Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201313 yıl comment_179910 (gidip elin zencisinden çin işi navigasyona 1000 lira para verirsen 1 sene sonra çöpe atarsın tabi) Yok canım Mio'nun işi gps http://www.mio.com/tr/gps-navigasyon-urunleri.htm Kameralı cihazlar falan. Mobil iyi abi. Bununla uğraşılmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201313 yıl comment_179926 Yok canım Mio'nun işi gps takılıyorum sayın başkanım sizin araştırma kabiliyetinizin farkındayız mio y muş )) Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262202 O değilde hala android navigasyon arayan varsa kesinlikle Yandex Navigasyonu öneririm. Son güncellemelerden sonra nokta atışı götürüyor istediğimiz yere... Sesli komutlarla yönergeleri çok iyi bildiriyor... Yolun yoğunluğunu, ışıkların rengini gösteriyor... Üstelik ücretsiz Tavsiyedir https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262204 O değilde hala android navigasyon arayan varsa kesinlikle Yandex Navigasyonu öneririm. Son güncellemelerden sonra nokta atışı götürüyor istediğimiz yere... Sesli komutlarla yönergeleri çok iyi bildiriyor... Yolun yoğunluğunu, ışıkların rengini gösteriyor... Üstelik ücretsiz Tavsiyedir https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.yandex.yandexnavi Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi: - 250 mt sonra geri dönün... (Dönülür).. Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Allah Allah diyip dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (hassss... denilir ve telefon fırlatılır... başka bir yere dönülür, kaybolunur, birine sorularak doğru yol bulunur).... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262206 Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi: - 250 mt sonra geri dönün... (Dönülür).. Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (Allah Allah diyip dönülür)... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... - 300 mt sonra geri dönün... (hassss... denilir ve telefon fırlatılır... başka bir yere dönülür, kaybolunur, birine sorularak doğru yol bulunur).... Rota dışına çıktınız yeniden hesaplanıyor... bana bunu Sygic yapmıştı 100 mt. sonra geri dön 100 mt sonra geri dön. Aynı yerde döndürmeye çalışıyordu. sağa çekip rotayı tekrar hesaplatınca düzelmişti Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262207 Beni Antalya'da maymun ettikten sonra gözümden çok düştü.. Yoksa uzun süredir kullandığım tek navigasyondu kendisi.. Beni aynen şöyle yönlendirdi: Ama şimdi sende rota dışına çıkmışın, teknolojiye laf söylüyon Çok şükür daha bi sıkıntı yaşamadık O zaman oraya bi şerh düşelim Antalya'da sıcaklık ve nemden dolayı kafayı yiyebilmektedir diye Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262208 bana bunu Sygic yapmıştı 100 mt. sonra geri dön 100 mt sonra geri dön. Aynı yerde döndürmeye çalışıyordu. sağa çekip rotayı tekrar hesaplatınca düzelmişti Ben telefonu bile yeniden başlattım.. olmadı Ama şimdi sende rota dışına çıkmışın, teknolojiye laf söylüyon Çok şükür daha bi sıkıntı yaşamadık O zaman oraya bi şerh düşelim Antalya'da sıcaklık ve nemden dolayı kafayı yiyebilmektedir diye Klima çalışıyordu, sıcaklı ve nem yoğudu Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262210 Ben telefonu bile yeniden başlattım.. olmadı Klima çalışıyordu, sıcaklı ve nem yoğudu O değilde senin araçta navi yok muydu zaten yahu. Ne uğraşıyor bizim gibi android mandroidle Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262215 O değilde senin araçta navi yok muydu zaten yahu. Ne uğraşıyor bizim gibi android mandroidle 1 - Navinin antende bir sorun oldu çekmiyor.. 2- Otelin ismi yok zaten onda.. IGO da bile yoktu.. Sadece Yandex Navi'de vardı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262222 1 - Navinin antende bir sorun oldu çekmiyor.. Ne zaman dersen bakalım abi. Bu arada arabanın navigasyonunda POIler çok iyi değil ancak önceden gideceğim yerin koordinatlarına bakıp(google maps vs) arabaya koordinat girerek kullanıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262224 Ne zaman dersen bakalım abi. Tamam kardeşim, ayarlayalım bi ara, senin de müsait olduğun bi anda bakarız.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262227 Tamam kardeşim, ayarlayalım bi ara, senin de müsait olduğun bi anda bakarız.. ben %90 müsaitim abi sen kendine göre ayarla Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201411 yıl comment_262236 ben %90 müsaitim abi sen kendine göre ayarla Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın