Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174691 Arkadaşlar bu konu ile alakası yok belki ama yeni başlık açıp forum kirliliği oluşturmak istemedim.Otomatik far sensörü sadece farı yakıp söndürmeye mi yarıyor? Bir yerde okumuştum (sürücü el kitabı olabilir) orada önde araç algıladığında veya yerleşim yerine girildiğinde uzun/kısa far ayarınıda yapıyor gibi.Yani karanlık bir yoldasınız kimse yok uzunlar otomatik yanıyor karşıdan gelen veya önde araç olduğunda kısa far yanıyor gibi... bu ayrı bir paket mi? Bende bunu merak ediyordum nerede konu açsam diye ararken gördüm benim araç style bende de çalışmıyor birileri yardım ederse memnun olurum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174693 Uzun far asistanı sizin bahsettiğiniz. Sizin araçta ise far sensörü yani hava karardığında farları otomatik olarak yakan sistem var, far anahtarı otomatikte ise tabiki. Kısacası bizlerdeki far sensörü sadece kısa farları yakıp, söndürmeye yarıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 201313 yıl comment_174713 Uzun far asistanı sizin bahsettiğiniz. Sizin araçta ise far sensörü yani hava karardığında farları otomatik olarak yakan sistem var, far anahtarı otomatikte ise tabiki. Kısacası bizlerdeki far sensörü sadece kısa farları yakıp, söndürmeye yarıyor. Teşekkürler cevap için bayağı bir heves etmiştim kılavuzda okuyunca Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın