Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129281 merhabalar.. yenı aldığım 2011 focus III aracımın bugün park sensörü ikaz sesi kesildi. park sensörü iptal etme özelliği var mı yoksa arızalandı mı acaba ve son olarakta eğer arızalı ise garanti kapsamına girer mi ??? şimdiden herkeze teşekkürler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 201213 yıl comment_129324 İsminiz mesut mu muset mi? düzenleyelim onu gerekiyorsa. ön park sensörü iptal ediliyor, klimanın altında düğmesi diğerleri kapatılmaz..Bozulma olabilir tabiki. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129357 %100 emin değilim ancak geri vitese aldıktan sonra düğmeye basınca komple kapanıyor gibi kalmış aklımda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129391 Bozulmamıştır yeni kullanmaya başladığınız için daha alışkanlık oluşmamıştır (kitapçıkta kullnım detayı mevcut)...Ayrıca araç daha yeni her şekilde garantiye girer.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129405 Ne zaman ne yaparken kesildi, tekrar hiç gelmedi mi, sensörü manuel olarak açıp test ettiğinizde çalışmıyor mu? Geri viteste değilken arka sensörler ses çıkartmamakta mesela böyle bir şey mi oldu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl Yazar comment_129548 Evet öncelikle ismim mesut onuda duzeltemiyorum ayrı bir sinir bozucu nokta ;-) aracimin önünde sensor yok sadece arkada var. evet geri vitese taktigimda hiç ses seda gelmiyor hava yağmurluydu onunla bir alakasi olabilir mi acaba su mu aldı bir yerlerden diye düşunuyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129549 sonradan mı takıldı sensör?. Orjinal ekipman mı. Bildiğim kadarıyla orjinal se önde de olması gerekmiyor mu? Bazen servisler jest olsun diye takıyorlar, şayet sizinki de öyle ise Ford garantisi altında olmayabilir. Ancak sensor markasının garantisinden faydalanıırsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl Yazar comment_129551 Ama Style paket donanımında standart olarak var gösteriyor ford.un sitesinde.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129552 Ama Style paket donanımında standart olarak var gösteriyor ford.un sitesinde.. dedim ya emin değilim. Style pakette önde de var biliyorum. Belki sadece otomatik park lı olanlarda öyledir. Uzun lafın kısası olayın çözümü serviste. Garanti kapsamında onarımını yaparlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129556 Sonradan takılmış hocam Style paket değişti. Taktırdığınız yere uğramanız gerekmektedir. Not: ismi biz düzenleriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl Yazar comment_129557 Ama araç sıfır değil 2011 model değişme nezaman oldu acaba.. isim değişikliği için ayrıca tsk ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129562 Hocam değişmese bile focus da tek yönlü sensör yok. 2 aydır farklı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201213 yıl comment_129563 2011 modellerde style plus paketlerde otamatik park standarttır .normal style lerde o.park sistemi yoktur sadece plus pakette sunulmaktadır..şuan ki style modellerde ise o.p standarttır titanyumlarda ise smart paket içerisinde yer almaktadır...o yüzden sizin aracınızın park sönsörü sonrdan takılmıştır çünkü orijinallerde hem otomatık park hem ön -arka park sensörü var .son gelen style donanım değişmiştir .önceki style ler dediğim gibidir . Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201213 yıl Yazar comment_129782 isim değişikliği için tşk.ler.. aracın eski sahibine sordum kendisi sıfır aldığı bayinin servisinde taktırmış.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın