Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Tampon Marşpiyel Boyama

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Daha önce forumda görüpte beğendiğim Tampon marşpiyel boyanmasını bende uygulattım.Özellikle beyaz araçlarda uygulanması gerektiğini düşünüyorum.Metalik açık renk araçlar içinde geçerli.

20121114103539.jpg20121114103606.jpg20121114103626.jpg20121114103708.jpg

• Yanıt 63
  • Görüntüleme 25,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bende olacaktı inşallah silmemisimdir Düzenleme : buldum fotoları bahsedilen mevzu bu mudur ?

• Kilometre olarak 300 km. oldu yaptıralı bir sorun yok.Ben daha önce Babamın arabasınında tamponlarını boyattım hemde kısmi değil bütün tampon ve araba 8 yıldır bizde park ederken köşeleri sürtme haric

• Sayın Orkun G., ben de çok beğendim. Abartısız , sade bir modifiye olmuş. Darısı modifiye cahillerinin başına.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arabaya 17 jant koymayan Otosan'ı kınadım bir kez daha.

Çok şık olmuş.

Bende katılıyorum.8 inch ekran ve bi xenon fardan sonra 17 inch jant düşünüyorum.
Yanıtlama zamanı:

Oh be gözüm gönlüm açıldı :D Benim arabam koyu renk ama marşpiyellere yaptırmak istiyorum nasıl bir uygulama oldu ? İstanbulda araştırdım ama belli başlı yerler yapar dediler plastik oldugu için darbe sonrası boyada atma yapıyormuş

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Oh be gözüm gönlüm açıldı :D Benim arabam koyu renk ama marşpiyellere yaptırmak istiyorum nasıl bir uygulama oldu ? İstanbulda araştırdım ama belli başlı yerler yapar dediler plastik oldugu için darbe sonrası boyada atma yapıyormuş

Uygulama öncesi bütün parçalar söküldü. Boyanın plastiğe daha iyi yapışmasını sağlayan saydam bir astar atılıyor.Bu astarı bazı boyacılar atmaz buna dikkat edilmeli.Atılmazsa daha sonra boya tutmaz pul pul dökülür.Bide boyanın koduna ve markasına dikkat edin.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güzel olmuş valla. Nerede kaça yaptırdınız?

Teşekkürler. Atasanayide yaptırdım.150 TL ödedim.
Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Atasanayide yaptırdım.150 TL ödedim.

Ata sanayide gezmediğim oto elektrikçi kalmadı; hepsi mercekli farlara uzaydan gelmiş gibi bakıyor; hele DRL den bahsedince ben hiç ellemiyim diyorlar.

Yanıtlama zamanı:

Çok uygun fiyatlı. Gerçekten uzun dönemde problem çıkarmazsa yaptırılır.

Engin abi güzel biryer bulursan banada haber verir misin?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ata sanayide gezmediğim oto elektrikçi kalmadı; hepsi mercekli farlara uzaydan gelmiş gibi bakıyor; hele DRL den bahsedince ben hiç ellemiyim diyorlar.

Benim elektrikçim var Atasanayide istersen yarın arar sorarım.Ama yapamayacağı şey yoktur gibime geliyor.Bilgili ve elinden her iş geliyor.
Yanıtlama zamanı:

Benim elektrikçim var Atasanayide istersen yarın arar sorarım.Ama yapamayacağı şey yoktur gibime geliyor.Bilgili ve elinden her iş geliyor.

Valla sorarsan sevinirim.

Geçen hafta Arkas'a bıraktım takamadılar; X paketli aracı iyice incelemeleri gerekiyormuş önce :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.