Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Cama Taş Geldi

Featured Replies

Solved by Ramazan V.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
  • Solution

Poliçede anlaşmalı cam servisi listesi vermiş Doraglass vs. birkaç servis yazmışlar cam değişimini onlar yapıyor. Dışarda serviste değişim yaparsanız sigortadan parayı talep ediyorsunuz ve hasarsızlık gidiyor. Bugün öğrendiğim bunlar. Autoking'de cam tamiratı yaptırdım. Tamirat demiyelim de çatlağın büyümemesi için önlem diyelim. Dikkatli bakıldığında 1 cmlik kılcal bir iz kalmış çünkü. Camın tamiratı mümkün olmasaymış Autoking değişim de yapıyormuş anlaşması varmış onu da ordaki adam dedi. 1 cm lik çatlak içinde camı değiştirmeye değmez riskli işlem dedi. Neyse biraz karışık anlattım ama kusura bakmayın bugün çok yoruldum başka işlerim de vardı.

Mertol abi Ford'a da uğrayamadım kusura bakma selamını bir dahakini gidişimde iletirim inşallah. 

• Yanıt 43
  • Görüntüleme 18,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Poliçede anlaşmalı cam servisi listesi vermiş Doraglass vs. birkaç servis yazmışlar cam değişimini onlar yapıyor. Dışarda serviste değişim yaparsanız sigortadan parayı talep ediyorsunuz ve hasarsızlık

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Çağlar ne alaka ? Tamamen Kaskona bağlı. Yazdığının aksini gördüm çoğu zaman.

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Aynen katılıyorum... 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Autoking'in tamir ettiği çatlak büyümüş. Haftasonu servise gittim cam değişecek.

Yanıtlama zamanı:

Autoking'in tamir ettiği çatlak büyümüş. Haftasonu servise gittim cam değişecek.

Ücretsiz değim yapacaklar değil mi Ramazan....

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

servisin benim kaskomla anlaşması olmadığı için ben parayı vericem. sigorta benim hesabıma yatıracak 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar dün cam değişimi için aracı servise bıraktım bugün teslim alıcam. Teslim alrken nelere dikkat etsem iyi olur ? Mesela ön cam rezistansının çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar dün cam değişimi için aracı servise bıraktım bugün teslim alıcam. Teslim alrken nelere dikkat etsem iyi olur ? Mesela ön cam rezistansının çalışıp çalışmadığını nasıl kontrol edebilirim.

Tuşa basın ısınıyorsa çalışıyordur ama tel tel hepsine bakmak lazım. Buhar yapın zorla :P

Yanıtlama zamanı:

Tuşa basın ısınıyorsa çalışıyordur ama tel tel hepsine bakmak lazım. Buhar yapın zorla :P

Hoh hoh diyorsun yani.... :P

Baska care yok ama. Cami islatmak buhar olusumunu kolaylastirabilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hoh moh yaptım ama cam gelmeden buharlaşıyor zaten :) Hava dışarda 28 derece ben gelesiye kadar servis arabaya iç dış temizlik yapmış kurulanıyordu :) Akşam tekrar denerim olmazsa :) Bu arada ön camla derdi olan varsa bedeli 1.496 TL :D

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hoh moh yaptım ama cam gelmeden buharlaşıyor zaten :) Hava dışarda 28 derece ben gelesiye kadar servis arabaya iç dış temizlik yapmış kurulanıyordu :) Akşam tekrar denerim olmazsa :) Bu arada ön camla derdi olan varsa bedeli 1.496 TL :D

Bu sabah sınava giderken ön camda hasar oluştuğunu fark ettim. Kaputta ve sileceklerin orada bir kaç tane taş vardı. Birileri cama taş atmış.

Birileri taş atmış diyorum çünkü aracı parkettiğim yer itibariyle yoldan bir aracın taş fırlatması (ki üç tane taş vardı) pek mümkün değil. Büyük olanın çapı 1 - 1,5 cm civarında olan iç içe iki dairesel çatlak var,  etrafında da değişik yönlere doğru uzanan bir kaç tane daha küçük çatlak var.

Size bir kaç sorum olacak.

1 - Benim kaskom da Güneş Sigorta, değişim sonrası kasko ile ilgili işlemlerde sıkıntı yaşadınız mı?

2 - Takılan yeni cam orjinal mi? Bir mesajınızda orjinal olunca hasarsızlığın delineceğini belirtmişsiniz. son durum nedir acaba?

en önemlisi

3 - Cam değişimi sonrasında cam veya sensörlerle alakalı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Yanıtlama zamanı:

bende bozulmadan olucanı biliyorum önce sigortacınıza sorun derim bu konuyada bakarmısını 

Yanıtlama zamanı:

bende bozulmadan olucanı biliyorum

Diğer yorumlara dikkat ederseniz kasko şirketine göre değiştiği söylenmiş. Değişim yaptıran arkadaşımızla aynı şirketten kasko yaptırdığımız için detaylı bilgi verebilir sanıyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu sabah sınava giderken ön camda hasar oluştuğunu fark ettim. Kaputta ve sileceklerin orada bir kaç tane taş vardı. Birileri cama taş atmış.

Birileri taş atmış diyorum çünkü aracı parkettiğim yer itibariyle yoldan bir aracın taş fırlatması (ki üç tane taş vardı) pek mümkün değil. Büyük olanın çapı 1 - 1,5 cm civarında olan iç içe iki dairesel çatlak var,  etrafında da değişik yönlere doğru uzanan bir kaç tane daha küçük çatlak var.

Size bir kaç sorum olacak.

1 - Benim kaskom da Güneş Sigorta, değişim sonrası kasko ile ilgili işlemlerde sıkıntı yaşadınız mı?

2 - Takılan yeni cam orjinal mi? Bir mesajınızda orjinal olunca hasarsızlığın delineceğini belirtmişsiniz. son durum nedir acaba?

en önemlisi

3 - Cam değişimi sonrasında cam veya sensörlerle alakalı herhangi bir sıkıntı yaşadınız mı?

Cam serviste orjinaliyle değişti. Kaskoyla ilgili sıkıntı yaşamadım. Ben servise parayı verdim. Kasko poliçemin ruhsatın ehliyetin falan fotokopisini bıraktım. 1hafta sonra para hesabıma yattı sigorta tarafından. Takılan cam orjinal. Sensörlerde falan hiçbir sıkıntım olmadı şu ana kadar. Tabi bunları yaptırmadan önce sigortacım genel merkezi aradı ve sordu hasarsızlığın bozulmayacağını teyit etti.

Yanıtlama zamanı:

Cam serviste orjinaliyle değişti. Kaskoyla ilgili sıkıntı yaşamadım. Ben servise parayı verdim. Kasko poliçemin ruhsatın ehliyetin falan fotokopisini bıraktım. 1hafta sonra para hesabıma yattı sigorta tarafından. Takılan cam orjinal. Sensörlerde falan hiçbir sıkıntım olmadı şu ana kadar. Tabi bunları yaptırmadan önce sigortacım genel merkezi aradı ve sordu hasarsızlığın bozulmayacağını teyit etti.

Teşekkürler.  :yeah:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.