Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128419 Şimdi dikkat ettim aynı ses bendede çıkıyor motorun solundan yani radyatör su deposunun altından geliyor ve işin ilginç tarafı teypteki parazit sesi ile aynı ses.Arabada kapıları kitledikten yaklaşık 1 dakika sonra ses kesiliyor.Teybe karışan parazit sesi kesinlikle ordan geliyor İyi de o ses bir dakika sonra kesilmiyor. Orada sigorta kutusu veya beyin mi var? İçine bakmadım hiç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 201213 yıl comment_128421 İyi de o ses bir dakika sonra kesilmiyor. Orada sigorta kutusu veya beyin mi var? İçine bakmadım hiç. Arabanın içinde ve kaplılar açık olduğu müddetçe ses kesilmiyor zaten.Benim bahsettiğim arabadan çıkıp kapıları kilitledikten 1 dakika sonra ses kesiliyor ki zaten bu durumda arabada olmadığımız için teypten gelen sesi duymanın imkanı yok Ekim 18, 201213 yıl ferhat tezcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 20178 yıl comment_446533 Focus 2013 dizel aracımda ayni dediğiniz zınılama tarzı sesi bugün bende duydum motorun sol tarafindan geliyor stop ettim baktim kapilari kilitledim yine geliyor ama belirli bir süre sonra kesiliyor mu takip etmedim acaba ne sesi olabilir ? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın