Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kafalık Kromaj Problemi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bende aracımda aynı problem varmı,oluşmuş(kafalık kromajlarının matlaşması).Arkaya kardeşim oturduğunda farketti.Bende servise yolum düşünce göstereceğim.

• Yanıt 38
  • Görüntüleme 7,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Matlaşma sonradan mı baştan beri mi var bilmiyorum, ama mat olması göze batan bir parlak yüzeyden iyi geldiği için bana hiç uğraşmadım. Olasıdır ki şikayette bulunursanız inceler ve değiştirirler a

• Ömer Yavuz
    Ömer Yavuz

evet gümüş parlatıcıyla eskisi gibi oluyor arkadaşlar

• Kadircan Yılmaz
    Kadircan Yılmaz

focusu mu yeni aldığımda hiç bir sorun yoktu, ilk 3 aydan sonra krom başlık demiri matlaşmaya başladığını gördüm, ve zamanla parlaklığını yitirdi.servise gittim ve gösterdim anında komple başlık ile b

Yanıtlama zamanı:

Bende aracımda aynı problem varmı,oluşmuş(kafalık kromajlarının matlaşması).Arkaya kardeşim oturduğunda farketti.Bende servise yolum düşünce göstereceğim.

Servis cozum bulmuyor Alper abi sen en iyisi gumus parlaticiyla sil

Yanıtlama zamanı:

Krom kaplatalım, kesin çözüm :)

Yanıtlama zamanı:

benim araba 11 ay oldu hiç bir sıkıntı yok

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

benim araba 11 ay oldu hiç bir sıkıntı yok

Sevndim senin adına.

Kafalıklar koltuğa gömülü olabilirmi?

Benimkiler bir karış yukarı kalkık durumda çünkü.

Yanıtlama zamanı:

Ön kafalıklar tamamen içeri girmiyor çünkü demirleri kavisli...Gümüş parlatıcıyla silin beyler,hiç gerek yok değiştirtmeye falan...Sanırım kromajların kalitesi düşük yada nemli ama kirli bezden çabuk etkileniyor..Yan cam kromajlarına boya korumada eleman pasta cila sürmüş gerizekalı,bende nerefeyse çıtaları değiştirticektim benekleşme var diye..Sonra yeniden pasta cila yaptım benekler çıktı..Yani aslında bazı sorunların nedeni bilinçssiz yapılan işlemler oluyor...Güzelim arabalarımızı bilinçsiz yıkamacılara veriyoruz çiziyorlar,valelere veiyoruz çarpıyorlar,arkadaşa veriyoruz bozuyorlar :)))

Yanıtlama zamanı:

Servis cozum bulmuyor Alper abi sen en iyisi gumus parlaticiyla sil

Sabri gümüş parlatıcıyla silmekte çözüm değil bence,krom malzeme sonuçta açık havada bile olmamasına rağmen matlaşmış buda hangi kalitede malzeme kullandıklarını gösterir.Bunun cezasını ben değil o malzemeyi oraya koyan çekmeli.O yüzden değişim yoluna gidecem ama aceleside yok.Bu arada gümüş parlatıcıyı sürdükten sonra bu sefer malında arkasında durmayabilirler müşteri hatası diyerek.

Yanıtlama zamanı:

Bende de var,ama hiç sorun diil,gidip bir gümüş parlatıcı krem aldım,sildim,çıktı matlıklar,parladı yeniden... :))

Ya sen ne biçim bir adamsın anlamadımki.. Tampona oje sürersin, kafalığa parlatıcı sürersin.. Ne olacak senin bu halin be kardeşim? :)

Yanıtlama zamanı:

Sevndim senin adına.

Kafalıklar koltuğa gömülü olabilirmi?

Benimkiler bir karış yukarı kalkık durumda çünkü.

bnmkilerde 1 karıs yukarda abi o sana denk gelmiş bence :)
Yanıtlama zamanı:

Ya sen ne biçim bir adamsın anlamadımki.. Tampona oje sürersin, kafalığa parlatıcı sürersin.. Ne olacak senin bu halin be kardeşim? :)

Napalım işte,yokluğun gözü kör olsun yav...Eheheüüü....Ama o kromajlara gümüş parlatıcı sürün gerçekten çıkıyor beyler parıl parıl oluyor....

Yanıtlama zamanı:

Evet bugün dikkat ettim benimkinde de var. Matlaşmış çok kötü olmuşlar. İlk bakımda değişmesini isterim. Yine olursa yine değiştirsinler. Yapacak birşey yok...

Yanıtlama zamanı:

Bugün servise yolum düşünce bende gösterdim kafalık kromajlarını pek bir anlam veremediler.Garantiye ile değişime gidilecek bir kazaya kurban gitmesse.

Yanıtlama zamanı:

Değiştirin ama tekrar oluyor buna kökünden bir çözüm olması gerek, ben değiştirdim yine aynı oldu,bir daha değiştrmcem kalsın öyle.

Yanıtlama zamanı:

Bugün servise yolum düşünce bende gösterdim kafalık kromajlarını pek bir anlam veremediler.Garantiye ile değişime gidilecek bir kazaya kurban gitmesse.

Otasan değişimdense sorunu bir müddet ötölemeyi tercih etti,şimdilik kafalıklarda değişim yapılmayacak würth ün bi malzemesiyle parlatılacakmış.Bir kaç ay idare eder ama yine aynı problem oluşur bence.Gerçi aynı malzemeyi kullandıktan sonra değişiminde ceza kesmekten öte bir anlamıda yok açıkcası.

Yanıtlama zamanı:

Kafalık kromajları parlatıldı şuan için iyi gözüküyor,gerisini zaman gösterecek.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.