Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 - St Olma Aşamasında ...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Replicasi cok zor ya sorarim ama,

Paraya kiyip otosandan tanesi 750ye mi alsak :D

Edit:

Abi senin çevren daha iyi benden daha ilgilisin bulabilirsen replikasini çok iyi olur ama sanmiyorum açikçasi uzgunum ama :)

Edit2: 17" var sadece sahibindendehttp://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-oem-jant-takimi-114097456/detay

oem diyor???

Oem cok pahaliya gelir ya ben veremem o kadar para. Sanmiyorum Erkan abi replika ariyor benim bildigim
  • Yanıt 31
  • Görüntüleme 10,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Aydın Baran
    Aydın Baran

• Sabri Özer
    Sabri Özer

Jant bu galiba 17" http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-oem-jant-takimi-114097456/detay   Birde ST bodykit den mi bahsediyorsunuz ?

• Nihat Abukan
    Nihat Abukan

Sabri, sende ne jant sevdası varmış ya 

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Oem cok pahaliya gelir ya ben veremem o kadar para. Sanmiyorum Erkan abi replika ariyor benim bildigim

ilanda oem diyor :) değildir demi

Enteresaan :D sen deyince baktim.

Ama sanmiyorum OEM cok farkli manalarda kullaniliyor. Ama alinabilir 18 ister gonul ama mantik bu.

Konu sahibinden rica etsek yandan foto koyabilir mi aracinin ?

Yanıtlama zamanı:

ben bu jantları çok begendim telefon açtım jantsel'e benim sıfır aracın lastik+16''titanium jantları 1.000tl ye alırız bu takımı 850 tl (50 tl düşerler tahminim) + alacağınız lastik ve montaj dediler lastik baktım dunlop gözüküyor..

ford servistende bi arkadaşı aradım zetec s bdy kit için 2.000 tl gibi bişeyler pazartesi gel uyguladığımız araçların fotolarını gör dedi..

tahmini bu jantlar+body kit=3 bin tl gibi bişey tutucak.

bu jantların sağlamlığı nasıldır?2 yıl garantili yazıyor ama yüksek hızlarda bir sorun çıkarma ihtimali varmı acaba?

birde focus3 için uygulanmış resimleri daha net görsek çok iyi olucak burda iş konu sahibine düşüyor:)

Yanıtlama zamanı:

ben bu jantları çok begendim telefon açtım jantsel'e benim sıfır aracın lastik+16''titanium jantları 1.000tl ye alırız bu takımı 850 tl (50 tl düşerler tahminim) + alacağınız lastik ve montaj dediler lastik baktım dunlop gözüküyor..

ford servistende bi arkadaşı aradım zetec s bdy kit için 2.000 tl gibi bişeyler pazartesi gel uyguladığımız araçların fotolarını gör dedi..

tahmini bu jantlar+body kit=3 bin tl gibi bişey tutucak.

bu jantların sağlamlığı nasıldır?2 yıl garantili yazıyor ama yüksek hızlarda bir sorun çıkarma ihtimali varmı acaba?

birde focus3 için uygulanmış resimleri daha net görsek çok iyi olucak burda iş konu sahibine düşüyor:)

1.000 lira cok cok az sizin jantlar için otosan lastiksiz tek jantı nerdeyse o kadara satıyor
Yanıtlama zamanı:

aslında zetec s body'li modeldeki jant harika ama hiç replikasını göremedim orjinalini bugün servise sordum bizde sadece body kit var dediler..keşke tr de olsa bu jantlardan:(

1.000 lira cok cok az sizin jantlar için otosan lastiksiz tek jantı nerdeyse o kadara satıyor

pazartesi pazar araştırması yapıcam:)

açıkcası siz söylemeseniz bana fiyat çok uygun gelmişti daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadığından:D

Yanıtlama zamanı:

otosan fiyatına bakma sen uçmuş onlar :D geçen gün parçacıda biriyle karşılaştım titanium jantlarını 600tlye almış takım olarak lastiksiz. jantcı onları 1200e zor satar zaten.

Yanıtlama zamanı:

http://www.focus-sport.club.tw/viewthread.php?tid=339375

bu sitede bu jantların her yönden resimleri var şahsen fazlasıyla hoşuma gitti:D

gerçi bu sitedekiler 18 sanırım..

17

Aynen 215/50/17 ve kucuk durmamis ben begendim yoksa bir akim mi baslattik :D bende ariyim yarin surayi ya :D

Abi iyi guzelde bulnamazki bu jant imkansiza yakin

Biraz kafam karisti;

Bu s-maxdeki jant yabanci sitedeki fotodan aldim 17"

xLbwr_zps8f5e5a2b.jpg

Buda sahibinden de satilan jant buda 17"

2013-03-03_02-41-51_zps841b5165.png

foto acisindan midir nedir farkli gibi geldi bana sizce

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.