Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145262 1.6 benzinli daha 600 km deki aracımın debriyajından ayağımı çekerken nasıl anlatıyım bilmiyom ama böyle titreme gibi sürtünme gibi elektirikli gibi bi kavrama var bu normal mi hepsindemi var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 17, 201313 yıl comment_145267 bende şöyle bir durumdan bahsedeyim.. 1.0 eb motorlu focus um var.. kasisten geçerken veya arayoldan anayola çıkışlarda veya keskin dönüşlerde iyice yavaşlayınca, araba yinede hareket halinde mantıken 2. vitesle devam edersiniz..debriyajdan ayağımı çekince debriyajdan sürtünme sesleri geliyor motor stop edecek gibi oluyor.. meseleyi kavradık..rolantiye düşen araca gaz verip 1250 devir üzerine çıkarıp debriyajdan ayağı yavaş yavaş çekmek gerekiyor.. veya çok yavaşladıysanız 1. vtesle devam etmek gerekebiliyor.. sürüş alışkanlıklarımızı arabaya göre ayarlamamız lazım.. bugün arkadaş vw tiguan aldı 1.4 tsi..aynı sorunu o da yaşadı ve durumu ona izah ettim.. bir şekilde sorunu aşmaya çalışın, olmadı servise gidersiniz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145309 bende daha 1den 2ye geçerken titretmeden yapamadm bu işi.. acaba servislikmi yoksa 0 arabada normalmi onu düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145310 Açıkcası debriyajla ilgili yazılanların hiçbiri bana tanıdık gelmiyor ve anlamlandırmakta zorlanıyorum. Ben olsam servisin bilgisine baş vururdum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145318 Evet bir servis ziyareti gerekiyor gibi........ Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145323 Bence sorun yok siz eski araçlarınızın tepkilerini bekliyorsunuz gibi geldi bana.. "Elektriksel birşey debriyajda" çok ilginç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145325 1.6 benzinli daha 600 km deki aracımın debriyajından ayağımı çekerken nasıl anlatıyım bilmiyom ama böyle titreme gibi sürtünme gibi elektirikli gibi bi kavrama var bu normal mi hepsindemi var? eski aracımı ikinci el almıştım ve 6 yıl kullanıp sattım. debriyajla ilgili hiç bir sıkıntım olmadı. bu araçta ilk kilometrelerde hatta şimdi bile bazen pedallarda ben de bir farklılık hissediyorum ancak alıştım sayılır. servise gidince pek çözüm olacağını sanmıyorum. konfora bir etkisi yok. kendi kullanımıma göre en az 7 yıl balata istememesi lazım bunu zaman gösterecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145353 1.6 Benzinli F3; 650 km oldu; debriyajla ilgili en ufak bir terslik hissetmedim... Servise sormak iyi olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl Yazar comment_145357 sorun kawramada filan değil veya titretme filan da değil anlatılmaz yaşanması lazım :)neyse servise gidince sorarrım teşkkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145367 Turbolu araçlarda turbo 1750 devir civari etkili tork veriyor. Bunun altinda kalınca oluşan tork/güç eksikliğimi acaba? Ya da çokça bahsettiğimiz 1-2 vitesteki silkeleme? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145388 Turbolu araçlarda turbo 1750 devir civari etkili tork veriyor. Bunun altinda kalınca oluşan tork/güç eksikliğimi acaba? Ya da çokça bahsettiğimiz 1-2 vitesteki silkeleme? bizdeki o.. ama arkadaşın ki farklı olabilir.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201313 yıl comment_145393 Araba turbosuz zaten. Debriyaj değil demiş arkadaş artık servis gidip gelince buraya yazar, öğrenmiş oluruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201313 yıl Yazar comment_148861 dün servise gittim 2 usta ayrı ayrı test etti gayet normal sıkıntı yok bu araçlarda tork kontrol falan filan var bu dengeliyor yardımcı oluyor filan dediler ...dün lastiğim patladı dışarda yaptırdım ancak 1 patlak daha varmış baya bi yarılmış sert bi cismin üzrinden hızlı geçtik bugün değiştirdim lastiği serviste 315 tl ye 335 dediler ancak haberiniz olsun brstone marka benimkiler ama fransızmış hiç biyerde yok heryere baktık servisteki ustayla diş farkı var aynı ancak ince dişler oluklar geniş arkaya taktırdım mecburen öne arkadakini taktırdım sorun yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın