Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl comment_141468 öncelikle merhaba... genellikle aracımızda önde 2 arkada tek kişi oluyor yada önde 2 kişi oluyor sadece bagajda çok nadir önemsenecek yük olur. ilk aracı aldığımızda kullanma kılavuzunda bu yükseklik konusunda pek aydınlatıcı bilgi bulamadım ama oradaki verilerden yola çıkarak 1.5 getirdim ayarı. fakat pekte memnun değiliz farlardan. yeterince göstermiyorlar gibi. sizce bu ayar kaçta olmalı benim verilerime göre. yada bu ayar gerçekten bir etki yaratır mı? şimdiden teşekkürler ve iyi yıllar ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201213 yıl Solution comment_141481 Ağır yük yoksa sıfır ''0'' da kalsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl Yazar comment_141620 focus 3 ün kitabındada varda buna benzer şeyler(ama bu daha aydınlatıcı) pek anlayamadım daha doğrusu karar veremedim . 1 veya 2de havaya bakıyor gibiydi sanırım bugün 0 da daha iyiydi ama farlar çamurla kaplandığından gene pek bişey anlaşılmadı. temizken denemekte fayda var. Aralık 29, 201213 yıl Kutluhan A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl comment_141624 focus 3 ün kitabındada varda buna benzer şeyler(ama bu daha aydınlatıcı) pek anlayamadım daha doğrusu karar veremedim . 1 veya 2de havaya bakıyor gibiydi sanırım bugün 0 da daha iyiydi ama farlar çamurla kaplandığından gene pek bişey anlaşılmadı. temizken denemekte fayda var. Sen beni dinle 5 kişi binmediğin sürece sıfır'da kalsın sonrasında 1 yapın en kötü ondan yukarı çıkmayın boşuna Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201213 yıl Yazar comment_141625 Sen beni dinle 5 kişi binmediğin sürece sıfır'da kalsın sonrasında 1 yapın en kötü ondan yukarı çıkmayın boşuna öyle zaten merak etmeyin bugün pek farketmedim ama daha iyiydi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın