Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kafalık Kromaj Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar,

Bildiğiniz üzere bir süreden sonra kafalıkların krom demirleri matlaşıyor. Benim 3 ay dayanabildi.

Bunları garantiden değişim prosedürü ve değiştiren arkadaşlar var ise sonrasında aynı sorun tekrar oluşup oluşmadığı bilgisini rica edebilirmiyim.

Gelecek cevaplara göre bende hareket etmek istiyorum.

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Matlaşma sonradan mı baştan beri mi var bilmiyorum, ama mat olması göze batan bir parlak yüzeyden iyi geldiği için bana hiç uğraşmadım. Olasıdır ki şikayette bulunursanız inceler ve değiştirirler a

• Ömer Yavuz
    Ömer Yavuz

evet gümüş parlatıcıyla eskisi gibi oluyor arkadaşlar

• Kadircan Yılmaz
    Kadircan Yılmaz

focusu mu yeni aldığımda hiç bir sorun yoktu, ilk 3 aydan sonra krom başlık demiri matlaşmaya başladığını gördüm, ve zamanla parlaklığını yitirdi.servise gittim ve gösterdim anında komple başlık ile b

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arka koltuğa oturmadığımızdan.

Geçen oturdum ve direk çarptı gözüme .)

Yanıtlama zamanı:

Arka koltuğa oturmadığımızdan.

Geçen oturdum ve direk çarptı gözüme .)

Doğrudur bi ara bende bakayım teşekkürler farkındalık için
Yanıtlama zamanı:

Matlaşma sonradan mı baştan beri mi var bilmiyorum, ama mat olması göze batan bir parlak yüzeyden iyi geldiği için bana hiç uğraşmadım.

Olasıdır ki şikayette bulunursanız inceler ve değiştirirler ama takılanlar da farklı olmaz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sonradan başladı. Arka kafalıklar koltuğun içinde duruyor. Birşey olmamış onlara.

Bence hiç iyi durmuyor :)

Arka kafalıklar çıkarıp yanyana koyun ve aradaki farkı seyredin.

Yanıtlama zamanı:

focusu mu yeni aldığımda hiç bir sorun yoktu, ilk 3 aydan sonra krom başlık demiri matlaşmaya başladığını gördüm, ve zamanla parlaklığını yitirdi.servise gittim ve gösterdim anında komple başlık ile birlikte 5 dk içerisnde değiştirdiler 2 ay kadar parlak kaldı şuan tekrar matlaştı eski haline döndü malesef böyle kullanmaya devam ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ne yalan söyleyim hiç dikkatimi çekmedi....Ama çokda titizlenecek bir yer değil gibi....

Yanıtlama zamanı:

Benimde matlaşti bakimda soyledim degistirin diye pek sallamadilar heralde degistirmemisler. Soyledigimde nasil degistiricezki kafaliklarla birlikte onlar dedi adam geçistirdi

Yanıtlama zamanı:

tek kusur o olsun. Göz bozar :)

Yanıtlama zamanı:

Daha önce hiç dikkat etmedim ama söylenildiği gibiyse yeni nesil kafalıklar gelene kadar sorun ne kadar değişirse değişsin devam edecektir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Daha önce hiç dikkat etmedim ama söylenildiği gibiyse yeni nesil kafalıklar gelene kadar sorun ne kadar değişirse değişsin devam edecektir.

Haklısınız,

Revizyon görmüş yeni nesil kafalıklar gelmez ise değişende aynı olacak.

Oyüzden bu başlığı açma gereği hissettim. Değişim sonucunda durum nedir diye.

Yanıtlama zamanı:

Bende de var,ama hiç sorun diil,gidip bir gümüş parlatıcı krem aldım,sildim,çıktı matlıklar,parladı yeniden...:))

Yanıtlama zamanı:

evet gümüş parlatıcıyla eskisi gibi oluyor arkadaşlar

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.