Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128027 merhaba arkadaslar bugün biten cam suyunu doldurmak üzere arabayı stop edip kaputu açtım.Ancak sessiz ortamda duyulabilecek düşük frekans derecesinde garip bir ses duydum.Ses;çekmeyen bir radyonun veya açık unutulan güçlü bir hoparlörden gelen sese benzeyen sürekli bir ses....daha önce forumda paylasılan ses sisteminden gelen parazit sesine de benziyor,kaputu actıgımda motordan gelen ses..Bu ses nereden geliyor,bir sıkıntı mıdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128030 Uzaktan ne desek ? Araç ne vaziyetteydi ? Kontak felan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128031 Uzaktan ne desek ? Araç ne vaziyetteydi ? Kontak felan ? kontak kapalı anahtar elimdeydi,hatta farlardan kaynaklandıgını düşünerek aracın kapılarını kilitleyip gecikmeli farların sönmesini bekledim ancak kesilmedi ses,, uzaktan derken yakup bey Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128033 kontak kapalı anahtar elimdeydi,hatta farlardan kaynaklandıgını düşünerek aracın kapılarını kilitleyip gecikmeli farların sönmesini bekledim ancak kesilmedi ses,, uzaktan derken yakup bey Görmeden, dinlemeden.. Her sakallıyı dede sanmamak lazım yani arıza diye endişelenmeyin.. Klima vs çalışmıydı ? nasıl sesdi acaba ? mekanik çarpma mı yoksa elektronik gibi mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128034 çalışan aksamlar durduktan sonra ses yapabilir, ısı, titreşim, vs.. bu normal bişey. bütün gece çalışmadan durduktan sonra sabah gidip dinleyin aracı, ses gelmeyecektir diye tahmin ediyorum. o zaman da ses gelirse sorun aramak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128036 ben zaten arac arızalıdır demiyorum ama aracımı her anlamda takip etmem gerektiğini düşünüyorum,sesini çalışmasını vs.klimayı son sürüşüm öncesinde çalıstırmamıstım,tamamen elektronik bir ses zınnnnnnn tarzında sürekli bir ses,hoparlörleri arızalanan cihazların stand by konumunda beklerken çıkardığı sürekli cızırtama sesiyle aynı,,dediğim gibi focus ses sisteminden gelen parazit sesiyle de aynı diyebilirim Ekim 17, 201213 yıl Özcan B. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128038 Normal o sesler bende de var. Hepsinde vardır. Araba kilitliyken sabah uzaktan kapıyı açınca yanında direksiyon kiliti, calisma öncesi hazırlık ısıtma tarzı ses yapiyor. Ben kizdirma bujisi falan gibi bir şey olduğunu düşünmüştüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128111 Benim aracımda da var, sorun değil, elektronik aksamların sesi diye çok önemsememiştim, bir müddet sonra kesiliyor galiba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 201213 yıl comment_128116 Bendede var ayni ses bende cam suyu sirasinda duydum yine ayni sekilde kaputu acin kapilari kitleyin 10-15 dakika sonra ses kesilecek Tamamen arac beyninden veya elektronik aksamdan gecen akimin sesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128364 Şimdi bizim araçlar dizel ya inince kulakta çınlama yapıyor normaldir.. Dimi Yakubum :P Şaka bir tarafa sanıyorum hepsinde var .... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128379 Bu anormal bir ses değil zaten. Benzinli dizel ayırımı olacak bir şey de değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128384 mahallenizde elektronik kediler var mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128386 dediğim gibi focus ses sisteminden gelen parazit sesiyle de aynı diyebilirim O sesinde yani teypteki parazitin kaynağıda o olmasın sonuçta o ses arabayı kapatsanızda geliyor hoperlörlerden Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128403 Arkadaşlar bu yeni nesil araçların hepsinde var. Focus'a özel bir durum bile değil. Direksiyon kilidi, elektronik aksamlar vs vızıldıyor hafifçe. Özellikle sabah arabanın yanına gidip kapıları uzaktan açınca dinleyin arabayı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128413 Şimdi dikkat ettim aynı ses bendede çıkıyor motorun solundan yani radyatör su deposunun altından geliyor ve işin ilginç tarafı teypteki parazit sesi ile aynı ses.Arabada kapıları kitledikten yaklaşık 1 dakika sonra ses kesiliyor.Teybe karışan parazit sesi kesinlikle ordan geliyor Ekim 18, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın