Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 20179 yıl comment_436988 12 saat önce, Yavuz Karaca yazdı: eminim powershift hatalı are çalışması yapılmamış bir projedir .başlamadan sonlandırılması gereklidir.insanlar madur olmasınlar. Bunlar gereksiz iddialı ve amacını aşan sözler. Binlerce PS kullanıcısı var. Az sayıda sorunlu vites kutusu oldu ve bunların hemen hepsinin sorunları yetkili servislerce çözüldü. Şanssızlığınızdan kaynaklı hayal kırıklığını anlıyorum ama sabırlı olursanız sorununuzun yetkili serviste çözüleceğinden eminim. Ford müşteri ilişkileri hattını da kullanabilirsiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20179 yıl comment_437345 9/2/2017 - 21:48 tarihinde, Yavuz Karaca yazdı: Arkadaşlar aynı sorunu şu an için yaşamaktayım. iki yıldır PS kullanıyorum dediğiniz gibi vuruntulu bi çalışması yok ne yazıkki. aldıktan sonra bir kere güncelleme yapıldı. o güncellmede daha pürüzsüz sürüş hissi oldu. eğer vites erken atıyor diyorsanız SPOR modda kullanın bi kaç gün bide öyle deneyin daha detaylı bilgi şurda Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 20179 yıl comment_437381 merhabalar.. bende 2012 focus 3 1.6 benzin/lpg PS kullanıyorum ... ve düşük devirlerde araba güç kazanmaya çalışırken ya da gazdan ayağımı çektiğimde vitesler düşerken zincir boşa sarma ses gibi.. yada hafiften sürtme güç kazanamama gibi bir ses duyuyorum.. yarın baktıracağım ama benzer problem yaşayan var mı ???? bu arada birkaç gündür viteslerde kararsızlık durumu da var.. bir de bugün farkettim hız sabitleyiciyle yüksek hız da giderken hızı düşürünce vites düşürüp motor freni yapardı onu da yapmadı... ya da eskiden hız sabitleyici de hızı arttırdığımda örneğin rampadaysa hızlanmak için vites küçültüp hızlanırdı şimdi aynı viteste çok yavaş bi şekilde istenen hıza geliyor... şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 20178 yıl comment_442686 ankara tan oto da PCM ve TCM modüllerine günceleme yaptılar bariz bir düzelme var gibi ama her zaman yapmıyordu zaten deneyeceğim bakalım düzelmişmi yada sonra ne olur bakacağız bu arada etis de görünüyordu güncelleme yapınca gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 20178 yıl comment_442865 Merhabalar... Yurtdışına çıkacağım için focusumu satmıştım. Şimdi Azerbay'can'dayım. Yine focus almayı düşünüyorum. Ama buralarda focusun piyasası yok. Serviste de sıkıntı var. Araçlar da hep otomatik vites. PS viteste sorun yaşarım diye korkuma alamıyorum. Yorumlardan dolayı biraz tedirginim. Sorun yaşarsam burada servis bulmam zor. Servisin sıkıntılı olduğu yerde PS almak doğru olur mu? Bu arada burada focusun fiyatını yazayım. 2012-2014 modelleri arası ortalama 80.000km. Titanyum X serisi Sunroof da var. 30.000TL civarında. ( Türkiye'de Trend X serisini 50.000 e almıştım ) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın