Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Moturu Kapadıktan Sonra Çalışmaya Devam Eden Soğutma Sistemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar dün ilk kez duyduğum soğutma sistemine ait fan sesi duydum. Daha önce de çalışıyormuydu farkında değilim ama, bu fan sesini duyduğumu hiç hatırlamıyorum. Aracımı park ettim ve motoru durdurdum. Araçtan indim. Hiçbir ikaz lambası veya uyarı yoktu. Herşey normal durumda. Araçtan dışarı çıktığımda daha önce hiç duymadığım bu fan sesini duydum. Yaklaşık 3-5 dakika kadar çalıştı ve sustu.

Aracım model ve özellikleri imza kısmında görünüyor. Sizlerde bu fan sesi mevcutmudur ?

Murat Arık tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

eski konularda vardı aynı sorun benim araçtada oldu kurum yakma olayı gibi birşey dediler diğer arkadaşlarda forumda araştırın isterseniz bi daha teknik açıklaması olacaktı

Yanıtlama zamanı:

benimde daha önceki focus2 aracimda da aynı şekilde fan çalışıyordu ..bazen kısa mesafede motor fazla isinmamis oldugunda bile çalışıyordu .aynı durum kaynımın c-max ında da oluyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

bu durum sadece dün oldu. Bugünkü kullanımlarda da dikkat ettim. olmadı. Olmadı servise kontrol ettiricem artık. Araç 11bin km de şuan. Kurum yakmalık bir durum olmuşmudur sizce...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arac dizelse dpf kurum yakiyordur. Korkacak bisey yok 10 dk. Kadar calisiyor aracin arka kisminda koku oluyor.

bu durum periodik bakımın yaklaştığının habercisi olabilir mi. Km bilgisi 11.500 km. ve bakım zamanı yaklaşıyor. Ağırlıklı şehiriçi kullanım. 3000 kmsi anca uzun yol olmuştur...

Murat Arık tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bakimla ilgisi yok, agirlikli sehirici kullanimi ile olusan kurumu yakiyor arac. Bu yakma islemi sirasinda cok yuksek isi yayiyor. Hatta kitapcikta kuru ot yaprak uzerine park etmeyin dpf calisirken diyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

evet doğru. bahsettiğiniz kısımları kitaptan da forumdan da buldum. teşekkür ederim...

Yanıtlama zamanı:

bende bu durumu yaşadık bir çok kez ortak özellik kısa mesafe, soğuk hava da biraz araca yuklendiğimde ortaya çıkıyor. daha önce foruma yazmıştım. akabinde servisede sordum korkacak bir durum yok.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.