Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148326 Serdar bey acentanı sorgula derim ben, Sanki hasarsızlığın hiç yokmuş,indirimin (öğretmen % 25 diye bi,liyorum) yokmuş gibi fiyat vermişler sana. yukarda acentalardan aldığım fiyatlarda var anlamadım birşey Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148327 Kasko bedeli 47 bin Hasarsızlık indirimi % 30 Öğretmen indirimi ile 710 tl tuttu alianz da geçen mayısda kaskom. O zaman alianzda focusun çarpanı çok kötü.Bence mantıklı başka bir açıklaması yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148328 Kasko bedeli 47 bin Hasarsızlık indirimi % 30 Öğretmen indirimi ile 710 tl tuttu alianz da geçen mayısda kaskom. O zaman alianzda focusun çarpanı çok kötü.Bence mantıklı başka bir açıklaması yok.ne oldu bitti anlamadım geçen Sene Şubat'ta 1450 tl Anadolu sigorta yapmıştım sıfırdı araç değeri 62 bindi bir film dönüyor Perşembe memlekete gidince oraya bakacam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148340 ne oldu bitti anlamadım geçen Sene Şubat'ta 1450 tl Anadolu sigorta yapmıştım sıfırdı araç değeri 62 bindi bir film dönüyor Perşembe memlekete gidince oraya bakacam... Eee tabii sen merso ile cayır cayır gez sigortacılar gördüler az bile istemişler 5-10 bin isterler diye bekliyordum :P Şaka bir tarafa hakkaten Serdarım indirimin olmasına rağmen bu fiyat çok gibi....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148357 e oldu bitti anlamadım geçen Sene Şubat'ta 1450 tl Anadolu sigorta yapmıştım Ne kadar hasarsızlık ve başka türde indirimin var, ben sigortacıma hesaplattırayım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148358 Ne kadar hasarsızlık ve başka türde indirimin var, ben sigortacıma hesaplattırayım... Herkes birşey diyor Cem abi anlamadım gitti yarın İskenderun'a geçicem orada bir batıracam... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148361 Herkes birşey diyor Cem abi anlamadım gitti yarın İskenderun'a geçicem orada bir batıracam... Ben sana güvenilir ve yetkili kişiden teklif alacağım diyorum, sen bilirsin... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148363 Herkes birşey diyor Cem abi anlamadım gitti yarın İskenderun'a geçicem orada bir batıracam... Ben sana güvenilir ve yetkili kişiden teklif alacağım diyorum, sen bilirsin... Al abicim ben birşey demedim ki Ruhsatı mail atabilirim... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148365 Al abicim ben birşey demedim ki Ruhsatı mail atabilirim... Canım indirim oranını söyle yeter yani plakan önemli kazasızlığın yaşın felan mesleğin.. Sigortacılar söylemiştir sana bunları Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148366 Ruhsata ihtiyacım yok, sadece hasarsızlık indirimini bilmem gerek Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148367 serdar sen cem beyin dediğini yap. Hatta özelden bana da ver bilgilerini kaskocumla görüşeyim. Kaskonu bulunduğun yerden yaptırmak gibi bir zorunluluğun,avantajın yok. İskenderunda olup manisadan da yaptırabilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148368 Ruhsata ihtiyacım yok, sadece hasarsızlık indirimini bilmem gerek Abicim buradakiler beyinsiz adama diyorum hasarsızlık indirimim nedir diye soruyorum bilmiyorum diyorlar bu kadar fiyat çıkıyor burası biraz sakat abi kimse anlamıyor hiç birşeyden... Aracı aldım geçen yıl kaskoyu kullanmadım hiç işte.. Şubat 6, 201313 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148370 Araç Serdar beyin eşi adına tescil edilmişti benim hatırladığım kadarı ile, o nun da ilk aracı, hasarsızlık indirimi ilk derecededir diye tahmin ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148371 serdar sen cem beyin dediğini yap. Hatta özelden bana da ver bilgilerini kaskocumla görüşeyim. Kaskonu bulunduğun yerden yaptırmak gibi bir zorunluluğun,avantajın yok. İskenderunda olup manisadan da yaptırabilirsin. Fuat abi biliyorum sıkıntı olmayacağını Mardin sakat bu işlerde Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 201313 yıl comment_148428 İlk araç Olunca Birde bayan olunca Biraz yüklü oluyor demişdi bizim kaskocu. Bir arkadaş aracını eşinin üstüne yapmıştı. Mesela benım de ılk arabam yaş 25 di KAsım 2012 sımdı 26 Olduk 320 tL trafik sigortası ödedim. benımle aynı yaşda olan bir arkadaşımda benden 10 gün sonra aracını aldı İstanbul plaka 480 tL trafik sigortası ödedi. Çok Garip geliyor bana. Genç diye Kaza riski Çok diyorlar. Giydiriyorlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın