Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156344 Milliyet yazarı Fatoş Karahasan, Ford’un skandal yaratan reklamafişini köşesine taşıdı. Ford’unParis Hilton’lu, Berlusconi’li reklamafişi bakın nasıl tepki çekti.. JWT’deki bir reklam yaratıcısı, Ford’un Figo modelinin geniş bagaj hacmini göstermek için P. Hilton veBerlusconi gibi ünlüleri kullanarak"Dertlerinizi arkada bırakın" başlıklıbir çalışma yarattı. Kampanyayayınlanmadı. Tasarımcı iştençıkarıldı. Ancak işler internetesızınca, hızla tüm dünyaya yayıldı. Ön koltuktaki Berlusconi’nin, adınınskandalara karıştığı kadınlarıarabanın bagajına bağlamış birbiçimde zafer işareti yaptığı ilan, Ford İtalya’yı, konuyla ilgisi olmadığını ilan etmek zorundabıraktı. Business Insider dergisi,kampanyayı "Ford’un tarihindeki en kötü çalışma" ilan etti. Tüm bu olanlar, dijital dünyada Ford gibisağlam bir kurumun bile, ne kadar korumasız kalabileceğini bir kezdaha ortaya koydu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156351 Tasarımcı iştençıkarıldı. Ne alakası varmış ki? Tasarımcı tasarlar, beğenmezsen yayınlamazsın olur biter. Milletin gazını almak için birilerini kurban etmişler. Ayrıca ben beğendim ne yalan söyleyeyim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156352 Reklamın kötüsü olmaz... Ayrıca bu olayda skandal yaratmadan çok Business Insider'ın ilgi çekme arzusunun tatmini gündemde... Kimsenin işten falan da çıkarıldığını sanmıyorum, öyle olduysa bile o kişi reklam sektöründe hemen kapışılmıştır Bu söz konusu görselin tam hali. Paris Hilton'lu araçta da bagajda oturan hatunlar Kardashian kardeşlermiş... Bu da Hintlilerin çakma Fiesta'sı koca bagajlı Figo Haberin kaynağı: http://www.businessinsider.com/ford-wpp-apologizes-for-offensive-car-ad-2013-3 Mart 25, 201313 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201313 yıl comment_156380 Hindistanda özellikle çok büyük tepki aldı arka tarafta bağlı bulunan bayanlar. Pek mantıklı bir reklam değil de skandallara tepki gösterirken skandal yaratmak bu olsa gerek. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın