Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Hangi Akaryakıt Firmasını Kullanıyorsunuz.


Ümit Vaysaloğlu

Önerilen Mesajlar

Full nasıl acaba. Bazen direksiyonu kırasım geliyor istsyonlarını ve fiyatlarını görünce, sonra boşver diyorum ve opete gidiyorum.

sakına fullden transıte yakıt alıyordum 500 km geçmiyordu sheel den alıyorum 550km buluyor şirketteki diğer arkadaşlardada aynı full ne koyuyor bilemem ama öyle şimdi lukoil aldı fulu herhalde ben ful hariç her yerden yakıt alırım ama öncelık sheel 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

istasyon sahibi bir vatandaş kendisi de dahil olmak üzere bütün işletmecilerin yakıta su kattığını söylemişti. bunu duyduktan sonra internette biraz araştırma yaptım. genelde tavsiye edilen Shell'in kendi işlettiği istasyonlar ve Opet'inde Mehmetçik Vakfı tarafından işletilen istasyonları. İstanbul Anadolu yakasında sadece tuzla da var Mehmetçik vakfı Opet. Shell'in ise bostancı e5 üstündeki istasyonları tavsiye ediliyor. ama deneme şansım olmadı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 1 ay sonra...

@V.can Akbulut,

 

Nitro Plus iyidir iyi.

Opet kart, Shell Club Smart karta göre daha iyi puan versede verdiklerinin yakıtta geri alıyor gibi geliyor bana.

Ben son 3 depomu falan Nitro Plus aldım. Çok memnunum. Arada Opet'in tadına da baktım. Çok fark hissetmesemde depoda yabancı bir madde girmiş gibi algıladım.

 

Atalarımız ne demiş. Akılı khell :) den, yakıtı Shell den alacaksın. :D :D :D :D :D  

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bende ılk depomu gecen hafta shell nıtro ıle doldurdum. bugunde opet kartımı baslatarak opetten aldım ama bılmıorm psıkolojık mı.. aracın cekısı azaldı ve ses arttı..

 

Türkçe karakter bozuk mu klavye de yoksa ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben bp den alıyorum hep. Bi kere kastamonuya giderken denk geldi shell nitro aldım. Burda shell yok o yüzden bp den alıyorum ama shell alınca nedense rahat hissediyorum kendimi piskolojik olarak :) Lpg yi aygazdan alırdım diğer istanyonlara göre menzilim azdı ama performansta bişey kaybettirmiyordu :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben sadece 1 kez dizel yakıt aldım :D, o da arabayı aldığım gündü, Opet'ten.

330 km kadar oldu, 3/4 deposu duruyor, eski LPG'li aracımdan bile az yakıyor, sıfır araç olmasına rağmen, ki ben eski aracımın az yakmasıyla övünürdüm, 100 liraya memlekete gidiyorum diye. (560 km)

 

Hyundai kullanırken de sadece Shell'den almamız konusunda telkinde bulunurlardı servisler.

Bir keresinde şehirdeki en temiz, en iyi gözüken BP'den yarım depo benzin doldurup, hyundai servisine gittim.

Bana, benzinimin çok kötü olduğunu, bu yüzden döktüklerini söylediler, ondan sonra sürekli benzini Shell'den, LPG'yi de Güvenal Gaz'dan aldım, Aygaz LPG'sinin katkılarından dolayı verdiği birkaç zarar örneklerini görünce bir daha Aygaz'a gitmedim.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 2 ay sonra...

Tanker kullanan şöför rafineriden aldığımız mazot hep aynı. Yani tüm firmaların tankerlerine aynı mazot konuluyor diyor. Ne var ki her istasyonun kendine özgü tenekelerle katkı maddeleri konuluyor ve fark burada oluşmaya başlıyormuş. Zaten istasyona gelene kadar o katkı da karışmış oluyor diyor. Katkılarda enjektör temizleyici, koruyucu falan filan fıstık. Ticari taksimde kullandığım yakıtı Opet' ten alıyorum. Daha önceki aracımda da opetten alıyordum. Tam emin olmamakla beraber İstanbul dönüşü bir kaç defa Shell' den aldığım yakıtla sanki daha fazla km yapıp daha az yaktım. Biz taksicilerin Opet' i tercih etmelerinin diğer bir sebebi de ticari araçlara verilen % 5' lik puan birikimi. Bir kaç ayda bir depoyu fullüyorum ama opet şehir içinde de biraz fazla yakıyor diye düşünüyorum. Bunu tam olarak test edip yine konuda cevaplıyacağım.

Mustafa Çakıroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 4 hafta sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.