Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Ile Yaşadığım Sorunlar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar arkadaşlar lütfen ben satana kadar sorun filan yazmayalım lütfen :)  :)  :)  :) :)  :)  :)  :)  :)  

• Yanıt 85
  • Görüntüleme 14,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Bütün forumu ve konuları aman bizim arabamız ne güzel araba diye dolduracak değiliz. Sorun ve sıkıntıları paylaşıyoruz zaten. Önemli olan iyi niyet. 1.0 aracında vardır sıkıntıları veya zamanla olabil

• S.Velid Demir
    S.Velid Demir

Basit sorunlar için basit çözümler ; - Klimanın içinden gelen tıkırtının klima aksamıyla bir alakası yok emin olun. klima çıkış mazgallarını sökerler en fazla araya naylon parça sıkıştırıp sesi keser

• Bugün bagaj kilidi geldi ve serviste halledildi. Artık benim de kapandığı zaman açılabilen bagaj kapısına sahip bir Focus 3'üm var yuppiii Bir de daha önce teklif edilen ama kabul etmediğim ücretsiz

Yanıtlama zamanı:
Sorunu yaratan kişidir zaten kasmaya gerek yok :)

ahh Yakup 8 parça boyalı tavan değişmiş bi A5 sportback mi bulsak bana :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

dedim ama pozitif olalım diye :D

Pozitivizmle biraz geç tanıştım :)

Sorunu yaratan kişidir zaten kasmaya gerek yok :)

Bu kişi ben mi oluyorum Yakup şimdi ? Vallahi bak otosana sarmayı bıraktım ama şimdi sana sarar noterden sürekli ihtar çekerim yemin olsun. :)

Yanıtlama zamanı:

Pozitivizmle biraz geç tanıştım :)

Bu kişi ben mi oluyorum Yakup şimdi ? Vallahi bak otosana sarmayı bıraktım ama şimdi sana sarar noterden sürekli ihtar çekerim yemin olsun. :)

yok yok gereken kişi cevabı aldı baksana yukarda :D  neler demiş :zha: 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
yok yok gereken kişi cevabı aldı baksana yukarda :D  neler demiş :zha:

Tamam o zaman, kendini benim gazabımdan; beni de noter masrafından kurtardın o vakit. Eyvallah :)

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Murat Bey, selam;

Bu sürücü koltuğundaki gıcırtı devam ediyor mu diye sormak istedim?

Geçen gün otoparkta teyp kapalı iken fark ettim; sürücü koltuğu baya baya gıcırdıyor... servisi arayıp randevu aldım ama size de bir danışayım dedim...

Koltuğu söktüler mi yağlamak için? İşlem çok uzun sürüyor mu? geçen bir haftada ses geri döndü mü?

Aslında dert değil ama yine de 6 aylık değil de bir kaç yıl sonra başlayaydı bu ses daha iyiydi... =)

Cevap verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ahmet bey, koltuğu sökmediler. Koltuğun kızağına mavimsi sıvı bir yağ döktüler. 3 hafta oldu sanırım ama hala ses seda yok koltuktan. Oldukça sessiz. İşlem süresi de 5 dakikayı geçmiyor.

Murat Bey, selam;

Bu sürücü koltuğundaki gıcırtı devam ediyor mu diye sormak istedim?

Geçen gün otoparkta teyp kapalı iken fark ettim; sürücü koltuğu baya baya gıcırdıyor... servisi arayıp randevu aldım ama size de bir danışayım dedim...

Koltuğu söktüler mi yağlamak için? İşlem çok uzun sürüyor mu? geçen bir haftada ses geri döndü mü?

Aslında dert değil ama yine de 6 aylık değil de bir kaç yıl sonra başlayaydı bu ses daha iyiydi... =)

Cevap verirseniz sevinirim.

Teşekkürler.

Murat U. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Ahmet bey, koltuğu sökmediler. Koltuğun kızağına mavimsi sıvı bir yağ döktüler. 3 hafta oldu sanırım ama hala ses seda yok koltuktan. Oldukça sessiz. İşlem süresi de 5 dakikayı geçmiyor.

Cevabınıza teşekkür ederim.

Sevindim kolay bir işlem olmasına; hemen halledip Cumartesi sabahımı yakmayacağım. 

Sizin koltuğunuzun sessiz olması da çok iyi olmuş; umarım artık keyifle binersiniz.

Ahmet Dursun tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cevabınıza teşekkür ederim.

Sevindim kolay bir işlem olmasına; hemen halledip Cumartesi sabahımı yakmayacağım. 

Sizin koltuğunuzun sessiz olması da çok iyi olmuş; umarım artık keyifle binersiniz.

Rica ederim Ahmet bey. O ses kesildi ama şimdi ufak ufak başka sesler başladı. 15 bin bakımına kadar biriksin ve artsın. O zaman hallederim hepsini toptan. Yani Kasım 2013 te komle bir bakım yaptırırım :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.