Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

Focus Ses Sorunu


Guest ihsan O.

Soru

Arkadaslar belki de binlerce konu var nette bununla alakali ancak en iyi tecrube buradadir sanirim

. Ben aracimi yeni aldim.. 2011 model 16000 km de ve hemen hic kullanilmamis bur arac.. herseyi sifir arac tadinda ( koku doseme vb) ancak hankook lastikle cikmis piyasaya arac.. ve ilk farkwttigim mucurlu asfaltta iceri ses almasi.. bir kac focuscu arkadas muchelin lastikle durumun epey duzeldigini soylediler... ne kadar dogrudur var mi tecrube sahibi bu konuda

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 11 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Kaba asfaltta hangi lastik markası ve bu sınıftaki hangi marka araç olursa olsun bir miktar ses alacaktır.

Michelin lastikler göreceli daha sessiz olsalar bile bu çok fark edilir düzeyde olmayabilir ve bir süre sonra yine sizi rahatsız etmeye başlayabilir.

Aracınızın evin oturma odası kadar sessiz olmayacağı gerçeğinden yola çıkarak buna duyarsızlaşmakta yarar var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

2011 focusunuz galiba bir önceki kasa focus.Bu kasa ve önceki kasa tüm focuslarda lastik sesi biraz fazla hangi lastiği kullanırsanız kullanın o kadar azaltacağını sanmıyorum ama yeni kasalarda bu sorunu azaltmışlar .eski kasaya nazaran lastik sesi daha az gelmekte..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Hankook genel olarak sert hamurlu lastiktir.Yol sesini micheline göre oldukça fazla hissedersinizz.Fakat bu tür sesleri genel olarak istemiyorsanız çamurluk davlumbazlarına pütür,darbe koruyucu sıktırmanızı öneririm.Asfalt sesi oldukça azalacaktır.Lastiklerinizin diş seviyesi iyi ise,lastiklerinize kıyamıyorsanız öncelikle işin ustasına bu izalasyon işini yaptırmanızı öneririm.Farkını çok rahatça hissedeceksiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yakup Bey oncelikle hassasiyet icin tesekkurler.. ancak dokunmatim telefon magduruyum o konuda. Imla hatalari icin ozur .. bir ses sorunum da motor sesi ile ilgili.. oncelikle yuksek devirden sonra gazi biraktigimda bir motorun sesi iceriye cok geliyor.. hani kavsaga yaklastiginizda ayaginizi gazdan cekince motorun o kendi rahat halindeki devir sesi ... hizlanirken ya da gaazda iken degil.. .. bu sese bir yalitim mumkun mu.. aracin 20000 bakimi icin servise gidecegim yakin zamanda .. soylesek yapilir mi.. hayatimda ilk kez servise bakim yaptiracagim cehaletimi mazur gorun :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ya aslinda bana devir dusunce pervanenin oldugu bolme bir plastige surtuyormus gibi de geliyor... pervane kisminda bbir koruma var da o da yavaslayinca motor kendini salinca bir plastige dokunuyor o plastik ses yapiyor gibi geldi... ayni model araci ogrencim aldi bu hafta bir de onu test edecegim bakalim. Tesekkurler..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.