Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 201412 yıl comment_250545 benimki gibi olmasın! plus ama güvenlik yok... Kafama takıldı ve Etis'e baktım Düşük Hız Emniyet Sistemi Yok diyor.Nasıl olurki böyle.Canım fena sıkıldı.Sonradan takılmaz mıki bu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395523 arkadaşlar benim araçda 2012 sytle plus katlanır ayna oto park ön cam rejistansı ön arka park sensörü var ama menüde şehir içi güvenik ile ilgili herhangi bir açma kapama yeri yok elm kablosuyla açılabilecek bi yer varmı araç 28.11.2011 çıkışlı Aralık 19, 20169 yıl Halil Zengin tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395530 arkadaşlar benim araçda 2012 sytle plus katlanır ayna oto park ön cam rejistansı ön arka park sensörü var ama menüde şehir içi güvenik ile ilgili herhangi bir açma kapama yeri yok elm kablosuyla açılabilecek bi yer varmı araç 28.11.2011 çıkışlı Sensor varsa çalışır. Yol bilgisayarında active city stop yazması gerekir . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395535 Benim araçta 2012 style plus ve ekli olarak gönderdiğim resimde belirtilen yerde açma kapama yeri var. Hatta geçen kar çok yağdığında ön cam tamamen kapandığı için hemen uyarı verdi camı temizleyiniz diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395578 6 saat önce, Halil Zengin yazdı: arkadaşlar benim araçda 2012 sytle plus katlanır ayna oto park ön cam rejistansı ön arka park sensörü var ama menüde şehir içi güvenik ile ilgili herhangi bir açma kapama yeri yok elm kablosuyla açılabilecek bi yer varmı araç 28.11.2011 çıkışlı Yoksa yoktur,açılmaz 2.el mi aldınız? Çünkü bu donanımda CiTY STOP'suz gelen arabalar var @Onur Sezgin misal bu sebeple acuk indirimli almıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395586 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Yoksa yoktur,açılmaz 2.el mi aldınız? Çünkü bu donanımda CiTY STOP'suz gelen arabalar var @Onur Sezgin misal bu sebeple acuk indirimli almıştı. satış görevlisi alırken bize söylemişti... fabrika çıkışı yakın tarihli hatırladığım kadarıyla...o dönem çıkan araçlar mı öyleydi acaba? bu arada şehir içi güvenliğe de ihtiyaç duymadım hiç açıkçası Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395587 6 dakika önce, Onur Sezgin yazdı: satış görevlisi alırken bize söylemişti... fabrika çıkışı yakın tarihli hatırladığım kadarıyla...o dönem çıkan araçlar mı öyleydi acaba? bu arada şehir içi güvenliğe de ihtiyaç duymadım hiç açıkçası Olabilir bi parti, ama sayısını bilmek zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395588 2011 de gelen ve 2012 nin ilk yarısına kadar olan style modellerde plus paket olan araçlarda ve titanyum araçlarda aktif sehir içi güvenlik sistemi standarttır..2012 ikinci yarıda ise sadece titanyum donanımlarda tekno paket üzerinde sunulmaktadır...2011 lerde ve 2012 deki ilk yarıda plus pakette :aktif sehir içi güvenlik sistemi,esp+tcs,dinamik tork kontrolü,yan perde hava yastıkları,ısıtmalı öncam,ön arka park sensörü vardı .yani bu özelliklerin tümü birden aracınızda varsa aracınız plus pakettir herhangi biri yoksa plus paket değildir..2012 ikinci yarıdan sonra bu özelliklerin bazıları paket olarak sunulmaya başladı...ilk gelen focuslarda sunulan donanım seçenekleri daha güzeldi ve daha avantajlıydı özelliklede style plus paketler.şimdi ısıtmalı ön camı almak için hem titanyum hemde tekno paket olacak araç eskiden plus pakette standarttı bunlarsizin aracınız 2012 ikinci yarıda gelmeye başlayan style donanıma sahip araç yani piyasada şuan satılan style donanım araç söylediğiniz donanım özelliklerinden bu sonuca ulaşıyoruz eğer eski sytle olsaydı otamatik park ve katlanır ayna olmazdı aracınızda ...ama önceki gelen style plus donanım araçlar şimdiki style den daha fazla donanıma sahipti sanırım şuanki style donanımlarda bluetooth bile yok sizin aracınızda var mı ?? Benim araç 2012 titanyum ama bende bu özellik yok [emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 20169 yıl comment_395603 Şimdi, Erhan Erten yazdı: Benim araç 2012 titanyum ama bende bu özellik yok 2012 2.çeyrekten sonra üretilmiştir sizin araç o yüzden yoktur.Benim aracım 2012 12. ay trafik çıkışlı benimkinde var üretim tarihi ile ilgili bu durum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 20169 yıl comment_395642 2. el almıştım daha bir yıl olmadı alalı. Neyse yapcak bişey yok kendimiz bascaz artık frene Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın