Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'te Garantiden Hangi Parçaları Değiştirdiniz?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracım focus  2013 titanium geçen hafta  otokoç KONYA Ford servisinde

1:) Direksiyon simidinin üzerinde hafif solma vardı. değişti.

2:) Aracıma aldığım oto parfüm ön konsola dökülünce Ön Kokpit komple radyo Klima çerçevesi dahil komple değişti.

3:) Vites topuzunda solma olduğu için değişti.

4:) El freni Deri çubuğu
5:) Gaz-Debriyaj-gaz pedalları değişti.

Her hangi bi sorun çıkmadan Bunları Garanti Kapsamında değiştirdim..

• Yanıt 281
  • Görüntüleme 60,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

...kimi zaman bildiğin eş************ek kıvamına bile varıyorlar. geçen gün...   - Abi? - Hıı? (ben) - Bana ECU lazım - Bana neler neler lazım, ama her istediğimiz olmuyor ki. Mesela belime kada

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

ben komiklik olsun diye demedim Kubilay Bey focuslarda bayağı bir sorun vermiş aks keçesi onu belirtmek için söyledim yoksa alay olsun diye söylemedim..Sonuçta benimde arabam focus aynı şey benimde ba

• Serdar yaman
    Serdar yaman

Sağ far led gündüz yanıp farla yanmadığı için değişti...

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Sağ  aynam mekanik sorundan  dolayı  tam açılıp kapanmıyordu. 2 günde  garantiden değişti.

Yanıtlama zamanı:

aracım focus 2013 titanium geçen hafta otokoç KONYA Ford servisinde

1:) Direksiyon simidinin üzerinde hafif solma vardı. değişti.

2:) Aracıma aldığım oto parfüm ön konsola dökülünce Ön Kokpit komple radyo Klima çerçevesi dahil komple değişti.

3:) Vites topuzunda solma olduğu için değişti.

4:) El freni Deri çubuğu

5:) Gaz-Debriyaj-gaz pedalları değişti.

Her hangi bi sorun çıkmadan Bunları Garanti Kapsamında değiştirdim..

O zaman bir ara vites topuzum icin servise ugrayayim. Asil onemli olan benim icin rolantideki titresim. Topuz yakindan bakilmadikca belli olmuyor
Yanıtlama zamanı:

Arka davlumbazı sarkmayan ne Focus ne de Mondeo görmedim. İki Focus'um da da sarktı. Silikonla kendim hallettim.

valla ben uğraşmadım servis değiştirdi hemen sağolsun.

izmir ford arkas değiştirmezler dedi. uğraşmadılar.

izmir izkar değişir dedi ve garantiden değiştirdiler.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba benim aracin degisen parcalari

1-isitmali fiskiye 2 kere degisti

2-klima fani- ses yapiyordu

3-direksiyon nikelaji soyuldu

4-aku

5-on cam- rezistans calismiyor-otosandan onay bekliyoruz

Ayrica bu konuda gordum benim koltuk kiliflari soldu onun icinde basvurucam

post-5048-0-82981000-1423085558_thumb.jp

post-5048-0-89968900-1423085619_thumb.jp

Tuğsal Belgi tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Merhaba benim aracin degisen parcalari

1-isitmali fiskiye 2 kere degisti

2-klima fani- ses yapiyordu

3-direksiyon nikelaji soyuldu

4-aku

5-on cam- rezistans calismiyor-otosandan onay bekliyoruz

Ayrica bu konuda gordum benim koltuk kiliflari soldu onun icinde basvurucam

Fıskıyelerde sorun olduğunu nasıl anladınız?
Yanıtlama zamanı:

Ben de bakıma girdim de bir tek ön koltuk başlıklarının matlaşan demirlerini parlattılar :)

Parlatma işlemini neyle yaptilar benimde matlaştı. Garantide bitti...
Yanıtlama zamanı:

Yapi marketlerde satilan metalyan marka pembe renkli kutusu olan krem seklindeki parlaticidan alip kendiniz parlatabilirsiniz. Bende bikac hafta evvel parlattim. Pamuklu beze dis macunu gibi az surup demiri ovalayin. Arkasindan bezin temiz kismiyla parlatin. Yanliz kullanacaginiz bez cop olacak. Oyuzden kaliteli bez kullanmayin

Yanıtlama zamanı:

Fıskıyelerde sorun olduğunu nasıl anladınız?

ilk sorun su atarken istediğim yere atmıyordu. servis düzeltirken memeyi kırdı garantiden değiştirdiler. 

ikinci sorun yeni takılanın ısıtması çalışmıyordu. en son takılan da da sorun var. tekrar değişti ama şöyle bir tecrübem oldu. yetkili servis orijinal ürün taksa bile fabrikasyon gibi olmuyor. orijinal fabrikanın taktığı fiskeye halen sorunsuz çalışıyor. Ön camın değişmesi için garantiye başvurdum ama değiştiğinde ses alır mı diye korkuyorum. ama elzem olduğu için mecburum. 

Yanıtlama zamanı:

ilk sorun su atarken istediğim yere atmıyordu. servis düzeltirken memeyi kırdı garantiden değiştirdiler.

ikinci sorun yeni takılanın ısıtması çalışmıyordu. en son takılan da da sorun var. tekrar değişti ama şöyle bir tecrübem oldu. yetkili servis orijinal ürün taksa bile fabrikasyon gibi olmuyor. orijinal fabrikanın taktığı fiskeye halen sorunsuz çalışıyor. Ön camın değişmesi için garantiye başvurdum ama değiştiğinde ses alır mı diye korkuyorum. ama elzem olduğu için mecburum.

Isıtmanın çalışmadığını nasıl anladığınızı merak etmiştim
Yanıtlama zamanı:

Isıtmanın çalışmadığını nasıl anladığınızı merak etmiştim

Sifirin altinda sicakliklar da su atmasi lazim. Atmayinca anladim

Koltuk kumaslari icin basvuru yaptim ancak garantiye girmedigini belirtiler

Yanıtlama zamanı:

Koltuk kumasi garantiye girmiyorsa neden konu basindaki arkadasin koltuk kilifi degismis? Bu ise uyuz oluyorum servisten servise musteriden musteriye personelden personele durum degisiyor. Benim koltugunda sirt destek kisminda dikislerin kenarlarinda yipranma var deri kisminda. Red geldi. 1.5 yillik arabanin koltugu bu hale geliyorsa 2 3 sene sonra koltugu cope atacaz sanirim. Malzeme kalitesindeki bu durum hosuma gitmiyor. Vites topuzu 1.5 yilda babamin 14 yasindaki borasiyla ayni kivama geldi. Allahtan onun degisimini kabul ettiler. Ne varsa eskilerde var

Yanıtlama zamanı:

İlk defa garantiden ücretsiz bir parçam değişti :D AKÜ.. Power tuşuna basınca marş almıyordu bazen o sıkıntı gitti,yazılımı da güncellediler ücretsiz , silkeleme olayı gitti 1. ve 2. vitesteki.

Yanıtlama zamanı:

Benimde garantiden aku degisti ama mutlu aku takmislar ustelik s&s suz. Itiraz ettim serviste sonuc alamadim. Forda mail attim bikacgun icinde donus yaptilar orjinal aku turkiyede yok siparis verildi kisa surede degisimi yapilacak dediler

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.