Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Focus Mercekli Led'li Far Temini

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

merhaba aracıma mercekli,led,li far grubu nerden bulabilirim ve nereye taktırabilirim

Yanıtlama zamanı:

ankaradan bulabilirsiniz

fiyatıda 1000-1200 tl arasında

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

izmir,den bulamazmıyız bulsakta sorun çıkartıyormu acaba

Yanıtlama zamanı:

Buralardan bakabilirsiniz

Sormak lazım parçacılara felan.. Kolay bulanan şey değil

Buna nasıl cevap verebiliriz ki ? Far'da sorun yoksa çıkarmaz.

Nasıl yapılacağına dair sitede yöntemler mevcut o yolları izlerseniz sorun olmaz yoksa zaten takamazsınız çalışmaz

Yanıtlama zamanı:

Sıfır aldığım araçta farlarin ici asırı buharlaşma yapmasi sonucu serviste değişti.Yeni farlar takıldı.sorun aynen devam ediyor.Sanirim farlarda bir hata var. X paket focus 3 sahibi arkadaslar tecrubelerini aktarabilir mi ?

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba... bu far değişimini bende kafayataktım.. 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-2012-yeni-kasa-ford-focus-mercekli-far-94397974/detay 

bu linkten ulaşabıırısn..izmirde 2. sanayide.. fakat suan ellerınde yok..bu değişim çok saglıklımı bende bilemiyorum.servise sordum bu değişimi için bir yorum yapmıyorlar..

bu sitede çifti 700 liraya geliyor.xenon kitle birlikte montajı filan 1000 lirayı bulur.. 

Yanıtlama zamanı:
Sıfır aldığım araçta farlarin ici asırı buharlaşma yapmasi sonucu serviste değişti.Yeni farlar takıldı.sorun aynen devam ediyor.Sanirim farlarda bir hata var. X paket focus 3 sahibi arkadaslar tecrubelerini aktarabilir mi ?

Kimisinde var, kimisinde yok, niye böyle bilmiyorum.

Değiştirmek de her zaman çözüm olmuyor.

Bende bu sorun yok, ama arkadaşınkinde var mesela.

Sanırım çok kafaya takmamak lazım. Far yandığı a

bu linkten ulaşabıırısn..izmirde 2. sanayide.. fakat suan ellerınde yok..bu değişim çok saglıklımı bende bilemiyorum.servise sordum bu değişimi için bir yorum yapmıyorlar..

Yanıtlama zamanı:

Açıkcası belli bir süre sonra kafaya takmamak gerektiğini anladım.Ama ilerde far icinin nem vasıtasıyla solmasi durumunda can sıkılmamasi icin buna erkenden çözüm bulunması gerektigi kanısındayım.

Mehmet S. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Açıkcası belli bir süre sonra kafaya takmamak gerektiğini anladım.Ama ilerde far icinin nem vasıtasıyla solmasi durumunda can sıkılmamasi icin buna erkenden çözüm bulunması gerektigi kanısındayım.

Garanti süresinin sonuna doğru son bir kez değişim talep edersiniz... ;)

Yanıtlama zamanı:
Açıkcası belli bir süre sonra kafaya takmamak gerektiğini anladım.Ama ilerde far icinin nem vasıtasıyla solmasi durumunda can sıkılmamasi icin buna erkenden çözüm bulunması gerektigi kanısındayım. Garanti süresinin sonuna doğru son bir kez değişim talep edersiniz... ;)
Aklımda ;)
Yanıtlama zamanı:

Ben buğudan 1 kere değistirttim. Buğu yenilerde de var :) garanti suresi sonlarinda degisim iateyebilirim bende

Yanıtlama zamanı:

Güzel farlar, siyah zeminli üstelik, ancak maalesef pahalı, 1500 TL'den fazla olmasa iyi olur.

Her TÜV muayenesinde sökülmesi ve normallerle değiştirilmesi gerektiğini de unutmamak, yani orijinal farları elden çıkarmamak lazım.

Sis farları üzerinden bağlanan tiplerin de olduğunun beyan edilmesi de modül ile bağlantıyı orijinal olmaktan çıkarıyor ve ufak tefek hileler olacağına işaret ediyor, kısa far uyarısını da muhtemelen bir paralel direnç bağlama ile hallediyorlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.