Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Htc Butterfly

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Karşılaştırma ne kadar yararlı tartışılır ama Avrupa'da smart phone değiştirme aralığı 18 - 24 ay iken; güzel yurdumuzda ( ve Amerika'da; malum apple-samsung; ios-android savaşları ) 8 - 12 aya kadar düşmüş durumda. Aldığımız telefonları özellikler değil de daha çok trend ( yanımızdaki kişinin ballandırarak anlatması mesela ) belirliyor gibi...

Htc Butterfly hem görünüş hem de özellikler olarak oldukça güzel diyebilirim ama Türkiye fiyatları gerçekten abartı; Dubaide Htc One 700-800 TL daha ucuzdu buradaki fiyatından; tabiri caizse " almayanı dövüyorlar " durumu. Bunu fark edince almaktan tamamen vazgeçmiştim. Eğer durum Butterfly için de aynı ise; yurt dışından almıyorsanız uzak durun derim; aradaki fark çok ciddi...

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 5,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Tolga Başaran
    Tolga Başaran

ben anlamıyorumki , misal ; adamda hem ipad var , birde üzerine gidip büyük smart phone alıyor ne gerek var ...   onun yerine başka bişi al ...

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Yaş ve kafa yapısı etken buna

• Erdoğan G.
    Erdoğan G.

bak şimdi konu değişti. yapalım bişeyler

Yanıtlama zamanı:

tabi samsungun malzeme kalite zayıflığı, kendini resetleme gibi etkenleri de düşünmek gerekir.

Malzeme HTC ye göre zayıftır doğru, ama kendini resetleme durumunu en azından  Note2 de hiç görmedim duymadım.  Bu arada eskimiş dediğimiz 2yıllık  S2 son sürüm yazılımı alacak. Bir çok firma 6 ay önce çıkan telefona güncelleme vermezken. Samsung her şeyi doğru yapıyor diyemem ama kullanıcılar arasında sıkıntı yaratan güncel sürüm yayınlamama veya geç yayınlama işini diğerlerine göre çok daha iyi çözmüş durumdalar.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arabana dokunmatik ekran , veya jant al bence :) 

Arabaya yeterince para yatirdim :D 1 sene kadar durulucam :)

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Htc Butterfly hem görünüş hem de özellikler olarak oldukça güzel diyebilirim ama Türkiye fiyatları gerçekten abartı; Dubaide Htc One 700-800 TL daha ucuzdu buradaki fiyatından; tabiri caizse " almayanı dövüyorlar " durumu. Bunu fark edince almaktan tamamen vazgeçmiştim. Eğer durum Butterfly için de aynı ise; yurt dışından almıyorsanız uzak durun derim; aradaki fark çok ciddi...

O hemen hemen tüm telefon modellerinde öyle. One x ayrıca burada pahalı kaldı. S3 1400TL civarına düşmüşken hala 1700-1800TL civarı satmaya çalışıyorlardı. Zaten bilinirlikleri az iken bir de Samsung'un üzerine fiyat konumlamak satılabilirliklerini iyice  düşürüyor. Zaten HTC'de yanlış ürün ve yanlış fiyat gibi bir pazarlama sorunu uzun süredir devam ediyor. Bu yüzden krize girdiler.   

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yani şimdi bu telefon note 2den ustun gozuksede (tek farki ekrani ve arayuzu). O 2020lik piliyle geride kalir diyorsunuz ?

Yanıtlama zamanı:

Avrupa'da smart phone değiştirme aralığı 18 - 24 ay iken; güzel yurdumuzda ( ve Amerika'da; malum apple-samsung; ios-android savaşları ) 8 - 12 aya kadar düşmüş durumda.

Kaynak (merakımdan soruyorum!)? 

Zaten HTC'de yanlış ürün ve yanlış fiyat gibi bir pazarlama sorunu uzun süredir devam ediyor. Bu yüzden krize girdiler.   

Bana bir yerlerden tanıdık geliyor nedense!!!

HTC'yi distribütör garantili almak akıl işi değil, gerçekten fahiş fiyata satılıyor. Zaten donanım olarak sağlam makineler, ya 2.el ya da alternatif ithalattan alındığı takdirde anlamlı olabiliyor.

Yani şimdi bu telefon note 2den ustun gozuksede (tek farki ekrani ve arayuzu). O 2020lik piliyle geride kalir diyorsunuz ?

Kesinlikle...

Engin de yazmış, S3'den daha kullanıcı dostu Note II ve kalem de çok iş görüyor.

Mutsuz olan duymadım.

Telefon için büyük olması dışında sorunu yok!

Yanıtlama zamanı:

Neye göre geride? Pil ve kullanım süresi olarak çok yüksek ihtimalle geride kalır. Sürat olarak HTC muhtemelen geçecektir.  

Kaynak (merakımdan soruyorum!)? 

Bana göre mesela   :) (benim ortalamama göre) Tedavi için psikoloğa gideyim dedim ama telefon almak daha ucuz geliyor :)  

Yanıtlama zamanı:

Bu arada HTC satışlarında beklenen yükselmeyi yakalayamıyor bir türlü, çeşitlilik ve ürün kalitesi açısından firma sağlam ama pazarlama ve fiyat politikalarında sıkıntı var gibi.

Ama pes etmiyorlar.

Yeni kurtarıcı olarak M7 bekleniyor. 

4.7" FullHD ekran (IPS LCD3 ve 468 ppi)

1,7GHz dört çekirdek işlemci

2 GB RAM, 32 GB dahili bellek

2300 MAh pil

Foveon olabilecek 13 MP kamera dedikolurda berraklaşanlar

One serisinin evrimi gibi...

htc-m7-540x407.png

Tabii ondan önce bu çıkmazsa...:

Samsung-Galaxy-S-IV-render.jpg

Cem Boneval tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben çok aktif kullaniyorum telefonu. Facebook instagram foruma giriyorum. Ve sürekli guncelliyorum. Gunde 3 sarj bitirdigim oldu. Pil hosuma gitmedi benimde :( benim evo 3Dde suan 1720 var. Note 2nin pil performansi nasil ?

That's Why! We love apple!

:zha:

Basit Düşün!

Seninki cep telefonu bizimki arama yapabilen cep bilgisayarlari :)
Yanıtlama zamanı:
Ben çok aktif kullaniyorum telefonu. Facebook instagram foruma giriyorum. Ve sürekli guncelliyorum. Gunde 3 sarj bitirdigim oldu. Pil hosuma gitmedi benimde :( benim evo 3Dde suan 1720 var. Note 2nin pil performansi nasil ?
Seninki cep telefonu bizimki arama yapabilen cep bilgisayarlari

Harici batarya alırsın, batarya için zevkini bozma...

Çok tüketiyor diye ST'den vazmıgeçeceksin ? :D geçme ! 

Evet canım bizimkiler öyle :D ama yukarda yazdığın şeyleri en iyi yapan cihaz iphone :kıhkıh: 

Yanıtlama zamanı:
Ayfon dostu ama Golf düşmanı...

İlginç bir çelişki, çünkü ikisi de mükemmelliğin gelenekselleşmesi!

Görüş farklılıkları tabi :D Ama golf düşmanı değilim canım :P  Üstüme iyilik sağlık

Yakında size iphone nasıl kullanılır onu göstereceğim :) sabredin biraz :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ayfon dostu ama Golf düşmanı...

İlginç bir çelişki, çünkü ikisi de mükemmelliğin gelenekselleşmesi!

Görüş farklılıkları tabi :D Ama golf düşmanı değilim canım :P  Üstüme iyilik sağlık

Yakında size iphone nasıl kullanılır onu göstereceğim :) sabredin biraz :kıhkıh:

Hadi bağaalım
Yanıtlama zamanı:
Ben çok aktif kullaniyorum telefonu. Facebook instagram foruma giriyorum. Ve sürekli guncelliyorum. Gunde 3 sarj bitirdigim oldu. Pil hosuma gitmedi benimde benim evo 3Dde suan 1720 var. Note 2nin pil performansi nasil ?

Akşam eve gittiğimde %65-70 arasında pil kalıyor. Günde 3 defa şarj ediyorsan bunu bir kere yapmak ( veya bir süre şarjda bırakmak)  zorunda kalabilirsin. Zaten 2-2,5 saatte sıfırdan full  olur. Şarj cihazı 2000mAh. 

Bu telefon için önemli olan büyüklük konusu.   :kıhkıh:  :zha:  Sonradan büyük geldi bu demeyeceksen alınabilir. Tek pişmanlığın bu olur olacaksa. Bu da kişiye bağlı birşey, fakat çok gezen, otobüse-tramvaya binen, masa başı çalışmayan biri için büyüklük sıkıntı olabilir. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.