Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269529 benim garanti bitti , fakat şu direksyonda crome kaplama soyulmaları başladı garanti biter bitmez değiştirirlermi acaba Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 201411 yıl comment_269536 Sağ ön kapıdaki hoperlörleri stop lambasını değiştirdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201411 yıl comment_277020 Sağ ön kapıdaki hoperlörleri stop lambasını değiştirdim. Stop lambasındaki sorun neydi acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201411 yıl comment_277399 Stop lambasındaki sorun neydi acaba? Biraz dağ yollarında off road kullandım ampül patladı, ampulü değiştirdiler.Ama nedeni bu olamayabilir,kesin bişey söylemem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201411 yıl comment_277798 Biraz dağ yollarında off road kullandım ampül patladı, ampulü değiştirdiler.Ama nedeni bu olamayabilir,kesin bişey söylemem. Stop lambası diyince ben komple stop değişti gibi anladım, teşekkürler benimde fren ampulünün olduğu bölmede toz var, yana uzanan kısımda islenme mevcut o sebeple sordum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201411 yıl comment_277802 direksiyon kutusu değişim onayı aldım parça geldi ben aracı bırakamadım servise işten güçten.. aks keçesi değişecek kronik herkesin başına geliyor sanırım.. benim garanti bitti , fakat şu direksyonda crome kaplama soyulmaları başladı garanti biter bitmez değiştirirlermi acaba yuh ya kromaj nasıl soyuluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201511 yıl comment_280281 en son otomatik park ın beyni ve arka lastiklerin davlumbazları değişti. birde ön tanpon boyandı onu başka bir konuda yazmıştım Ocak 4, 201511 yıl onur karadağ tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201511 yıl comment_280282 en son otomatik park ın beyni ve arka lastiklerin davlumbazları değişti. birde ön tanpon boyandı onu başka bir konuda yazmıştım Arka davlumbazda ne sorun vardi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280506 Herkese selamlar, Garanti kapsamında değişen parçalarım Şanzımana ait parçalardı; Kavrama Diski ve Baskı Plakası Komple Keçe Değişimi Şanzıman Yağı Debriyaj Komplesi Vites Kutusu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280522 Arka davlumbazda ne sorun vardi. arka davlumbaz bez gibi birşey. sarkma yaptı lastige sürtecekti neredeyse ondan dolayı serviste değişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 201511 yıl comment_280536 Vites topuzunun nikelaj kisimda dokulmeler olmus gecen gun fark ettim degisim yaparlarmi acaba? Derisinde sorun yok. Birde rolantide titresim mevcut. Hafif gaz verdigimde kesiliyor. Sanirim sanziman takozundan. 1.0 motorda takoz degisimi yapan oldumu daha once ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280878 bagaj amortisörü sustalı anahtar teyp yanındaki kalorifer nikelajı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280880 arka davlumbaz bez gibi birşey. sarkma yaptı lastige sürtecekti neredeyse ondan dolayı serviste değişti Arka davlumbazı sarkmayan ne Focus ne de Mondeo görmedim. İki Focus'um da da sarktı. Silikonla kendim hallettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280884 Arka davlumbazı sarkmayan ne Focus ne de Mondeo görmedim. İki Focus'um da da sarktı. Silikonla kendim hallettim. Ben henüz görmedim belki de dikkat etmedik Gerçi bizimkinde sorun yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201511 yıl comment_280888 Ben henüz görmedim belki de dikkat etmedik Gerçi bizimkinde sorun yok. Sarkmanın sebebi bence kalitesiz malzeme değil. Aksine malzeme kaliteli ama yine ince işçilikle ilgili bir sorun. Sarkma, arka tampona bakan bölümün biraz üst kısmında oluyor. Basit bir fabrikasyon tedbirle rahatça halledilebilirmiş. Ciddi bir sorun değil. Şeffaf silikonla sağlam bir şekilde tutturulabiliyor. Tabi tamponun sökülmesini gerektiren bir tadilat olursa işlemi tekrarlamak gerekir:) Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın