Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kasko Sistemi Değişiyor !

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Serdar bey acentanı sorgula derim ben, Sanki hasarsızlığın hiç yokmuş,indirimin (öğretmen % 25 diye bi,liyorum) yokmuş gibi fiyat vermişler sana.
yukarda acentalardan aldığım fiyatlarda var anlamadım birşey :)
  • Yanıt 50
  • Görüntüleme 9,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Neredeyse düzenlemenin tamamı kullanıcı aleyhine. Devlet vatandaşı için var tabii.

• Kutluhan A.
    Kutluhan A.

oww sanırım aynı paylaşımı yaptık...

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Kasko şirketleri işini bilir. Benim asıl derdim kasko yaptıran araca trafik sigortasının yaptırılmasının zorunlu olmaktan çıkartılması lazım. Sonuç olarak kasko genel olarak aynı şeyi yapıyor.  Sıfı

Yanıtlama zamanı:

Kasko bedeli 47 bin
Hasarsızlık indirimi % 30

Öğretmen indirimi ile 710 tl tuttu alianz da geçen mayısda kaskom.

O zaman alianzda focusun çarpanı çok kötü.Bence mantıklı başka bir açıklaması yok.

Yanıtlama zamanı:
Kasko bedeli 47 bin Hasarsızlık indirimi % 30 Öğretmen indirimi ile 710 tl tuttu alianz da geçen mayısda kaskom. O zaman alianzda focusun çarpanı çok kötü.Bence mantıklı başka bir açıklaması yok.
ne oldu bitti anlamadım geçen Sene Şubat'ta 1450 tl Anadolu sigorta yapmıştım sıfırdı araç değeri 62 bindi bir film dönüyor Perşembe memlekete gidince oraya bakacam...
Yanıtlama zamanı:
ne oldu bitti anlamadım geçen Sene Şubat'ta 1450 tl Anadolu sigorta yapmıştım sıfırdı araç değeri 62 bindi bir film dönüyor Perşembe memlekete gidince oraya bakacam...

Eee tabii sen merso ile cayır cayır gez sigortacılar gördüler az bile istemişler 5-10 bin isterler diye bekliyordum :P  :P :P

Şaka bir tarafa  hakkaten Serdarım indirimin olmasına rağmen bu fiyat çok gibi.......

Yanıtlama zamanı:

e oldu bitti anlamadım geçen Sene Şubat'ta 1450 tl Anadolu sigorta yapmıştım

Ne kadar hasarsızlık ve başka türde indirimin var, ben sigortacıma hesaplattırayım...

Yanıtlama zamanı:
Ne kadar hasarsızlık ve başka türde indirimin var, ben sigortacıma hesaplattırayım...
Herkes birşey diyor Cem abi anlamadım gitti yarın İskenderun'a geçicem orada bir batıracam...
Yanıtlama zamanı:
Herkes birşey diyor Cem abi anlamadım gitti yarın İskenderun'a geçicem orada bir batıracam...

Ben sana güvenilir ve yetkili kişiden teklif alacağım diyorum, sen bilirsin...

Yanıtlama zamanı:
Herkes birşey diyor Cem abi anlamadım gitti yarın İskenderun'a geçicem orada bir batıracam... Ben sana güvenilir ve yetkili kişiden teklif alacağım diyorum, sen bilirsin...
Al abicim ben birşey demedim ki :) Ruhsatı mail atabilirim...
Yanıtlama zamanı:
Al abicim ben birşey demedim ki :) Ruhsatı mail atabilirim...

Canım :D indirim oranını söyle yeter yani plakan önemli kazasızlığın yaşın felan :D mesleğin.. Sigortacılar söylemiştir sana bunları

Yanıtlama zamanı:

serdar sen cem beyin dediğini yap.
Hatta özelden bana da ver bilgilerini kaskocumla görüşeyim.

Kaskonu bulunduğun yerden yaptırmak gibi bir zorunluluğun,avantajın yok.

İskenderunda olup manisadan da yaptırabilirsin.

Yanıtlama zamanı:

Ruhsata ihtiyacım yok, sadece hasarsızlık indirimini bilmem gerek :(

Abicim buradakiler beyinsiz adama diyorum hasarsızlık indirimim nedir diye soruyorum bilmiyorum diyorlar bu kadar fiyat çıkıyor burası biraz sakat abi kimse anlamıyor hiç birşeyden... Aracı aldım geçen yıl kaskoyu kullanmadım hiç işte..

Serdar yaman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
serdar sen cem beyin dediğini yap. Hatta özelden bana da ver bilgilerini kaskocumla görüşeyim. Kaskonu bulunduğun yerden yaptırmak gibi bir zorunluluğun,avantajın yok. İskenderunda olup manisadan da yaptırabilirsin.
Fuat abi biliyorum sıkıntı olmayacağını Mardin sakat bu işlerde :)
Yanıtlama zamanı:

İlk araç Olunca Birde bayan  olunca Biraz yüklü oluyor demişdi bizim kaskocu. Bir arkadaş aracını eşinin üstüne yapmıştı. Mesela benım de ılk arabam yaş 25 di KAsım 2012 sımdı 26 Olduk 320 tL trafik sigortası ödedim. benımle aynı yaşda olan bir arkadaşımda benden 10 gün sonra aracını aldı İstanbul plaka 480 tL trafik sigortası ödedi. Çok Garip geliyor bana. Genç diye Kaza riski Çok diyorlar. Giydiriyorlar.  :wacko:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.