Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapıların Içerden Kilitlenmesi - Çift Kilit Ve Alarm Bilgisi

Featured Replies

Solved by Yakup Ç. A.

Yanıtlama zamanı:

Ben de diyorum LPG kısmı nereye gitti bu yazının diye:)

İspanya-Hollanda maçını izlerkendaldım sandım..Meğer moderatör hemen müdahale etmiş.İnşallah buna da müdahale etmez konu dışı diye:)

Özetle yarın ÇİFT KİLİDİ DENEMEYE gerek yokmuş:)

• Yanıt 76
  • Görüntüleme 37,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• almadan önce araştırsaydınız olmadığını biliyor olurdunuz...

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

Bahsettiğiniz sistemin adı çift kilit. Yok malesef Focus 3'lerde. Benim de sinir olduğum bir kısım. Madem alarm yok bari çift kilit olmalıydı

• Focus 3 de çift kilit yok, focus 2 de vardı. Mertcan'ın söylediği gibi sistem. Ayrıca güvenlik olayı tamamen sallama bahane.Avrupa'da niye varmış diye soralım bakalım bunları söyleyen yetkiliye..

Yanıtlama zamanı:

Bugün Fuluence deydik arkadaşın söfor solundaki arka camların kapatan düğmeye basıldığında arka iki kapı içerden açılamıyor.

Hemen kendi Focusumda denedim..

Malesef hüsran.

• 2 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çift kilit konusunda aracı çalıştırdık ve kilit düğmesine 2 kere bastık oazaman devreye girermi? Sonuçta çocuk var ve içerden açmasını istemiyorum

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Beyazıt Turgay yazdı:

Çift kilit konusunda aracı çalıştırdık ve kilit düğmesine 2 kere bastık oazaman devreye girermi? Sonuçta çocuk var ve içerden açmasını istemiyorum

Focus 3'te çift kilit yok.

Yanıtlama zamanı:

Yakup bey benimki Focus 4 sanırım 2016 çünkü  makyajlı kasa, ondada olmuyor mu

Yanıtlama zamanı:

Bu çocuk kilidi olayının içeriden bir tuşla açılıp kapanabileceği bir sistem yok mu? Otomatik olarak yaptırmaz mıyız? Arka kapılardaki anahtarla çevrilen kısmı biliyorum ama sıkıntı o.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Muhammed E. yazdı:

Bu çocuk kilidi olayının içeriden bir tuşla açılıp kapanabileceği bir sistem yok mu? Otomatik olarak yaptırmaz mıyız? Arka kapılardaki anahtarla çevrilen kısmı biliyorum ama sıkıntı o.

Yakinda otomatik yapacagiz.

Tuncay A. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
Yakinda otomatik yapacagiz.

Yakında yapacağız derken?
Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Muhammed E. yazdı:

cmaxte var, kilitler uyarsa değitşirip düğme tesisat(gerek olmayabilir-cam kilidi ile çalışıyor) filan yapılırsa olur tabi.

Yanıtlama zamanı:

Ford gibi büyük markaya hiç yakışmayan şeyler, arka kapıdaki çocuk kilidini açmak nedemek artık tarih öncesinde kaldı. Yen'i çıkan araçlarda düğmeye basınca aktif haline geliyor. Otomatik kapıların kilitlenmesi de öyle tüm araçlarda mevcut. Ford aldığıma çok pişmanım

Yanıtlama zamanı:
3 saat önce, Beyazıt Turgay yazdı:

Ford gibi büyük markaya hiç yakışmayan şeyler, arka kapıdaki çocuk kilidini açmak nedemek artık tarih öncesinde kaldı. Yen'i çıkan araçlarda düğmeye basınca aktif haline geliyor. Otomatik kapıların kilitlenmesi de öyle tüm araçlarda mevcut. Ford aldığıma çok pişmanım

almadan önce araştırsaydınız olmadığını biliyor olurdunuz...

Yanıtlama zamanı:

Alırken çocuk kilidi varmı, otomatik kilit var mı diye bakan var mı bilmiyorum ama ben pek bakmam olmasını beklerim 2016 yılındayız 2000 model araçlarda var, neyse diğer yönlerden açığı kapatıyor oyüzden büyük marka. Ben aracımdan 2 özellik dışında memnunum

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Beyazıt Turgay yazdı:

Alırken çocuk kilidi varmı, otomatik kilit var mı diye bakan var mı bilmiyorum ama ben pek bakmam olmasını beklerim 2016 yılındayız 2000 model araçlarda var, neyse diğer yönlerden açığı kapatıyor oyüzden büyük marka. Ben aracımdan 2 özellik dışında memnunum

eğer bunlar sizin beklentinizse ve bu yüzden pişman olacaksanız bakmalısınız. kendi adıma bunlar benim için gerekli özellikler değil o yüzden önemsemem mesela. evet harekete başlayınca kilitleme bir çok araçta mevcut ancak elektrikli çocuk kilidini ben bindiğim araçlar arasında(a3 a4 içerir) sadece cmaxte gördüm

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.