Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248571 Ben de diyorum LPG kısmı nereye gitti bu yazının diye:) İspanya-Hollanda maçını izlerkendaldım sandım..Meğer moderatör hemen müdahale etmiş.İnşallah buna da müdahale etmez konu dışı diye:) Özetle yarın ÇİFT KİLİDİ DENEMEYE gerek yokmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 15, 201412 yıl comment_248848 Bugün Fuluence deydik arkadaşın söfor solundaki arka camların kapatan düğmeye basıldığında arka iki kapı içerden açılamıyor. Hemen kendi Focusumda denedim.. Malesef hüsran. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401583 Çift kilit konusunda aracı çalıştırdık ve kilit düğmesine 2 kere bastık oazaman devreye girermi? Sonuçta çocuk var ve içerden açmasını istemiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401584 4 dakika önce, Beyazıt Turgay yazdı: Çift kilit konusunda aracı çalıştırdık ve kilit düğmesine 2 kere bastık oazaman devreye girermi? Sonuçta çocuk var ve içerden açmasını istemiyorum Focus 3'te çift kilit yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401591 Yakup bey benimki Focus 4 sanırım 2016 çünkü makyajlı kasa, ondada olmuyor mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401592 Focus 4 2018 de satışa çıkacak. Aracınız MCA MK3 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401593 46 dakika önce, Beyazıt Turgay yazdı: Sonuçta çocuk var ve içerden açmasını istemiyorum Bebek kilidini kullanın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401667 Bu çocuk kilidi olayının içeriden bir tuşla açılıp kapanabileceği bir sistem yok mu? Otomatik olarak yaptırmaz mıyız? Arka kapılardaki anahtarla çevrilen kısmı biliyorum ama sıkıntı o. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401674 4 dakika önce, Muhammed E. yazdı: Bu çocuk kilidi olayının içeriden bir tuşla açılıp kapanabileceği bir sistem yok mu? Otomatik olarak yaptırmaz mıyız? Arka kapılardaki anahtarla çevrilen kısmı biliyorum ama sıkıntı o. Yakinda otomatik yapacagiz. Ocak 21, 20179 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401688 Yakinda otomatik yapacagiz. Yakında yapacağız derken? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 20179 yıl comment_401700 Bir saat önce, Muhammed E. yazdı: Bu çocuk kilidi olayının içeriden bir tuşla açılıp kapanabileceği bir sistem yok mu? Otomatik olarak yaptırmaz mıyız? Arka kapılardaki anahtarla çevrilen kısmı biliyorum ama sıkıntı o. cmaxte var, kilitler uyarsa değitşirip düğme tesisat(gerek olmayabilir-cam kilidi ile çalışıyor) filan yapılırsa olur tabi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401737 Ford gibi büyük markaya hiç yakışmayan şeyler, arka kapıdaki çocuk kilidini açmak nedemek artık tarih öncesinde kaldı. Yen'i çıkan araçlarda düğmeye basınca aktif haline geliyor. Otomatik kapıların kilitlenmesi de öyle tüm araçlarda mevcut. Ford aldığıma çok pişmanım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401754 3 saat önce, Beyazıt Turgay yazdı: Ford gibi büyük markaya hiç yakışmayan şeyler, arka kapıdaki çocuk kilidini açmak nedemek artık tarih öncesinde kaldı. Yen'i çıkan araçlarda düğmeye basınca aktif haline geliyor. Otomatik kapıların kilitlenmesi de öyle tüm araçlarda mevcut. Ford aldığıma çok pişmanım almadan önce araştırsaydınız olmadığını biliyor olurdunuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401772 Alırken çocuk kilidi varmı, otomatik kilit var mı diye bakan var mı bilmiyorum ama ben pek bakmam olmasını beklerim 2016 yılındayız 2000 model araçlarda var, neyse diğer yönlerden açığı kapatıyor oyüzden büyük marka. Ben aracımdan 2 özellik dışında memnunum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 20179 yıl comment_401779 Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı: Alırken çocuk kilidi varmı, otomatik kilit var mı diye bakan var mı bilmiyorum ama ben pek bakmam olmasını beklerim 2016 yılındayız 2000 model araçlarda var, neyse diğer yönlerden açığı kapatıyor oyüzden büyük marka. Ben aracımdan 2 özellik dışında memnunum eğer bunlar sizin beklentinizse ve bu yüzden pişman olacaksanız bakmalısınız. kendi adıma bunlar benim için gerekli özellikler değil o yüzden önemsemem mesela. evet harekete başlayınca kilitleme bir çok araçta mevcut ancak elektrikli çocuk kilidini ben bindiğim araçlar arasında(a3 a4 içerir) sadece cmaxte gördüm Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın