çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 ben gayet memnunum 17 inçten ,şuana kadar 16 inç e göre bir dezavantajını görmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 gerçekten çok tatlı olmuş tebrik ederim.. peki boya markası olarak tavsiyen nedir? koduna dikkat edin demişsin bende de beyaz focus 3 var yaptırmayı düşünüyorum hangi kodu kullanmalıyım? Kodunu şimdi unuttum fakat akzo nobel' in boyasını kullandım.Boyacınıza Kemipol boya derseniz onlar bilir.Renk kodu ayna kapağının altında yazıyor.Renk tam tutuyor ve kaliteli bir boyadır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orkun G Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2012 Çok Güzel Duruyor Yakışmış.Ben De Düşünmüştüm Ancak Servisteki Arkadaşlar Zamanla Taş Vuruğu Boya Dökülmesine Sebep Olur Dediler Ben De Vaz Geçmiştim.Kaç Km Oldu Var Mı Acaba Bir Sıkıntı? Kilometre olarak 300 km. oldu yaptıralı bir sorun yok.Ben daha önce Babamın arabasınında tamponlarını boyattım hemde kısmi değil bütün tampon ve araba 8 yıldır bizde park ederken köşeleri sürtme haricinde hiçbir şey olmadı boyada, ne çatlama nede dökülme oldu. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Cansever Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2012 Çok güzel olmuşş.Maşallah ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2013 yakışmış iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 aracınıza yakışmış.güle güle kullanın. Valla sorarsan sevinirim. Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce Valla yetkili servisin takamadığına şaşırdım.Bunlar nasıl eğitiliyorlar.Yarın haber vericem, takabilirse benim elektrikçi cumartesi sabahtan gidebiliriz. Modifiye eğitimi almıyorlar tabi Donanım'a uygun tesisat ve modül olur araçlarda arıza olursa onların hepsi değişir ve çözerler..Bu ayrı tabi Xenon'a uygun sensörlerde yok araçta. Bunlar önemli ben arabamı Kırıkkale ER motor aş'den aldım. bu bi-xenon mercekli DRL li ve statik köşe lambalı farları servisten/OEM parça olarak alıp taktırmak istesem maliyeti ne olur diye sorduğumda bunu orjinal donanım gibi takacak herhangi bir servisin veya ustanın olmadğını söylediler. gerekçesi ise farları takarlar sistem çalışır ama özellikle ön-arka aks üzerindeki far seviye sensörünün takılabilmesi konusunda aşırı sıkıntı çekersin demişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 2013 Doğru demişler Bunsuz kullanıyor takanlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 çok yakışmış hayırlı olsun birde sis farlarını nereden taktınız acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yalçın Oruç Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 bu işlemi bu gün çorumda servise sordum verdikleri fiyata sizin yaptırdığınız yerde 3 focus çıkartırız :S. 450-500 tl tutar dediler şok oldum burda okuduğum için ve 2 gün aracın serviste bekleyeceğini söylediler. fırınlama zımpara boya gibi birkaç işlemden bahsettiler. sizede bu uygulamalar yapıldımı iş ne kadar zamanda yapıldı bilgi verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sinan ince Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2013 orkun bey gerçekten çok hoş olmuş kazasız belasız kulanın. bu işlemi ata sanayi de bu işlemi nerede yaptırdınız acaba? ben şu an doğuda bulunduğum için yazın yaptırmayı düşünüyorum yaptırdığımız yer hakkında detaylı bilgi verirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Aslan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2013 on numra olmuş araya şöyle hafif kavisli piano black tampon altı uygulama uysa çok hoş olur sanki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Saçkesen Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2013 on numra olmuş araya şöyle hafif kavisli piano black tampon altı uygulama uysa çok hoş olur sanki Murat Bey merhabalar. Cuma Cumartesi inşallah Focusumuza kavuşuyoruz. Bu marşpiyelleri ne yapsam diye düşünürken foruma denk geldim. Tam da düşündüğüm uygulama yapılmış ve yorumunuza tamamen katılıyorum, arka tampon altındaki kavisli alan siyaha boyanmalı kesinlikle. Bu şekilde de çok hoş ancak biraz kaybolmuş sanki değil mi hatlar? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Murat yılmaz Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Daha önce forumda görüpte beğendiğim Tampon marşpiyel boyanmasını bende uygulattım.Özellikle beyaz araçlarda uygulanması gerektiğini düşünüyorum.Metalik açık renk araçlar içinde geçerli. gümüs gri sedana nasıl olurki acaba arkadaşlar ama fiyat 150 tl valla iiimmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Aslan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Murat Bey merhabalar. Cuma Cumartesi inşallah Focusumuza kavuşuyoruz. Bu marşpiyelleri ne yapsam diye düşünürken foruma denk geldim. Tam da düşündüğüm uygulama yapılmış ve yorumunuza tamamen katılıyorum, arka tampon altındaki kavisli alan siyaha boyanmalı kesinlikle. Bu şekilde de çok hoş ancak biraz kaybolmuş sanki değil mi hatlar? merhaba hocam evet o hat ön arka planda kalmış öne çıkarılabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2013 Fotoğraftaki spoiler boyanmadan mı takılmış? Ton farkı var sanki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap