Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 201313 yıl comment_148288 Gece Görüntüleri karşılaştırmasında bu linki kullanabilirsiniz,buraya da aynı fotoları yüklemeyeyim,forumun yükü artmasın.... Tamamdır abi bu arada foruma yük olmaz dış bağlantılar hatta içi bile olmaz öyle güçlüyüz yani Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 201313 yıl comment_164488 Bora selamlar, bahsettiğin gösterge duruyormu hala? Teşekkür ederim..Şimdi son olarak arka kapılara tweeterlı 2 hoparlör taktırtmak kaldı...Ses sistemine yönelik ekleme işleri böylece bitecek...Ondan sonra da krom ekzost ve çıkarsa ledli arka stop modifiyesi ile en son olarak da 17 inç jant takıp bütün herşeyi sonlandıracağım....Ama ara ara yapmak lazım bu tür işleri,böylece arabadan sıkılma süresini uzatıyorum,herşey bittikten sonra ise yapacak bişey bulamazssam arabayı satıp yeni bişey alırım artık )) Haa bu arada elimde 12963 KM de geniş ekran Dizel gösterge var....İlgilenen arkadaş varsa 100 TL.ye satıyorum...Ayrıca Trend donanımlı arkadaşlara da elimdeki 3,5 inç Ekranı ve Titanyum müzik sistemi paneli ve çerçevesini satacağım,orjinal haliyle....Hepsi 0 km kadar yeni.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl Yazar comment_164761 Bora selamlar, bahsettiğin gösterge duruyormu hala? Maalesef,satışa çıkarttığımın ertesi gün sattım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 201313 yıl comment_164785 Evet...Aracına aramızda o kadar sony taktıran oldu da bir Allahın kulu gece görüntülerini koymadı şuraya...Alın size fotolar...Hemde kıyaslamalı... Bu Sonyli Sistem... Bu Mevcut sistem... Yakından SONY panelin gece görüntüsü... Yakından Mevcut sistemin görüntüsü... Bence Sonyli sistem daha güzelgözüküyor..Ne dersiniz ? abi resimler açılmıyor Mayıs 16, 201313 yıl Murat yılmaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 201313 yıl Yazar comment_166502 abi resimler açılmıyor Bu Sayfadan Bak Murat.... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın