Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Navigasyon Tavsiyesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

(gidip elin zencisinden çin işi navigasyona 1000 lira para verirsen 1 sene sonra çöpe atarsın tabi) 

Yok canım Mio'nun işi gps

http://www.mio.com/tr/gps-navigasyon-urunleri.htm

Kameralı cihazlar falan. Mobil iyi abi. Bununla uğraşılmaz 

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 14,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• O değilde hala android navigasyon arayan varsa kesinlikle Yandex Navigasyonu öneririm. Son güncellemelerden sonra nokta atışı götürüyor istediğimiz yere...  Sesli komutlarla yönergeleri çok iyi bild

• Tek çaren Sygic.. google da sygic crackli free falan diye arat. Birileri yayınlamış oluyor. Kuruyorsun. Açılıp otomatikman 500MBa yakın harita indiriyor. Sonra da geniş ekranda navigasyon tad

• Aydın Seker
    Aydın Seker

birde copilot bulabilirsen yukle oda iyi ,copilot da internet baglantisida gerekmiyor,yardim ihtiyacin olursa mesaj atablirsin

Posted Images

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

O değilde hala android navigasyon arayan varsa kesinlikle Yandex Navigasyonu öneririm.

Son güncellemelerden sonra nokta atışı götürüyor istediğimiz yere... 

Sesli komutlarla yönergeleri çok iyi bildiriyor...

Yolun yoğunluğunu, ışıkların rengini gösteriyor...

Üstelik ücretsiz :) 

Tavsiyedir  :yeah:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi

Yanıtlama zamanı:

O değilde hala android navigasyon arayan varsa kesinlikle Yandex Navigasyonu öneririm.

Son güncellemelerden sonra nokta atışı götürüyor istediğimiz yere... 

Sesli komutlarla yönergeleri çok iyi bildiriyor...

Yolun yoğunluğunu, ışıkların rengini gösteriyor...

Üstelik ücretsiz :)

Tavsiyedir  :yeah:

https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi

Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi:

- 250 mt sonra geri dönün... (Dönülür).. Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

- 300 mt sonra geri dönün... (Dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

- 300 mt sonra geri dönün... (Allah Allah diyip dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

- 300 mt sonra geri dönün... (hassss... denilir ve telefon fırlatılır... başka bir yere dönülür, kaybolunur, birine sorularak doğru yol bulunur).... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

Yanıtlama zamanı:

Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi:

- 250 mt sonra geri dönün... (Dönülür).. Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

- 300 mt sonra geri dönün... (Dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

- 300 mt sonra geri dönün... (Allah Allah diyip dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

- 300 mt sonra geri dönün... (hassss... denilir ve telefon fırlatılır... başka bir yere dönülür, kaybolunur, birine sorularak doğru yol bulunur).... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor...

bana bunu Sygic yapmıştı :D 100 mt. sonra geri dön 100 mt sonra geri dön. Aynı yerde döndürmeye çalışıyordu. sağa çekip rotayı tekrar hesaplatınca düzelmişti :D

Yanıtlama zamanı:

Ama şimdi sende rota dışına çıkmışın, teknolojiye laf söylüyon  :kıhkıh:

Çok şükür daha bi sıkıntı yaşamadık :D

O zaman oraya bi şerh düşelim Antalya'da sıcaklık ve nemden dolayı kafayı yiyebilmektedir diye  :muha:

Yanıtlama zamanı:

bana bunu Sygic yapmıştı :D 100 mt. sonra geri dön 100 mt sonra geri dön. Aynı yerde döndürmeye çalışıyordu. sağa çekip rotayı tekrar hesaplatınca düzelmişti :D

Ben telefonu bile yeniden başlattım.. olmadı :)

Ama şimdi sende rota dışına çıkmışın, teknolojiye laf söylüyon  :kıhkıh:

Çok şükür daha bi sıkıntı yaşamadık :D

O zaman oraya bi şerh düşelim Antalya'da sıcaklık ve nemden dolayı kafayı yiyebilmektedir diye  :muha:

Klima çalışıyordu, sıcaklı ve nem yoğudu :)

Yanıtlama zamanı:

Ben telefonu bile yeniden başlattım.. olmadı :)

Klima çalışıyordu, sıcaklı ve nem yoğudu :)

O değilde senin araçta navi yok muydu zaten yahu. Ne uğraşıyor bizim gibi android mandroidle  :blink:

Yanıtlama zamanı:

O değilde senin araçta navi yok muydu zaten yahu. Ne uğraşıyor bizim gibi android mandroidle  :blink:

1 - Navinin antende bir sorun oldu çekmiyor..

2- Otelin ismi yok zaten onda.. IGO da bile yoktu.. Sadece Yandex Navi'de vardı..

Yanıtlama zamanı:

1 - Navinin antende bir sorun oldu çekmiyor..

Ne zaman dersen bakalım abi.

Bu arada arabanın navigasyonunda POIler çok iyi değil ancak önceden gideceğim yerin koordinatlarına bakıp(google maps vs) arabaya koordinat girerek kullanıyorum. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.