Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl Yazar comment_125907 Yok yav, cevap verdim iste El yetmiyor demekki akıllı sistem Aklını seveyim ben onunda benimkininki arada bir dalga geçiyor benle Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125942 abi yazılmış sinyal ne taraftaysa o tarafın parkı durumu olabilirmi? çünkü %99 senin farlar park hattından tetik alıyor. Sinyali bi tarafa verip far+parkmı yanıyor yoksa sadece parkmı yanıyor bi baksana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125944 Aklını seveyim ben onunda benimkininki arada bir dalga geçiyor benle 4 numara hem yağmur hem far sensörü. Aynanın arkasındaki kare sensör sadece Ayna karartma sensörü diye biliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125945 Yukardaki sensör takımı style plus veya titanium veya titanium smart tekno ile gelmekte yani normal style trend 'de sadece far ve yağmur sensörü var.. Dikiz ayna karartma sensörü, aynanın altında veya üstünde bulunur.yani arkadan arabanın içine ışık geldiğinde kararır sadece. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl Yazar comment_125946 Aynanın arkasındaki kare sensör sadece Ayna karartma sensörü diye biliyorum. Bende öyle biliyordum amma müdür farklı dedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125951 Dikiz aynasi aynaya isik geldiginde kararir,sensorun arkada olmasi mumkun mu sizce, biraz mantik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125963 Dikiz aynasi aynaya isik geldiginde kararir,sensorun arkada olmasi mumkun mu sizce, biraz mantik. Gündüz vakti denemenizi öneririm. Arka sensörü kapattığınızda ayna kararıveriyor. Ben denedim oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125964 Gündüz vakti denemenizi öneririm. Arka sensörü kapattığınızda ayna kararıveriyor. Ben denedim oldu. Onunla alakası yok ama. Hemde hiç yok. Ayna sensörü aynanın kendi içinde zaten.. Yahu gece arkadan ışık gelmeden kararsa sen etrafını göremezsin fayda değil zarar verir.. Bu mantık ile geri vites'e taktığınız an arkada projektör yansın yine sistem iptal edilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl Yazar comment_125970 Onunla alakası yok ama. Hemde hiç yok. Ayna sensörü aynanın kendi içinde zaten.. Yahu gece arkadan ışık gelmeden kararsa sen etrafını göremezsin fayda değil zarar verir.. Bu mantık ile geri vites'e taktığınız an arkada projektör yansın yine sistem iptal edilir. Mantıklı demekki yanlış biliyormuşum bende sağol müdür Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl Yazar comment_125971 abi yazılmış sinyal ne taraftaysa o tarafın parkı durumu olabilirmi? çünkü %99 senin farlar park hattından tetik alıyor. Sinyali bi tarafa verip far+parkmı yanıyor yoksa sadece parkmı yanıyor bi baksana. Valla sinyal verip kapattım arabayı ama ne park yandı ne de far ki daha önce bu durumda parklar yanıyordu.Ama sabah bu durum oluştuğunda hiç bir tarafa sinyal vermemiştim eminim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125972 Valla sinyal verip kapattım arabayı ama ne park yandı ne de far ki daha önce bu durumda parklar yanıyordu.Ama sabah bu durum oluştuğunda hiç bir tarafa sinyal vermemiştim eminim Elin ayağın değmiştir dalmışsındır, herşeye kıllanma Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl comment_125974 Onunla alakası yok ama. Hemde hiç yok. Ayna sensörü aynanın kendi içinde zaten.. Yahu gece arkadan ışık gelmeden kararsa sen etrafını göremezsin fayda değil zarar verir.. Bu mantık ile geri vites'e taktığınız an arkada projektör yansın yine sistem iptal edilir. İyi de ben önde sensör falan yok demedim ki. Aynanın üzerinde üst orta tarafında bir sensör var doğrudur. Bu sensör ışık alınca çalışıyor bu da doğru. Ben zaten aksini iddia etmiyorum sadece arkadaki sensörü kapatınca da çalışıyor diyorum. Ayrıca geri vitese takınca karartma devre dışı kalıyor bilginiz olsun bunu da denedim oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201213 yıl Yazar comment_125976 Elin ayağın değmiştir dalmışsındır, herşeye kıllanma Arabayı aldığımdan beri 5 veya 6 kez oldu durmadan değdiriyommu ne :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201213 yıl Yazar comment_126373 Sorun halloldu problem sol far rolesindenmiş takılı kalıyor ve sonra haliyle sol far kapanmıyormuş. Arabamla bir kaç gündür ilgilenmemiştim hatta çok kirliydi ilgi istiyormuş kerata Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174686 Arkadaşlar bu konu ile alakası yok belki ama yeni başlık açıp forum kirliliği oluşturmak istemedim.Otomatik far sensörü sadece farı yakıp söndürmeye mi yarıyor? Bir yerde okumuştum (sürücü el kitabı olabilir) orada önde araç algıladığında veya yerleşim yerine girildiğinde uzun/kısa far ayarınıda yapıyor gibi.Yani karanlık bir yoldasınız kimse yok uzunlar otomatik yanıyor karşıdan gelen veya önde araç olduğunda kısa far yanıyor gibi... bu ayrı bir paket mi? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın