Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Powershift Silkelenme, Vites Değiştirememe Sorunu,

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
12 saat önce, Yavuz Karaca yazdı:

eminim powershift hatalı are çalışması yapılmamış bir projedir .başlamadan sonlandırılması gereklidir.insanlar madur olmasınlar.

Bunlar gereksiz iddialı ve amacını aşan sözler. Binlerce PS kullanıcısı var. Az sayıda sorunlu vites kutusu oldu ve bunların hemen hepsinin sorunları yetkili servislerce çözüldü. 

Şanssızlığınızdan kaynaklı hayal kırıklığını anlıyorum ama sabırlı olursanız sorununuzun yetkili serviste çözüleceğinden eminim. 

Ford müşteri ilişkileri hattını da kullanabilirsiniz. 

Yanıtlama zamanı:
9/2/2017 - 21:48 tarihinde, Yavuz Karaca yazdı:

Arkadaşlar aynı sorunu şu an için yaşamaktayım. 

iki yıldır PS kullanıyorum

dediğiniz gibi vuruntulu bi çalışması yok ne yazıkki. aldıktan sonra bir kere güncelleme yapıldı. o güncellmede daha pürüzsüz sürüş hissi oldu. eğer vites erken atıyor diyorsanız SPOR modda kullanın bi kaç gün bide öyle deneyin

daha detaylı bilgi şurda

Yanıtlama zamanı:

merhabalar.. bende 2012 focus 3 1.6 benzin/lpg PS kullanıyorum ... ve düşük devirlerde araba güç kazanmaya çalışırken ya da gazdan ayağımı çektiğimde vitesler düşerken zincir boşa sarma ses gibi.. yada hafiften sürtme güç kazanamama gibi bir ses duyuyorum.. yarın baktıracağım ama benzer problem yaşayan var mı ????  bu arada birkaç gündür viteslerde kararsızlık durumu da var.. bir de bugün farkettim hız sabitleyiciyle yüksek hız da giderken hızı düşürünce vites düşürüp motor freni yapardı onu da yapmadı... ya da eskiden hız sabitleyici de hızı arttırdığımda örneğin rampadaysa hızlanmak için vites küçültüp hızlanırdı şimdi aynı viteste çok yavaş bi şekilde istenen hıza geliyor... şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler...

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

ankara tan oto da PCM ve TCM modüllerine günceleme yaptılar bariz bir düzelme var gibi ama her zaman yapmıyordu zaten deneyeceğim bakalım düzelmişmi yada sonra ne olur bakacağız

bu arada  etis de görünüyordu güncelleme yapınca gitti

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar... Yurtdışına çıkacağım için focusumu satmıştım. Şimdi Azerbay'can'dayım. Yine focus almayı düşünüyorum. Ama buralarda focusun piyasası yok. Serviste de sıkıntı var. Araçlar da hep otomatik vites. PS viteste sorun yaşarım diye korkuma alamıyorum. Yorumlardan dolayı biraz tedirginim. Sorun yaşarsam burada servis bulmam zor. Servisin sıkıntılı olduğu yerde PS almak doğru olur mu?

Bu arada burada focusun fiyatını yazayım.

2012-2014 modelleri arası ortalama 80.000km. Titanyum X serisi Sunroof da var. 30.000TL civarında. ( Türkiye'de Trend X serisini 50.000 e almıştım :D )

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.