borcu bitene kadar rehinli görünecek ve borç bitmeden bu benimdir diyememem olacak...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ford Finans ile görüştüm 40 bin liraya 36 ayda %0,52 ile kredi hizmeti verdiklerini doğruladı... Banka kredilerine göre çok çok uygun. Tek dezavantajı araç borcu bitene kadar rehinli görünecek ve borç bitmeden bu benimdir diyememem olacak...

Tek dezavantajı o değil. Ford finanstan kredi kullandığınızda aracı size liste fiyatı üzerinden ya da çok çok az bir indirimle satıyor. Hal böyle olunca dışardan çekeceğiniz kredinin faiz oranı ford finansa göre yüksek olarak görünse dahi aslında çoğunlukla ford finanstan kredi çektiğinizde daha zararlı çıkıyorsunuz. Bu nedenle araç pazarlığı yaparken önce peşin alacağınızı beyan ederek aracın fiyat pazarlığını yapın, sonra da ford finanstan kredi kullanırsam aracı kaça sayacaksınız diye sorun. Geriye dışardan kredi çektiğinizde ki toplam maliyetle ford finanstan aldığınızdaki toplam maliyeti karşılaştırmak kalıyor. Ben iki defa forddan araç aldım ve ikisinde de ford finansı kullanmadım. Kıyas yaptığımda hiç cazip değildi.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.