Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201313 yıl comment_143195 mehmet bey aracınızda şerit takip sistemi varmı ? eğer varsa ondandır büyük ihtimalle sinyal vermeden şerit değiştirince direksiyon tepki veriyor çünkü Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166524 ben aldıgımda 3 hafta kadar önce direksiyon daha yumusaktı sanki.Acaba bana mı öyle geliyor ben mi alıştım yoksa sireksiyonda mı sıkıntı var..Sanki parmağımla bile çevirebiliyordum şimdi olmuyor gibi...? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166525 @Volkan Alan, ilk kulladığınızda önceki kulladığınız araca göre daha hafif geldiği için öyle hissetmişsiniz büyük olasılıkla . şimdi artık sizinde dediğiniz gibi alıştınız ondan oluyor. ama direksiyon 90 model doğan direksiyonu gibiyse bilemem Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166526 ben aldıgımda 3 hafta kadar önce direksiyon daha yumusaktı sanki.Acaba bana mı öyle geliyor ben mi alıştım yoksa sireksiyonda mı sıkıntı var..Sanki parmağımla bile çevirebiliyordum şimdi olmuyor gibi...? Arada lastik havalarını ciddi boyutta indirdik mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166528 Arada lastik havalarını ciddi boyutta indirdik mi? evet 45 gibi idi teslim aldığımda 32 ye indirdim?? Bundan sebep olabilir mi? @Volkan Alan, ilk kulladığınızda önceki kulladığınız araca göre daha hafif geldiği için öyle hissetmişsiniz büyük olasılıkla . şimdi artık sizinde dediğiniz gibi alıştınız ondan oluyor. ama direksiyon 90 model doğan direksiyonu gibiyse bilemem önceki 2006 fusiondu.onun gibi geliyor yada azıcık iyi ilk aldıgımda çok fark bulmuştum.napsam ki sıkıntı oldugunu anlamak için Mayıs 26, 201313 yıl Volkan Alan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166530 evet 45 gibi idi teslim aldığımda 32 ye indirdim?? Bundan sebep olabilir mi? Evet... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166531 Evet... Sevindim bu cevaba, çok teşekkür ederim.. Bu arada Hocam 32 az gibi geliyor ama sizin de mi öyle, (2 kişi) , Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166538 Sevindim bu cevaba, çok teşekkür ederim.. Bu arada Hocam 32 az gibi geliyor ama sizin de mi öyle, (2 kişi) , Kullanım kılavızı 31 psi diyor, ama ölçüm yaptığın saatin doğru olması da önemli tabii... Bana gayet iyi geliyor! Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166546 Öteki sayfada ki espri iyiymiş Bu arada normal bi durum direksiyonun yüksek hızlarda sertleşmesi. Bunu nasıl anladınız ki? Ani bi manevra yapmanız mı gerekti o hızlardayken. Bir de bu sistemin bi dezavantajı var. Mesela 140 km hızla seyrediyoruz 40 m önümüze aniden bi nesne çıktı frene asıldık hızımız 50 km lere kadar düştü, ve manevra yapmamız gerekiyor. Nesneye yaklaştık ve sağa kırıcaz ama direksiyon hala çok sert. O standart yumuşaklık direksiyona bir anda yansımıyor. Zor durumda bırakabilir. Bayağı bir sert oluyor hatta. Focustayken dikkatimi çeken bir şeydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl comment_166554 Öteki sayfada ki espri iyiymiş Bu arada normal bi durum direksiyonun yüksek hızlarda sertleşmesi. Bunu nasıl anladınız ki? Ani bi manevra yapmanız mı gerekti o hızlardayken. Bir de bu sistemin bi dezavantajı var. Mesela 140 km hızla seyrediyoruz 40 m önümüze aniden bi nesne çıktı frene asıldık hızımız 50 km lere kadar düştü, ve manevra yapmamız gerekiyor. Nesneye yaklaştık ve sağa kırıcaz ama direksiyon hala çok sert. O standart yumuşaklık direksiyona bir anda yansımıyor. Zor durumda bırakabilir. Bayağı bir sert oluyor hatta. Focustayken dikkatimi çeken bir şeydi. İlk teslim aldığım hafta çok yumuşak geliyordu tek parmağımla rahatça çevirebiliyordum.Şuan öyle değil gibi geliyor.Zorlanarak çeviriyom parmağımla.Çok kötü değil ama düşük hızlarda ilk gün aldıgıma göre sert.Yalnız bunun nedeni lastik havalarının azaltmam olabileceğini söyledi Cem Bey. Umarım ondandır.Bir arkadaşımda da aynı arabadan olsa idi karşılaştırırdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 201313 yıl comment_166634 Umarım ondandır.Bir arkadaşımda da aynı arabadan olsa idi karşılaştırırdım. Yoo kolay gene 45 yap lastik havalarını hemen anlaşılır. Ayrıca direksiyon parmakla değil tam kavrayan iki el ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Aşırı hafif direksiyon ani manevralarda sorun yaratır aşırı tepki nedeniyle... Hız ile sertleşmesi kullanımı zorlaştıracak boyutta değil, bence hala fazla hafif ve maalesef oldukça hissiz! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın