Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Far Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yok yav, cevap verdim iste ;)

El yetmiyor demekki akıllı sistem :D

Aklını seveyim ben onunda benimkininki arada bir dalga geçiyor benle
  • Yanıt 32
  • Görüntüleme 9,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Öyle kıskançlıkla yazılmış bir satırdı Dikkat edeyim bende. Belki ampulde sorun vardır arada takılıyordur.

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Linea reklamı geldi aklıma. Çocuk topu patlatıyor, arabayla bakkala gidiyorlar ....

• Çağlar Sertan KASIMOĞLU
    Çağlar Sertan KASIMOĞLU

Uzun far asistanı sizin bahsettiğiniz. Sizin araçta ise far sensörü yani hava karardığında farları otomatik olarak yakan sistem var, far anahtarı otomatikte ise tabiki. Kısacası bizlerdeki far sen

Yanıtlama zamanı:

abi yazılmış sinyal ne taraftaysa o tarafın parkı durumu olabilirmi? çünkü %99 senin farlar park hattından tetik alıyor. Sinyali bi tarafa verip far+parkmı yanıyor yoksa sadece parkmı yanıyor bi baksana.

Yanıtlama zamanı:

Aklını seveyim ben onunda benimkininki arada bir dalga geçiyor benle

sensorcam.jpg

4 numara hem yağmur hem far sensörü. Aynanın arkasındaki kare sensör sadece Ayna karartma sensörü diye biliyorum.

Yanıtlama zamanı:

Yukardaki sensör takımı style plus veya titanium veya titanium smart tekno ile gelmekte

yani normal style trend 'de sadece far ve yağmur sensörü var..

Dikiz ayna karartma sensörü, aynanın altında veya üstünde bulunur.yani arkadan arabanın içine ışık geldiğinde kararır sadece.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Aynanın arkasındaki kare sensör sadece Ayna karartma sensörü diye biliyorum.
Bende öyle biliyordum amma müdür farklı dedi :)
Yanıtlama zamanı:

Dikiz aynasi aynaya isik geldiginde kararir,sensorun arkada olmasi mumkun mu sizce, biraz mantik.

Gündüz vakti denemenizi öneririm. Arka sensörü kapattığınızda ayna kararıveriyor. Ben denedim oldu. ^_^

Yanıtlama zamanı:

Gündüz vakti denemenizi öneririm. Arka sensörü kapattığınızda ayna kararıveriyor. Ben denedim oldu. ^_^

Onunla alakası yok ama. Hemde hiç yok. Ayna sensörü aynanın kendi içinde zaten..

Yahu gece arkadan ışık gelmeden kararsa sen etrafını göremezsin fayda değil zarar verir.. Bu mantık ile geri vites'e taktığınız an arkada projektör yansın yine sistem iptal edilir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Onunla alakası yok ama. Hemde hiç yok. Ayna sensörü aynanın kendi içinde zaten..

Yahu gece arkadan ışık gelmeden kararsa sen etrafını göremezsin fayda değil zarar verir.. Bu mantık ile geri vites'e taktığınız an arkada projektör yansın yine sistem iptal edilir.

Mantıklı demekki yanlış biliyormuşum bende sağol müdür :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

abi yazılmış sinyal ne taraftaysa o tarafın parkı durumu olabilirmi? çünkü %99 senin farlar park hattından tetik alıyor. Sinyali bi tarafa verip far+parkmı yanıyor yoksa sadece parkmı yanıyor bi baksana.

Valla sinyal verip kapattım arabayı ama ne park yandı ne de far ki daha önce bu durumda parklar yanıyordu.Ama sabah bu durum oluştuğunda hiç bir tarafa sinyal vermemiştim eminim
Yanıtlama zamanı:

Valla sinyal verip kapattım arabayı ama ne park yandı ne de far ki daha önce bu durumda parklar yanıyordu.Ama sabah bu durum oluştuğunda hiç bir tarafa sinyal vermemiştim eminim

Elin ayağın değmiştir dalmışsındır, herşeye kıllanma :D

Yanıtlama zamanı:

İyi de ben önde sensör falan yok demedim ki. Aynanın üzerinde üst orta tarafında bir sensör var doğrudur. Bu sensör ışık alınca çalışıyor bu da doğru. Ben zaten aksini iddia etmiyorum sadece arkadaki sensörü kapatınca da çalışıyor diyorum. Ayrıca geri vitese takınca karartma devre dışı kalıyor bilginiz olsun bunu da denedim oldu. ^_^

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Elin ayağın değmiştir dalmışsındır, herşeye kıllanma :D

Arabayı aldığımdan beri 5 veya 6 kez oldu durmadan değdiriyommu ne :) :) :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sorun halloldu problem sol far rolesindenmiş takılı kalıyor ve sonra haliyle sol far kapanmıyormuş. :) Arabamla bir kaç gündür ilgilenmemiştim hatta çok kirliydi ilgi istiyormuş kerata :)

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar bu konu ile alakası yok belki ama yeni başlık açıp forum kirliliği oluşturmak istemedim.Otomatik far sensörü sadece farı yakıp söndürmeye mi yarıyor?

Bir yerde okumuştum (sürücü el kitabı olabilir) orada önde araç algıladığında veya yerleşim yerine girildiğinde uzun/kısa far ayarınıda yapıyor gibi.Yani karanlık bir yoldasınız kimse yok uzunlar otomatik yanıyor karşıdan gelen veya önde araç olduğunda kısa far yanıyor gibi... bu ayrı bir paket mi?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.