Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148886 Arkadaşlar arkadaşlar lütfen ben satana kadar sorun filan yazmayalım lütfen :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148889 Arkadaşlar arkadaşlar lütfen ben satana kadar sorun filan yazmayalım lütfen :) Sorunu yaratan kişidir zaten kasmaya gerek yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148892 Sorunu yaratan kişidir zaten kasmaya gerek yok ahh Yakup 8 parça boyalı tavan değişmiş bi A5 sportback mi bulsak bana Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl Yazar comment_148907 dedim ama pozitif olalım diye Pozitivizmle biraz geç tanıştım Sorunu yaratan kişidir zaten kasmaya gerek yok Bu kişi ben mi oluyorum Yakup şimdi ? Vallahi bak otosana sarmayı bıraktım ama şimdi sana sarar noterden sürekli ihtar çekerim yemin olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148909 Pozitivizmle biraz geç tanıştım Bu kişi ben mi oluyorum Yakup şimdi ? Vallahi bak otosana sarmayı bıraktım ama şimdi sana sarar noterden sürekli ihtar çekerim yemin olsun. yok yok gereken kişi cevabı aldı baksana yukarda neler demiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl Yazar comment_148911 yok yok gereken kişi cevabı aldı baksana yukarda neler demiş Tamam o zaman, kendini benim gazabımdan; beni de noter masrafından kurtardın o vakit. Eyvallah Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl comment_148926 Hep yazarım: İyimser de kötümser de sonunda aynı yere varırlar, ama iyimserin yolculuğu daha keyifli geçer... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201313 yıl comment_150604 Murat Bey, selam; Bu sürücü koltuğundaki gıcırtı devam ediyor mu diye sormak istedim? Geçen gün otoparkta teyp kapalı iken fark ettim; sürücü koltuğu baya baya gıcırdıyor... servisi arayıp randevu aldım ama size de bir danışayım dedim... Koltuğu söktüler mi yağlamak için? İşlem çok uzun sürüyor mu? geçen bir haftada ses geri döndü mü? Aslında dert değil ama yine de 6 aylık değil de bir kaç yıl sonra başlayaydı bu ses daha iyiydi... =) Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 201313 yıl Yazar comment_150645 Ahmet bey, koltuğu sökmediler. Koltuğun kızağına mavimsi sıvı bir yağ döktüler. 3 hafta oldu sanırım ama hala ses seda yok koltuktan. Oldukça sessiz. İşlem süresi de 5 dakikayı geçmiyor. Murat Bey, selam; Bu sürücü koltuğundaki gıcırtı devam ediyor mu diye sormak istedim? Geçen gün otoparkta teyp kapalı iken fark ettim; sürücü koltuğu baya baya gıcırdıyor... servisi arayıp randevu aldım ama size de bir danışayım dedim... Koltuğu söktüler mi yağlamak için? İşlem çok uzun sürüyor mu? geçen bir haftada ses geri döndü mü? Aslında dert değil ama yine de 6 aylık değil de bir kaç yıl sonra başlayaydı bu ses daha iyiydi... =) Cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Şubat 18, 201313 yıl Murat U. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201313 yıl comment_150686 Ahmet bey, koltuğu sökmediler. Koltuğun kızağına mavimsi sıvı bir yağ döktüler. 3 hafta oldu sanırım ama hala ses seda yok koltuktan. Oldukça sessiz. İşlem süresi de 5 dakikayı geçmiyor. Cevabınıza teşekkür ederim. Sevindim kolay bir işlem olmasına; hemen halledip Cumartesi sabahımı yakmayacağım. Sizin koltuğunuzun sessiz olması da çok iyi olmuş; umarım artık keyifle binersiniz. Şubat 19, 201313 yıl Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 201313 yıl Yazar comment_150740 Cevabınıza teşekkür ederim. Sevindim kolay bir işlem olmasına; hemen halledip Cumartesi sabahımı yakmayacağım. Sizin koltuğunuzun sessiz olması da çok iyi olmuş; umarım artık keyifle binersiniz. Rica ederim Ahmet bey. O ses kesildi ama şimdi ufak ufak başka sesler başladı. 15 bin bakımına kadar biriksin ve artsın. O zaman hallederim hepsini toptan. Yani Kasım 2013 te komle bir bakım yaptırırım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın